Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Novogodisnji turnir Brcko !

2.489 pregleda · 88 odgovora · otvorena 21.11.2007. u 21:53

Kao sto naslov kaze veliki novogodisnji turnir odrzat ce se u Brckom datuma 22 ili 29-og Decembra 2007 god.Veceras cu javiti tacan datum...Prva nagrada 1000 km...

Hm...Ne znam odakle da pocnem ...
config servera
mp_autokick 0
mp_autocrosshair 0
mp_autoteambalance 0
mp_buytime .25
mp_consistency 1
mp_c4timer 35
mp_fadetoblack 1
mp_falldamage 0
mp_flashlight 1
mp_forcecamera 3
mp_friendlyfire 1
mp_freezetime 15
mp_fraglimit 0
mp_hostagepenalty 0
mp_limitteams 6
mp_logfile 1
mp_logmessages 1
mp_logdetail 3
mp_maxrounds 15
mp_playerid 0
mp_roundtime 1.75
mp_startmoney 800
mp_timelimit 999
mp_tkpunish 0
mp_winlimit 0

sv_aim 0
sv_airaccelerate 10
sv_airmove 1
sv_allowdownload 0
sv_clienttrace 1.0
sv_clipmode 0
sv_allowupload 0
sv_cheats 0
sv_gravity 800
sv_maxrate 25000
sv_maxspeed 320
sv_maxupdaterate 101
sys_ticrate 10000

Eto config servera znaci... Moram otici u igraonicu da vidim konfig racunara..Pa cu postat...Uglavnom novi su racunari ,friski tek 10-ak dana stari))...

Igraonica cRash kod velikog parka u Brckom...Znaci samo trazite veliki park i svi u okolini ce znati gde se nalazi igraonica...Igraonica je dosta velika..Igrat ce se u 2 potpuno odvojene prostorije..Treca prostorija koja je i najveca bit ce za ostale.Postavit ce se KINO PROJEKTOR i svi ce moci da gledaju HLTV...Znaci ima jako puno mesta ...itd..

Mape standardne...dust2.inferno,nuke,cbble,train,cpl_mill!

Hm..sta jos da stavim...Slike igraonice ce te dobiti sutra,moram prvo slikati pa da postavim...uplate 50 km po ekipi .

Pored igraonice imate 4240242 pekara i kafica i svega ,znaci bez brige.a i u samoj igraonici ce biti osvjezenje i jelo...

Znaci dugujem vam konfig racunara,slike i konacan datum odigravanja turnira..Pozivam sve klanove i ekipe koje vole zezanje i druzenje da dodji i da pucamo...

Puno pozdrava od cRaSh.team-a!
ouuu imaju slotovi
20 ekipa iz sa
e ovako izvinjavam se sto nisam dosao prosli tour , dosao bi ja al nisu moji htjeli ..otom potom...znaci izgleda da cemo sada doci , najvjerovatnije cemo doci...prvi sastav ekipe ce vjerovatno biti ali et jos cemo vidit...sada necu govorit 100 % ali et docemo 99 % ...nadam se...see ya
Drago mi je sto ima interesovanja za turnir...Valjda ce doci nekih ekipica...

P.S naravno da je toplo ,lol
pravim nakav mix dolazim vidimo se u brckom

prosli put nisam mogao doci u brko nebitan razlog

jebiga tamam da napisem brki i todor mogu meni dole u gracanicu sjeti se nova godina odma poslje tura

Zadnji edit: 22.11.07 u 19:29:43

e jbg nece tim mi u brcko,, primjetio sam na slici jednoj, pored compa piše reset zabranjen
nema sta...igraona izgleda uredno i sve na mjestu...samo ne znam jel ima prostora izmedju tastatura i misheva :S ?
da odma kazem ja idem 100%

imat cu kesha poslije bayrama.. tak ako nekome treba igrac nek odma jawi
Ima mjesta izmedju tast i misa ,nemoj da brinete nishta...a reset zabranjen je stavljen jer bude puno djece posle skole pa oni nesto diraju i prckaju ...tako da ne bi razjebali to je stavljeno...Jer su kako sam rekao novi kompovi...
E vako ev sad smo se dog idemo na turni naci doalzimo iznajmili smo 2 auta tako da i nas ocekujte!!!

Hold on miMo is coming
Fino fino...Iz Brckog se ocekuje oko 5-6 ekipa ...Tako da bi trebalo biti izmedju 15- 20 ekipa na turu ako ne i vishe..
forMo-pelQue je napisao/la:
E vako ev sad smo se dog idemo na turni naci doalzimo iznajmili smo 2 auta tako da i nas ocekujte!!!

Hold on miMo is coming

Pelac ko che doch s wama ?:]

Ae pa se vidimo dole klosharu
hehe kompova sminx su al bi ce smekanja predosjecam mozda i ja malo navratim sa starim prolazim pored brckog bas tog datuma
Hopala je napisao/la:
Fino fino...Iz Brckog se ocekuje oko 5-6 ekipa ...Tako da bi trebalo biti izmedju 15- 20 ekipa na turu ako ne i vishe..

nemoj lagat ljude bzv MAX 3 ekipe brcko

mi vi i mozda se skonta jos 1 max

nece djeca daju pare
Aj cico cuti kad veze nemash...odavde ce biti samo 3 ekipe plus jos mi i vi to je 5 minimum...Pssst
bok1 je napisao/la:
Pelac ko che doch s wama ?:]

Ae pa se vidimo dole klosharu

neznam mozda moj stari posto je iskusan u voznji radi snijega i jos jedan momak , a vidimo se brate , ocu li ponijet para za hotela ako nedaj booze nesto ispane
zainteresovani smo da dodjemo ipak jos nista sigurno nije daleko je 29 decembar

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.