Meni jedan od najdrazih servera...uskoro se gasi...razlog nece emir da placa vise
Diskusija
killnet bad news*
0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 13.11.2007. u 20:37
evo gatea pored mene hoce da te ubije namrtw0
Hmmm lijepo sto si nas obavijestio ali....server kao server nije skoro nijedan trajan...ako jedan covjek placa...
[Sto ti nije najbolji server epn,lol,bihnet oni nece prestati sa radom]...
btw.Nemoze covjek svatio da mu se ne isplati
[Sto ti nije najbolji server epn,lol,bihnet oni nece prestati sa radom]...
btw.Nemoze covjek svatio da mu se ne isplati
[A]FGB je napisao/la:
hahah nek dode slobodno TERMINAL ILIDZA
| evo gatea pored mene hoce da te ubije namrtw0 |
hahah nek dode slobodno TERMINAL ILIDZA
kad ti je to rekao 3wir nije moguce ! sad cu ja njega pitat! nije meni niko nista javljao!
oldies`gAte je napisao/la:
nije mi on rekao pitaj belme ili termixa
| kad ti je to rekao 3wir nije moguce ! sad cu ja njega pitat! nije meni niko nista javljao! |
nije mi on rekao pitaj belme ili termixa
******m vam majku
mirkoman! je napisao/la:
BAN
******m vam majku |
BAN
Rekao mi je emir stvarno mi je krivo prejak server 
Treba jos neko s njim placat i gotovo lol 50km mjesecno

Treba jos neko s njim placat i gotovo lol 50km mjesecno
Iskreno, jedno dva puta sam usao na taj server, i to kad je bio oglas na g.ba da je otvoren.
Kada sam usao, ping zakucan 80 bio, i vise nisam ni pokusavao, valjda se to sa vremenom popravilo..
Ali nea veze
Kako su u zadnje vrijeme krenuli, svaki dan po nekoliko servera.
Kada sam usao, ping zakucan 80 bio, i vise nisam ni pokusavao, valjda se to sa vremenom popravilo..
Ali nea veze
Kako su u zadnje vrijeme krenuli, svaki dan po nekoliko servera.
A sto nas boli muski spolni organ
,haj da se gasi EPN ili LOL bilo bi mi zao,al ovaj server na kojem je liga propala kao ZETON,jbo te on,kad se ewiR nece da zali sto bi se ti zalio....
,haj da se gasi EPN ili LOL bilo bi mi zao,al ovaj server na kojem je liga propala kao ZETON,jbo te on,kad se ewiR nece da zali sto bi se ti zalio....Zadnji edit: 13.11.07 u 15:02:52
E jbg krivo mi je...Trebaju se skupit pare stvarno je server dobar bio
ja cak neznam ni koji je to server bio
daj te mi vi pare pa cu ja platiti
Volio bi znate zasto raspravljate o ovom ?
Ja i Belma smo imali zelju dignuti server,digli smo ga,vidjeli da nam se ne isplati to jest da nam samo izbija pare iz dzepa,srusili smo ga!
Ja i Belma smo imali zelju dignuti server,digli smo ga,vidjeli da nam se ne isplati to jest da nam samo izbija pare iz dzepa,srusili smo ga!
Steta...Visio sam na njemu..Tu su bile najbolje mape i sve ali jbg....ali je bilo dosta i cheatera z*** ranka
tema rtd kao i server
ZABAC´ je napisao/la:
ali ti si najveci retard
tema rtd kao i server |
ali ti si najveci retard
nFk`DyemallE je napisao/la:
tako je
A sto nas boli muski spolni organ ,haj da se gasi EPN ili LOL bilo bi mi zao,al ovaj server na kojem je liga propala kao ZETON,jbo te on,kad se ewiR nece da zali sto bi se ti zalio.... |
tako je
skyx je napisao/la:
ti si prvi citer bio
| Steta...Visio sam na njemu..Tu su bile najbolje mape i sve ali jbg....ali je bilo dosta i cheatera z*** ranka |
ti si prvi citer bio
admina 10 i svi po 5km mjeseco i imas server
sta se peglate
sta se peglate
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.