Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

dernek.ba - Strip #1

1.650 pregleda · 26 odgovora · otvorena 14.11.2007. u 22:13

Evo bU mi rekao da uradim i za dernek...al et posto ga nema na msn ovo veche reko da za izglozim vama...komentarii
super , ali imam jednu zamjerku !

sa ekavskog prebaci na ijekavski , sto znaci da nemozes pisati naprimjer VREME nego VRIJEME ili slicno !

zasto ?

vecina populacije na ovome sajtu su djeca , a kamoli na derneku , nemam nista protiv derneka , gamers.ba nemoze nijedna stranica zamijeniti u srcu mjesto

zamisli dernekovce kad vide VREME a ne VRIJEME , ovo je tvoj rad , i ti imas prava da pises po njemu sto hoces , tj. mene boli iskreno briga sta ces ti pisat , ali moras neke stvari da skontas , a to je da nas ima svakakvih

Post dobio aplauz od kRoA

Ovako moje misljenje ... slike i kako si graficni uradio je super 10+ ali text mi nije nesto ljep a ni narocito saljiv ko ni na proslom tvom stripu za g.ba mislim da bi na tome trebo poradit i tad bi bilo perfektno ...
ahhaha jak si u ovome svaka cast kroA
               Mafia je napisao/la:
super , ali imam jednu zamjerku !

sa ekavskog prebaci na ijekavski , sto znaci da nemozes pisati naprimjer VREME nego VRIJEME ili slicno !

zasto ?

vecina populacije na ovome sajtu su djeca , a kamoli na derneku , nemam nista protiv derneka , gamers.ba nemoze nijedna stranica zamijeniti u srcu mjesto

zamisli dernekovce kad vide VREME a ne VRIJEME , ovo je tvoj rad , i ti imas prava da pises po njemu sto hoces , tj. mene boli iskreno briga sta ces ti pisat , ali moras neke stvari da skontas , a to je da nas ima svakakvih

prepravicu..

btw. isto neki tekst cu drugi iskombinovati...

bice nastawak 100% i za dernek.ba i za gamers.ba samo da nadjem vremena

Post dobio aplauz od torQ7u_

slike nice ... fabula nidje veze

Struja-.- je napisao/la:
slike nice ... fabula nidje veze

vjerovatno nisi slusao himnu derneka...otidji na sajt i poslusaj je

@ Semir
pa kako kome...gamersima je vise zanimljiviji onaj sto sam napravio za gamerse...a na derneku nisam jos okacio ovaj a bice vjerovatno... XD
koje sise xD

nafurani joooj ludosti

mada ja mali ramiz sa gamersa meni punoo bolji

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.