Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Monitor problem

0 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.11.2007. u 10:41

Pozz.
Imam Samsung 710N LCD 17 ' monitor.
I jutros kada sam upalio komp , i otisao na g.ba i neke drUge stranice , isticala se PLAVA boja . . .
Ovo mi se pocelo desavat od jutros , prije nisam imao nikakvih probLema.

na svakoj bijeloj podlozi istice se plava boja , iritira me . . .

Ako neko pomogne eto 200 bodova !
Unaprijed hvala . . .
ha idol slika je cista nema plave boje jer ti nemozes uslikat scren shootom svoj monitor uzmi ljepo digić i uslikaj... probaj ugasiti monitor na jedno 10 min i komp naravno .. vidi ima li ti u blizini monitora ikakvih magneta...
Brate ja to nevidim, i ako ja na svom monitoru nevidim mislim da je problem u tvom...
Ako imas one tipke za podesavanje na monitoru igraj se malo s njima ali pazi da nesto ne s****s...
Ako tako ne popravis probaj PC prikljucit na neki drugi monitor tako ces 100% znat jeli ti monitor pokvaren ili je do grafe...

I naravno ako je monitor zamjeni ako imas garanciju... ako ne jbg goni na popravak

Zadnji edit: 17.11.07 u 04:53:09

bila tema prije 1 ili 2 dana..

ustekaj ono kablo iza skroz

or try this

Zadnji edit: 17.11.07 u 04:53:08

RuLf je napisao/la:
Brate ja to nevidim, i ako ja na svom monitoru nevidim mislim da je problem u tvom...
Ako imas one tipke za podesavanje na monitoru igraj se malo s njima ali pazi da nesto ne s****s...
Ako tako ne popravis probaj PC prikljucit na neki drugi monitor tako ces 100% znat jeli ti monitor pokvaren ili je do grafe...

I naravno ako je monitor zamjeni ako imas garanciju... ako ne jbg novi na popravak

bola nemoze screen shotom uslikat MONITOR lol neka uzme digitalni
Hahahahaha, ne mogu da vjerujem... Momak jel se ti salis?? NE MOGU VJEROVATI DA SI STAVIO SCREENSHOT!!! Lijepo ti bLz rece da uslikas digitalcem, mobitelom, bilo kakvom kamerom, moj Boze...

A u OSD opcijama ekrana bi trebalo da imas Color Correction.Frequencies opcije, i tu mozes stimati "jacine" crvene, zelene i plave boje...
mcill je napisao/la:
Hahahahaha, ne mogu da vjerujem... Momak jel se ti salis?? NE MOGU VJEROVATI DA SI STAVIO SCREENSHOT!!! Lijepo ti bLz rece da uslikas digitalcem, mobitelom, bilo kakvom kamerom, moj Boze...

A u OSD opcijama ekrana bi trebalo da imas Color Correction.Frequencies opcije, i tu mozes stimati "jacine" crvene, zelene i plave boje...

PA dobro ba eto stavio sam SS pa sta nisam znao omg ,
ja ti mogu samo reci da malo kabal "prodrmas" malo malo ga "DARNI" i kod mene se desi malo se pomjeriboja PLAVA ili ZUTA
Ja ti mogu reci da ti se navlazio monitor ili ti njegove opcije za svjetlinu i boje nisu u redu ... Probaj nes od to dvoje mora nesto biti .......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.