Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

World of Warcraft - START

927 pregleda · 24 odgovora · otvorena 10.11.2007. u 17:21

Da, furam se na Lizza =P
Posto ste postavili 2734827434 tema kako da pocnem igrati, bla bla, ovdje mozete pronaci sve sto vam treba.

Dakle, nakon instalacije WoW clienta, od vas ce biti zatrazen download "nekoliko" patcheva.
Pod "nekoliko" podrazumjevam oko pet vecih patcheva i veci broj manjih, koji cesto popravljaju samo neki crash u WoW clientu.

Ovdje se nalaze download linkovi "vecih" patcheva, mada preporucujem Blizz downloader, mozda malo sporiji, ali vjerovatno sigurniji i jednostavniji.
http://www.strategyinformer.com/pc/patches/worldofwarcraft/patch-1.html

Ako skidate patcheve sa ovog linka, pobrinite se da imate odgovarajucu WoW verziju, jer promjena realm lista, NE radi od patcha 2.1.0.

Eu - set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
- set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com

Us - set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com
- set patchlist
us.version.worldofwarcraft.com

Dakle, nakon downloada svih trazenih patcheva i ulaska u WoW od vas ce biti zatrazeno da unesete Username i password,
tj account information.
Prije pravljenja orginalnog accounta, preporucujem trial od 10 dana, za vrijeme koje mozete probati sve classe i rase i odluciti se za onu koja vam najvise odgovara.

Trial acc creation page:
http://teaser.wow-europe.com/

Nakon sto se napravili acc, mozete se logovati i poceti avanture u svijetu Azerotha i Outlanda.

Takodjer, na netu mozete pronaci razne vodice za sve classe, kao i WoW leveling guides.
Rogue class guide coming soon by Makzy =)

To je to, ako bude problema u nekim segmentima ovog "vodica" mozete me kontaktirati na Messenger ili mail.

Bring your friends to Azeroth, but don't forget to go outside with them as well.

Take care...
bravo ali vices da ce biti ponovo ista stvar
               Lvc je napisao/la:
sta gubis vrijeme covjece =D

Ti human nubu suti.
aam uvijek ce biti onih koji jedva cekaju da napisu neku temu,ili oni koji i ne pokusavaju koristiti trazi
i opet ce neki debil napisati temu

wow pocetnik objasnite mi to to bla bla bla ..
Ja prije pola godine napisao identicnu ovakvu temu, sa 20x vise informacija i objasnjenja i banovali me z*** toga, 'laaaadno!
Maki, sine, idi krave muzi, WoW nije za tebe. Guide ko guide je sranje. Objasnjavas neke stvari koje bi i osoba sa inteligencijom u minusu mogla skontati. A rogue guide? Ne budi smjesan. Neki dan nabio 70 lvla i odmah guidove pravis.

Ruku na srce, od Vetroxa je 10x bolji guide!
               eXtibO4mi0 je napisao/la:
Maki, sine, idi krave muzi, WoW nije za tebe. Guide ko guide je sranje. Objasnjavas neke stvari koje bi i osoba sa inteligencijom u minusu mogla skontati. A rogue guide? Ne budi smjesan. Neki dan nabio 70 lvla i odmah guidove pravis.

Ruku na srce, od Vetroxa je 10x bolji guide!

Ignore me jel ?
Vetroxa guide ?
Objasnjava sta znaci lvlat se ?

Sad ovako,
Rijec po rijec,
mladji si od mene, tako da ti mogu biti babo,
krave ne muzem, al me tvoj stara muze za qrac, nikad joj dosta.

Ocigledno ti nisi shvatio neke stvari, jer uopste nemas inteligencije.
Dalje, ja bar imam lvl 70, A NETRAZIM CHARA PO ARMORIJU I NADJEM FULL KARA GEAR, I MISLIM "EH SACU JA STAVITI OVOGA, I RECI DA SU ME SCAMALI!"

Kako ce te scamati nubu umrli kad imas Sa i Sq ?
Neki dan nabio lvl 70, a vec 3 epix huh ?
Sa rogueom ti mogu otac biti, kao sto sam rekao
duel bilo gdje sa bilo kojom classom!

I reci mami i ocu svom da me ne zovu na mobitel vise i da ne prijete, jer kad te vidim bubrege cu ti izvaditi !

A vetroxov guide i moj razliciti su potpuno, jer njegov guide objasnjava lvlanje INGAME, a moj kreiranje acc etc, ali ti si ocigledno retardiran pa to nekotash !
I josh nesto, da je vetroxov guide bolji, nebi ga Ajon i ostali spustali onako, a nekontam sto ovo ode u zanimljive, a njegov u kantu, huh ?
               Makz je napisao/la:
Ignore me jel ?
Vetroxa guide ?
Objasnjava sta znaci lvlat se ?

Sad ovako,
Rijec po rijec,
mladji si od mene, tako da ti mogu biti babo,
krave ne muzem, al me tvoj stara muze za qrac, nikad joj dosta.

Ocigledno ti nisi shvatio neke stvari, jer uopste nemas inteligencije.
Dalje, ja bar imam lvl 70, A NETRAZIM CHARA PO ARMORIJU I NADJEM FULL KARA GEAR, I MISLIM "EH SACU JA STAVITI OVOGA, I RECI DA SU ME SCAMALI!"

Kako ce te scamati nubu umrli kad imas Sa i Sq ?
Neki dan nabio lvl 70, a vec 3 epix huh ?
Sa rogueom ti mogu otac biti, kao sto sam rekao
duel bilo gdje sa bilo kojom classom!

I reci mami i ocu svom da me ne zovu na mobitel vise i da ne prijete, jer kad te vidim bubrege cu ti izvaditi !

A vetroxov guide i moj razliciti su potpuno, jer njegov guide objasnjava lvlanje INGAME, a moj kreiranje acc etc, ali ti si ocigledno retardiran pa to nekotash !

To oko mojih roditelja. Sine haluciniras? Ne valja se fixati.

Dodzi, izvadi mi bubrege? 1on1 kad god hoces, i u wow i u rl.

Fakat ne kontam zasto da ti se dokazujem kada si obicni retard koji misli da zna wow igrati.

Sinko, idi kakvu trebu nadzi, znas kako je dobro.

Gdje je u zanimljivim? Hoces li qrac sad popusit kajzi ili nekom adminu da stavi u zanimljive?

NARKOSU JEDAN RECI DROGI NE.

Necu vise odgovarati.

Citiram se (XD):

"Prerastao sam taj oblik virtualnog prepucavanja sa osobama nizeg intelektualnog nivoa od mene. Tako da necu da se nerviram, niti da odgovaram."

EDIT:

To kajza nogama.
http://www.gamers.ba/procitaj.php?forum=18&id=20936

vetroxova tema, nidze veze sa mojom !
ban z*** toga nisi dobio nego z*** nacionalistickih izjava.

extibo,
ja pricam cinjenice, ti nemas dokaza da uopste igras wowa,
daj jedan screen sa svog rogue ? UI perhaps ?

Kupi cale, idi index i vidi tu, kajzi cu qrac popusit samo da tebe bana !

Cus

A prerastao taj oblik nisi, jer svaki put to napises i pripucavas se, valjda sto niko nema nizi intelektulani nivo od tebe.

danas sam nesto dobro raspolozen, pa cu vam samo samare podjelit, ako nastavite da se ponasate ko retardi nadjite drugu stranicu pa se tamo svadjajte ili idite na msn... pun je muski spolni organ i meni i ljudima koji nekad svrate ovdje da procitaju nesto.
a ako ocete da se koljete, rado cu vam dat dvije cakije il utoke pa se krvite kolko ocete, boli muski spolni organ ostale
Makz je napisao/la:
I josh nesto, da je vetroxov guide bolji, nebi ga Ajon i ostali spustali onako, a nekontam sto ovo ode u zanimljive, a njegov u kantu, huh ?

Zato sto je v3Tr0x iz Banjaluke :/

Al' nije on kriv

idole moj!
ccc kako si ti glup decko, tolko ljudi je iz banjaluke pa to nikakve veze nema, a ni nacionalnost pogotovo jer sam ja tu potpuno neutralan, i ne svrstavam se nigdje

e sad sto je vetrox idiotcina za 11 to je druga stvar
kaiser`m2bz je napisao/la:
e sad sto je vetrox idiotcina za 11 to je druga stvar

Ti da znas kako ja tebe wolEm, sad bi mi aplauz dao...

Jednom sam ti rekao sta si ti za mene, nemoj da opet pominjem nekulturne reci koje imenuju predmete iz analnog otwora.

Veliki je broj respektabilnih clanova ovog 4uma meni na PM poslalo da je moj BAN rezultat cistog sovinizma i idiotizma, a nisu Srbi . . . ?!

Ti stvarno mislis da si pametan, inteligentan, i sve to stoji. Lepo je to sto ti sebe smatras boljim od Pharax-a, i srce ti k'o Rusija zb0g toga, ali ja te zb0g toga ne cenim, jer si k'o co'jek cista 0. Veci si showinista neg' Alija i Miloshevic zajedno :/ Ne valja ti to, sta ce ti to u ziwotu ^^

O'ladi malo bre, ko si ti da mene vredjas, prozivas, uzimas moje "ime" usta. Sve neki online hooliganz, niko se u zivotu potukao nije, osim s' gazdom igraonice sto mu nije kusur dobro vratio. No-Lifer :/

Sjasi s' mounta, uzjasi kakaw curetak... Hajd' pozz i uzivaj u blagodetima owog sveta!
nedawno je xEON dobio ban jer je psovao na forumu.. po pravilu sad ban treba dobiti i Makz?
               AlienzZ je napisao/la:
nedawno je xEON dobio ban jer je psovao na forumu.. po pravilu sad ban treba dobiti i Makz?

be my guest -_-'

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.