Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Samo ugasivanje compa

0 pregleda · 26 odgovora · otvorena 19.11.2007. u 20:13

imam problem nedavno mi se pojavjuje, sam se comp ugasi, taman pocnem nes raditi a comp sam pokrene ugasivanje compa, kako da popravim jel se ikome vako nesto dogodilo
il je napojna il ti se pregrijava komp 3. nema,
pregledaj to dvoje

Zadnji edit: 19.11.07 u 14:18:06

ovako care to se desavalo meni i mom rodjaku
znaci kada se pokrene nesh veliko restartuje se

meni je majke mi bilo do uticnice pregorilo skroz a one 2 ugarile se i cim sam promijenio radi

a rodjaku je bilo do neceg unutar centralne
Da li ti se u tacno odredjenim intervalima gasi pc ?
53m1r je napisao/la:
ovako care to se desavalo meni i mom rodjaku
znaci kada se pokrene nesh veliko restartuje se

meni je majke mi bilo do uticnice pregorilo skroz a one 2 ugarile se i cim sam promijenio radi

a rodjaku je bilo do neceg unutar centralne

Uz duzno postovanje, nesto mi to nema smisla.

Pregrijavanje, virusi, napojna,... vjerovatno je ovo prvo. Download Everest i vidi temperaturu CPU-a. Ako je problem u tome, promijeni cooler.
ocisti cooler tako je meni bilo i sada je normala GL
HAHAH KOME PRICAS ?

Pa otvorio sam 5 tema o mom starom racunaru.. pokrenem cs.. procesor se optereti 10% i temp ide preko 70

jarane samo ti provjeri te kulere.. ocisti malo.. ako ti je intel onda ti je sranje
meni se to desava i znam razlog
. to ti je do napona struje, uvece je slabija struja tako da se com sam restartuje ili se sam ugasi! tako meni nekad bude ozbino....
skini s neta neki cpu stres program pa ako ti se ugasi usred testiranja onda ti je do kulera na procesoru, onda ako kuler izgleda ok skini ga pa kupi termalne paste pa to namazi po proc. i po kontaktnoj povrsini kulera i nabij kuler ponovo na proc
e buraz, pusti sve njih, odsarafi ti centralnu, pogledaj malo coolere procisti ih a ako to ne pomaze onda stavi ventilator sa te strane s koje si otvorio centralnu i nek ti radi comp 3 dana ja garantujem da se nece sam ugasiti.
e buraz, pusti sve njih, odsarafi ti centralnu, pogledaj malo coolere procisti ih a ako to ne pomaze onda stavi ventilator sa te strane s koje si otvorio centralnu i nek ti radi comp 3 dana ja garantujem da se nece sam ugasiti.
F4R3 je napisao/la:

Hahhaahha koji si ti kloc e cuj pusti njih sve i kaze da pogledas kulere pa dblu vec ih je 10 prije tebe reklo da pogledaju kulere
Rješenje
inace to ti je vjerovatno RPC odapeo.
Idi u Administration Tools, Services, Remote Procedure Call (imas dva, oba isto uradi): if service fail (pa imaju 3 puta) stavi oba samo "Restart service".

a ako ti ikad iskoci taj shutdown box idi
start => run => ShutDown -a
i box ce nestati

---

start => run => mscofnig, idi na startup iskljuci sve sto ti ne treba.

btw. opcija TRAZI cini cuda
jarane to meni bilo isto neki dan
samo sam rastavio dijelove i usisao racunar iznutra i sve je radilo dobro
poslusaj me
Ako si nesta overclock ondaj e toooo. Ako nisi provjeri kablove i napojnu.
I MENI SE DESILO DA MI SE COMP SAM RESTARTUJE JA SAM GA ODNIJEO NA POPRAVAK
jel ti instaliran slucajno PANDA ANTI VIRUS
ako jeste to ti je to..
odmah pokreni komp kroz safe mod "pritisci tipku F5 na tastaturi cim upalis komp,a onda kad boota uninstall panda"
ja mislim da je do toga,
al ako nije evo ti moj mejl pa me kontaktiraj:[email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.