Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Neredi u Mostaru

950 pregleda · 48 odgovora · otvorena 11.11.2007. u 10:26

Neredi u Mostaru: Specijalci na Bulevaru, više osoba ozlijeđeno

Sinoc oko 23 sata (10.11.2007) došlo je do nereda kod franjevačke crkve u Mostaru. Policija je blokirala promet, koji je pušten nekih pola sata prije ponoći, a bilanca divljanja su više ozlijeđenih osoba i razbijena policijska marica.

U trenutku pisanja teksta, na mjesto nereda je izašla i specijalna postojba MUP-a HNK-a, a kako doznajemo u Hitnoj jedna osoba je teže ozlijeđena.

Privedeno je više osoba, a prema najnovijim informacijama (0:02), specijalna policija se uputila u Stari grad u cilju uspostavljanja javnog reda i mira.

00.20. Prema posljednjim informacijama iz Hitne pomoći Mostar, njihovi su djelatnici ukazali pomoć trojici građana koji su zadobili teže ozljede glave i dvojici policajaca. Nažalost, ova brojka i nije konačna.

VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=e3RTQYTHze0

Naravno ovo je opet ispalo pod nazivom "Navijacki neredi" , al ovo uopste nije bilo tako, i opet cemo sutra mi biti krivi, mi sto smo se branili, i pak bit ce da su to poceli Navijaci Veleza.

Prava istina je da su navijaci zrinjskog "ultrasi" probali upasti na nasu stranu, njih 30-tak sa namjerom da slomiju, ubiju, sta li vec , ali ali...

Uvijek neko ali, ne volim prepricavati stvari ^^
gadno je bilo

mora se znati, mora znati svaki forum, al opet od nas prave budale, opet smo mi krivi sto smo se branili.
               InYourHead je napisao/la:
gadno je bilo

mora se znati, mora znati svaki forum, al opet od nas prave budale, opet smo mi krivi sto smo se branili.

Jbg brate tako je prije sam i ja nekad medju njima(ultrasi) bio ali ne vise.
Staces poslije 18.00 napolju samo moze biti radi droge poslije shest kuci!!!!!
samo malo ko je prvi poceo koliko ja vidim vi prelazite tamo?
sada ces ti branit svoje ...ja cu svoje i tako cemo se hadrit...

sve su to usijane glave djecaka koji kupe fred perry kapu i onda glume neke huligancice...pogledaju GSE film i nafuraju se...

jadno jadno...
               perke je napisao/la:

sve su to usijane glave djecaka koji kupe fred perry kapu i onda glume neke huligancice...pogledaju GSE film i nafuraju se...

jadno jadno...

jasta je nego jadno, i zalosno je to sve, ja svoje necu branit jer ih neam za sta branit, stvarno nismo trazili nista... Oni su upali nama, kod kafica, i tako je sve pocelo, gadjali nas, uhvatili nam lika palicama ga izudarali, i onda mi na njih posli, oni bjeze?

da da , bjeze...

i **** se mene za njih, ja ionako ne navijam ni za jedne ni za druge.

Samo je glupost ispala, a oni su je poceli, ultrasi ...
               perke je napisao/la:

jadno jadno...

Slazem se brate misle da su ludi ko ajmo upast tamo i sve ih posutat IDITE DJECO JEDITE KIKIRIKI I RANO U KREVET UJUTRO TRAZI POSO!

Molim admina za zakljucaju temu svi su vidjeli sta je bilo nema potrebe za komentarima samo moze izbit svadja
a drotovi gledaju !! GAzi gazi gazi drotove drotove drotovee
AXC|Y0rd0 je napisao/la:
a drotovi gledaju !! GAzi gazi gazi drotove drotove drotovee

sta ce 2 drota protiv njih 60 ? pucati mozda
jasta je nego jadno, i zalosno je to sve, ja svoje necu branit jer ih neam za sta branit, stvarno nismo trazili nista... Oni su upali nama, kod kafica, i tako je sve pocelo, gadjali nas, uhvatili nam lika palicama ga izudarali, i onda mi na njih posli, oni bjeze?

da da , bjeze...

pa kazem ti debilizam ....evo i na gamersu stavljaju neke teme gdje mogu kupit "hooligan" robu hlace majicu...za njih je casualac hooligan iako pola tih malih hooligancica nezna ni u stvari sto znaci ta rijec...od kad je izaso GSE pun je muski spolni organ novokompanovih navijaca koji sebe nazivaju huliganima ....

ultrasi i RA su spali na to da se gadaju bocama gonjaju po spanskom...preve sacekuse...na tribine i pokazi se...

a tamo se najmanje pokazu posto ih pola dode pijanih i nadrogiranih...

iskreno boli me muski spolni organ za oba kluba...nekako mi je zeljo najdrazi u BiH...odes u split na hajduka i osjetis kako se navija ...neki štih i to...

da da , bjeze...

Djesi heroj , dodje vas kasnije 60 sa raketama i bakljama ti bi osto Arnold Schwarzenegger

ne brani nikog i zaboli me neka stavar za te seljake
Kako bih volio da banuju sport u Bosni, ili bar navijace da sprijece da dolaze na utakmicu dok ne shvate da to nije korida...
               perke je napisao/la:
...odes u split na hajduka i osjetis kako se navija ...neki štih i to...

to perke nek neko ovde za hajduk navija to je moj coek

sto se tice ovih nasih mostarskih "hooligana" ako ih tako mozemo nazvati,
ma sta nazvati nisu oni ni H od hool,
i ultrasi i R. Atleticari,
ma ustvari libo me sto uopce pisem ista kad se sve vec odavno zna!
               K!llum!nAt! je napisao/la:

to perke nek neko ovde za hajduk navija to je moj coek

sto se tice ovih nasih mostarskih "hooligana" ako ih tako mozemo nazvati,
ma sta nazvati nisu oni ni H od hool,
i ultrasi i R. Atleticari,
ma ustvari libo me sto uopce pisem ista kad se sve vec odavno zna!

Mostar je poznat po tome ... -.-
               SpadeFive je napisao/la:
Mostar je poznat po tome ... -.-

po cemu po kavi i casi vode
Papanluk....Mjesto da zive kako treba,ccc.Nemam rjeci fkt
               nFk`DyemallE je napisao/la:
Papanluk....Mjesto da zive kako treba,ccc.Nemam rjeci fkt >

mostar nikad nece biti kakav je nekada bio...problem je sto roditelji pune djeci glavu debilnim temama...uvijek je glavna nemoj ici "na balinsku"stranu ili tamo nemoj na "ustasku" ...volim i ja otic na stari most popit pivu ...**** me se za njihova prepucavanja...

a i suvisno je da se zamaramo debilnim postupcima...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.