Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir Brcko PRIJAVE EKIPA

1.309 pregleda · 35 odgovora · otvorena 15.11.2007. u 17:13

Znaci svi koji su se javljali dolazimo i tako to , lijepo ovde napisite ekipu

100ka.BloodSeeker
100ka.ZaRe
100ka.Drogbaaa
100ka.Allmighty
100ka.p1cer
Mix ekipa Brcko-Zvornik dolazimo 100% u petak smo u Brckom...

Znaci svi ovako da napisete , ne zelim suvisne komentare i zamolio bih admina da sve koji budu pisali sve sto nije potrebno da se pise , dobiju samar.

E sto se sada tice vasih pitanja kako da nadjete igraonicu?Vas cilj je da dodjete do Brckog i da me nazovete na broj 065 610 578 i neko ce da dodje po vas gde god da se nalazite u gradu i dovesce vas do igraonice...

Molim da se sto prije prijavite kako bi mogli da napravimo grupe sutra
6h voznje , haj da je raspust normala , 1 mjena u skoli 4 god ... Dodjem gore sjeban , nije mi nidoceg , spawa mi se , neigra ti se i to je to

nikome nisam rekao da nedodje ... govorim za sebe
               quell je napisao/la:
PARANORMAL ATTACK bok1
PARANORMAL ATTACK adrenal1n
PARANORMAL ATTACK tenk
PARANORMAL ATTACK barlok (ili neko drugi)
PARANORMAL ATTACK quell

cu @ brchko

btw.
ovi koji idu iz sa(ako ima jos ko..) bus krece u subotu oko 06:00 i u 07:15 direktno za brcko(tako da smo mi tamo negdje oko 10 pola 11)
karta je 42 km povratna...
evo vec 5 dana ne jedem, smrsao sam 5 kila

Samo jedan maleni edit ( Ako .. znachi ak0 otpadne yedan od nas upast che mali arT [tj on nije malen on je VELIK tj NAJJACI NA BALKANU ] odmah da se razumijemo ,)

Po moguchnosti .. stawite nas u grupu 3 .. tj da igramo zadnji jer nemozhemo stichi tamo do sumraka b0g te yebo 5 sati se treba tabanat do tamo + 50 km za kartu + 10 km za uplatu + 110 km za cugu + 30 za jelo + 20 km za kladionicu = YEBENO NEPROCJENJIVO

Ali eto ... ostali sho ste rekli da che te dochi a niste ISPALI STE DEBILI NA PREDHODNI TEMAMA

Samo mi he zao sto nece da ide Dino aka Sulc sa nama al et .. nema veze .. pak chemo nedze nachi drugu rizulu to nije bedak nikakav

Eto ... pozdravljam sve nashe fanove ... mada ovo nije nash tag .. ovo se brko nacugao ... nash tag je 1864 :$ i WAZDA CHE BIT !

eto .. bay bay

armeen` je napisao/la:
Samo jedan maleni edit ( Ako .. znachi ak0 otpadne yedan od nas upast che mali arT [tj on nije malen on je VELIK tj NAJJACI NA BALKANU ] odmah da se razumijemo ,)

Po moguchnosti .. stawite nas u grupu 3 .. tj da igramo zadnji jer nemozhemo stichi tamo do sumraka b0g te yebo 5 sati se treba tabanat do tamo + 50 km za kartu + 10 km za uplatu + 110 km za cugu + 30 za jelo + 20 km za kladionicu = YEBENO NEPROCJENJIVO

Ali eto ... ostali sho ste rekli da che te dochi a niste ISPALI STE DEBILI NA PREDHODNI TEMAMA

Samo mi he zao sto nece da ide Dino aka Sulc sa nama al et .. nema veze .. pak chemo nedze nachi drugu rizulu to nije bedak nikakav

Eto ... pozdravljam sve nashe fanove ... mada ovo nije nash tag .. ovo se brko nacugao ... nash tag je 1864 :$ i WAZDA CHE BIT !

eto .. bay bay

nazalost bok1 papak je bio u pravu , covjek odma rekao koje ekipe nece doci i da ih ne racunam i tako i bi...
ma ima dosta ekipa samo iz brckog ,bit ce sigurno najjmanje 10ekipa(vjerujem i vise)
               Picasso je napisao/la:
ma ima dosta ekipa samo iz brckog ,bit ce sigurno najjmanje 10ekipa(vjerujem i vise)

to je vazno...posto inace gdje god da se pravi turnir bude najvise 6 ekipa iz tog grada...kod nas u BL kad bi bio tunir nebih uspjeli skupiti ni 5ekipa :S :S
100ka.BloodSeeker
100ka.ZaRe
100ka.Drogbaaa
100ka.Allmighty
100ka.p1cer

=XII= milan
=XII= trapo
=XII= Dino
=XII= dora
=XII= carref0ur

Bezimeni.3ger
Bezimeni.Bokee
Bezimeni.Prt Scr SysRq
Bezimeni.b0j4n
Bezimeni.Jolee

gncd.nessaja
gncd.Kyo'
gncd.eTernal
gncd.eWox
gncd.brown

A*MIU.cisse
A*MIU.kyBe
A*MIU.Di_Falcon
A*MIU.nightmare
..........................

PARANORMAL ATTACK bok1
PARANORMAL ATTACK adrenal1n
PARANORMAL ATTACK tenk
PARANORMAL ATTACK barlok (ili neko drugi)
PARANORMAL ATTACK quell

cRaSh - Hopala
cRaSh - Nio
cRaSh - Dovla
cRaSh - Lik
cRaSh - exeqtor

j2c.starlancer
j2c.outlaw
j2c.cage
j2c.fisher
j2c.tba(to be najavljen ) da ne pomisle ljudi da je neki pro ))

hsb | Asterix
hsb | Cobra
hsb | runaway
hsb | freestyler
hsb | immortal

Loznica 100% dolaze samo mi jos lik nije dao klan i igrace

Brcanska jos 1 ekipa 100% , djecurlija neka ne znam im ime ekipe

2 Ekipe jos iz Doboja koje nisu 100% sigurne ali ce mi reci sutra je dolaze ili ne

Znaci 10 sigurnih i Doboj ako dodje dodje , ako ne bice mi veoma zao ((

Znaci ako bude 11 ekipa
550km ide 1 mjestu ako bude i Doboj onda ide 650km prvom mjestu , mislim da ce tur biti ok i da ove ekipe koje su mi se javi i rekle da 10000000% dolaze da nece nesto da im iskrsne.
Sve u svemu bice nam dobro i nadam se da ce se sve dobro zavrsiti...

evo neki mix

hsb | Asterix
hsb | Cobra
hsb | runaway
hsb | freestyler
hsb | immortal
gface4mi0 je napisao/la:
kakav oldies

Nemoj ti vishe postat molim te...!

Cuj kakav oldies!
Mozhemol u 3 grupu ?
xpncyassa je napisao/la:
i *** te j**o gdje je to na sibiru ?

hahahha ma nije daleko
neke vijesti... grupe... ko je sve doshao?... rezultati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.