Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

NFS (najbolji dio)

1.019 pregleda · 56 odgovora · otvorena 12.11.2007. u 20:00

Najbolji dio po vama?

NFS - Underground 0 · 0%
NFS - Underground 2 0 · 0%
NFS - Most Wanted 0 · 0%
NFS - Carbon 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Ako mislite da je tema spamerska molio bi admine da je odma izbrisu a ako ne onda lijepo glasajte i napisite zasto vam je taj dio najbolji (Pro Street nisam stavio jer nije dosao kako treba na trzista)...razlog ovome je zato sto do sad na svakom dijelu je bilo: "e nisu trebali staviti ovo, nisu trebali ono...itd" Pa reko da vidim koji vas je to dio najvishe odusevio.

Ako moze u Zanimljive - Hvala
NFS:U zato so smo ga mi po lanu furali i po godine ... joj kakva su to bila dobra vremena
NFS Underground mi je nekako najigriviji . . .
Ostali su napucani al' mi nekako ne lezhe . . .
Heheh, pa nisu samo ti NFS-ovi izasli...

Po meni je najbolji NFS Porsche Unleashed.

A od ovih ponudjenih NFS Underground 1, donio je sasvim novi nacin igranja.
Carbon (Emanuelle)
Ma uvijek je najbolji onaj dio koi prvi izadje. Svi ostali nastavci, naprave nesto gloopo.

Po meni Un:2.
High Stakes.
zavisi carbon je najaci po grafici, svaki detaj skoro vidim, ma prejaka auta ali prekuco sam ga za 24 sata, več most wanted sam igro 2-3 mjeseca i takve obilne i velike igrice volim
pa nisam htio da navodim prve dijelove zato sto su skoro "izceznule" tako da kazem.
NFS-MW dalekooo bas daleko najjaci...
Carbon..

sad cemo jos da widimo Pro Street
               eXtibO4mi0 je napisao/la:
High Stakes.

Opaaa, svaka cast, vjerovao ili ne prije 3-4 dana sam instalirao High Stakes, definitivno fenomenalna igra...
Po meni najjaci je NFSMW, jer se trka po danu, a i vizualni efekti su predobri, i mnogo bolji nego u NFSU2, a carbon mi se nesvidja jer se trka po noci kao i svakom dosad NFS sem NFSMW
               sLap`sm0k! je napisao/la:
zavisi carbon je najaci po grafici, svaki detaj skoro vidim, ma prejaka auta ali prekuco sam ga za 24 sata, več most wanted sam igro 2-3 mjeseca i takve obilne i velike igrice volim

tebi onda nije dobro ako ti je toliko trebalo

a to High Stakes sta je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.