Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

bh DEBILIZAM

2.425 pregleda · 103 odgovora · otvorena 19.11.2007. u 01:08

Nisam vec neko vrijeme online na ovom sajtu cisto iz razloga sto ih 90% ustvari nemaju veze (nit su imali nit ce imati) gamingom ove drzave i opcenito ! Druga stvar je nacionalizam kojeg se ne odrice nijedna strana (a svaka je svojom mrzovoljom nagnuta nad provalijom)

Dakle veceras me pozvase da igram (ne znam cak i s kim ni protiv koga sam igro) i nick mi instant "I eat muslims" ! Takav e jer sam prije neki dan opet zbog ZEZANCIJE stavio dok sam skako po mapi sa 8 MUSLIMANA kojima je do igre i druzenja a ne do j009vanja majki ! Naravno lik je to shvatio PRENEINOVATIVNO I PREUVREDLJIVO te mi, u manirima bosansko hercegovackoga trotila prijetio sakama, nogama i ostalim udovima kojima jedino i razmislja ! (promjeno bi ga sam i prije, promjeno bi ga na upozorenje, na zamolbu i ispricao bih se, to je kultura a ne vjera) medjutim cini se da ovdje nece nikada biti kulture ! Nakon svih tih saka, noga, glava i kojecega ipak stavim ono svoje SNJEZANA koje me prati od vremena kad taj trotil vjerovatno nije ni znao za komp ! I na zalost jedan od onih koji su vam omogucili da znate za hitona, potija, sk i turnire po bosni i hercegovini i dalje nece dolaziti na ovaj sajt jer je, shodno pocetku teksta, na njemu 90% debila koji nemaju veze s gamingom i obicna garda nacionalista !

Cus !
AlienzZ je napisao/la:
Silkroad znam ja da ti wishe wolish yassu nego ma.ter swoju.. to je twoj problem.. necu da se mijesam.. i zaboli mene qarina sto tebi smeta moje W kontash ?

a to sto ti wolis nekulturne momke poput yasse da ga pitas da izadjete na kafu ?

ili da se uda za tebe ?

PS. Neka Yassa stavi screenshot kad sam ja njemu psowao mrtve, familiju ili sta wetj..

ps. arT ti hoces da kazes da sam ja chiter pa mi psujes ?

ma ****m ti ***** opet !"

Post dobio šamar od Schulz

Tacno su mi ove Yassin psovke postale smijesne , totalno sam se navikao da vidim da on nekom psuje na forumu.

Sad se samo smijem i dobro mi ladno =)

De slobodno sad i meni opsuje jos nesto jednom

Srele opusti se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.