Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

bh DEBILIZAM

2.425 pregleda · 103 odgovora · otvorena 19.11.2007. u 01:08

Nisam vec neko vrijeme online na ovom sajtu cisto iz razloga sto ih 90% ustvari nemaju veze (nit su imali nit ce imati) gamingom ove drzave i opcenito ! Druga stvar je nacionalizam kojeg se ne odrice nijedna strana (a svaka je svojom mrzovoljom nagnuta nad provalijom)

Dakle veceras me pozvase da igram (ne znam cak i s kim ni protiv koga sam igro) i nick mi instant "I eat muslims" ! Takav e jer sam prije neki dan opet zbog ZEZANCIJE stavio dok sam skako po mapi sa 8 MUSLIMANA kojima je do igre i druzenja a ne do j009vanja majki ! Naravno lik je to shvatio PRENEINOVATIVNO I PREUVREDLJIVO te mi, u manirima bosansko hercegovackoga trotila prijetio sakama, nogama i ostalim udovima kojima jedino i razmislja ! (promjeno bi ga sam i prije, promjeno bi ga na upozorenje, na zamolbu i ispricao bih se, to je kultura a ne vjera) medjutim cini se da ovdje nece nikada biti kulture ! Nakon svih tih saka, noga, glava i kojecega ipak stavim ono svoje SNJEZANA koje me prati od vremena kad taj trotil vjerovatno nije ni znao za komp ! I na zalost jedan od onih koji su vam omogucili da znate za hitona, potija, sk i turnire po bosni i hercegovini i dalje nece dolaziti na ovaj sajt jer je, shodno pocetku teksta, na njemu 90% debila koji nemaju veze s gamingom i obicna garda nacionalista !

Cus !
Cuj "i eat muslims" ??
Pa koju si reakciju ocekivao molim te?
Sada ti kao cudno sto su tako reagovali ?

Saberi si decko

Zadnji edit: 19.11.07 u 02:55:07

BEbZ je napisao/la:
Cuj "i eat muslims" ??
Pa koju si reakciju ocekivao molim te?
Sada ti kao cudno sto su tako reagovali ?

Saberi si decko

Ocigledno nisi bio nikad na turnirima ili se pravis glup pa ne znas kakva je atmosfera.

Teska je zezancija.

Zeza se pravo niko ne misli ozbiljno i niko se ne ljuti z*** toga jer svi znaju da je sala.

Ovi iz BL j**u majku USTASKU ovim iz Mostara

Ovi iz Mostara majku Cetnicku ovim iz BL.

Pa onda zamijene uloge i slicno znaci ljudi sa shale.

Nisam nikog htjeo uvrijediti ali takva je atmosfera na turniriima.
F16HT3R1337 je napisao/la:
Ocigledno nisi bio nikad na turnirima ili se pravis glup pa ne znas kakva je atmosfera.

Teska je zezancija.

Zeza se pravo niko ne misli ozbiljno i niko se ne ljuti z*** toga jer svi znaju da je sala.

Da, al na turnirima, i kad se ljudi dobro poznaju, i to je sve u granicama zajebancije...

Al na publicu staviti takav nick, gdje igra gomila maloumnika, to je vec druga stvar....

Mi zivimo u qrcu od drzave gdje ce samo cheka shta ce "onaj drugi reci" i shvatiti to kao provokaciju i onda ide salva debilizma u vidu raznoraznih egzotichnih i sochih psovki koje nam je omogucio nash usrani jezik....

Snjezo brate mislish ako odesh sa ovog sajta ili servera da se necesh susretati sa debilizmom. GRIJESHISH!

btw: ne idi

Zadnji edit: 19.11.07 u 04:30:33

abasi je napisao/la:
zato ga i neigram vishe

igras igras...jucer si igrao jace je to od tebe...

GL
U BiH nikad normalno nece bit dok ima nacionalizma i govnara politicara koji sire to sve...
Zezanciju neki ljudi ne svataju cak i kada jeste zezancija , ja sam prvi koji u zivotu svata sve stvari ozbiljno...
Ne vjerujem da ja ne bi igrao cs da nije g.ba , fala ***u pa postoji steam i google pa se sam obrazujem a ne na g.ba da trazim sta mi treba.Nikad nisam nikog uvrjedio na nacionalnoj osnovi niti se salio po tom pitanju , jednostavno mrzim nacionalizam :/
al ovi sto psuju...jednom dobiju batine , nece vise ...drugi put opet pocnu , nalete na lika zajebanog , dobiju batine...onda ce se valjda opametit da ne psuju vise...dok ima djece koja psuju , ne mozes ga ni udarit , udaris ga umrijece...a dok ostali zovu svoju "raju" na 1 lika da ga udaraju...gdje je tu pamet? pobij se ti , ti si psovo , nije ti "rajA" psovala...ovo ce biti uvijek dok neko nesto ne poduzme i dobro "namlati" ove sto psuju...to ce tako bit dok admini ne poduzmu nesto na serverima...to ce tako biti dok bude ove debilne drzave u kojoj zivimo...to ce tako biti dok bude nacionalizma prisutnog....

btw snjezana dont go
nedavno sam banovan sa ovoga sitea na drugom acc samo zasto sto sam napisao u profilu stih iz tomsonove pjesme.. i banned sta nekoga boli briga sta ja pisem u svome profilu to je moja stvar i ono sto sam napisao nije bilo uvredljivo. i banned
bLz je napisao/la:
nedavno sam banovan sa ovoga sitea na drugom acc samo zasto sto sam napisao u profilu stih iz tomsonove pjesme.. i banned sta nekoga boli briga sta ja pisem u svome profilu to je moja stvar i ono sto sam napisao nije bilo uvredljivo. i banned

da nije bilo uvredljivo ne bi dobio ban...
Pa sta se zalite!?
Ovo je generacija gamera koja je odrasla gledajuci VAS kako igrate. Naravno, vi niste psoooovaalii? ne, ne...
Vise ste im postali idoli u psovkama nego u igri... Sta posijes to sh' poznjet'..
Rjesenje za owo swe ?

Da swi serveri predju na STEAM.. ko opsuje i sere na serveru .. lagano BAN ID.. i nek se pushi onda
F16HT3R1337 je napisao/la:

Teska je zezancija.

Ocigledno je dzaba objasavati i prepirati se ...

Poznavanje IRL i zajebancija je jedna stvar .. online je nesto sasvim drugo.

"Zeza se pravo niko ne misli ozbiljno i niko se ne ljuti z*** toga jer svi znaju da je sala."

Da .. ti su sigurno znali da je sala
Ostojich je napisao/la:
jer si debil et sto,
nakon tog tvog "grobca" opsujes liku neke mrtve i milion puta ponovis ***a,
pa brate psuj boli mene kita,
samo nemogu svatit kako ti se negadi sebe slusat kad take rijeci izgovaras,
stvarno jadno!

Zato sto on misli da kad opsuje nekom tj napise ebeme ti ..... on misli da je faca glumac a volio bi ga vidjeti uzivo neg neznam ti sta

Balavcu se govno nadulo misli da je srce
Z*** vrijedjanja nemoj napustati 4rum ! J*** one koji odma to shvataju uvredom ! I rece onaj ipak je ovo samo igra !
pazi ovo jedan pocne :S svi nastavljaju :S ti ces jednom opsovat tebi ce drugi i tako ce svi krenuti psovati !! SVe pocinje od jednog :S !! ha YA mene neki dan neki iz bjeljine spajaju na msn i psuju majku balisku bjezi bolan..l.
Laquila: pa i treba ju biti djeca od 12godina po turnirima,nece stalno jedni te isti ljudi ici samo na turnire,mora doci i vremene nekih novih klinaca...

Dajem primjer,Turnir Brcko:

svi se "prozivamo" iz sprdnje, (oni koji se znaju),stavljamo nickove neke i niko nije ni glas promjenio,kamoli da se naljutio il tako nesto...

bar u mom timu,svi jedni drugima psujemo,onako iz sprdnje...

Zadnji edit: 19.11.07 u 05:00:17

snjezana je napisao/la:
svi shvatite da nije bilo mene i jos mozda 15ak ljudi iz ove drzave da se VELIKA VECINA VAS ne bi ni POZNAVALO a CS NIKAD NE BI BIO STO JEST !

Ne stavljam se pred nikoga, nit se pravim pametan ! Ja sam proso milion turnira i upozno milion ljudi a to je za mnoge "bh igrace" jos uvijek nedostizni pojam i to sto sam ja prvi sjeo na voz pa doso u bosnu, pa u srpsku i te iste ljude zvao sebi da svima dokazem da smo mi ipak ljudi i da se mozemo igrati neovisno o tome bila igraona kraj crkve, dzamije, sinagoge ili...

Ali zao mi je sto to neki nikad nece shvatiti ! A i ne moraju jer se sve vishe uvjeravam da je ova zemlja ustvari prokleta i na jednu razboritu glavu uvijek ide 10 majmuna !

Ako imate ista u glavi igrajte nasmijani i sretni sto imate obe ruke, sto ste zivi i zdravi, sto niste gladni i sto imate priliku da upoznate tako mnogo ljudi ! Mnogi sanjaju da to imaju a u nas se to baca pod noge ! I nije vazno ako se nadje kreten koji ce psovati ili provocirati jer je to do njegove kulture i vaspitanja...

Svaka cast jarane , Nemoze ti niko reci da nisi upravu , kad si upravu...

jbg BALKANSKI mentalitet......ova tvoja tema ne moze nista promijeniti....:S nazalost
hajWAN je napisao/la:
ccc isti si ko i oni

chuj i eat muslims

cccc tup!

komentar ti je extra glup,jarane na turnirima da bilo koga poznajes,pa bar sa net-a,mozes staviti nick koljem po kucama...mozes staviti ne zna,sta god ti padne na pamet,i nikom se nece naljutiti...pogledaj demose sa turnira iz Brckog,mi smo igrali protiv nekih tamo a oni stavljali Srpke neke nickove...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.