Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fakat nije fer

1.740 pregleda · 40 odgovora · otvorena 17.10.2004. u 20:22

Prije svega, postovanje prema svima koji su zasluzni za ovu ligu

Pitam se koje su evze potrebne da bi se proslo u ligu ? Da li je to samo pitanje skill-a, il namjestanja parova .. ma dobro, ipak je opet na kraju krajeva pitanje srece.

Da navedem primjer, ALI SAMO PRIMJER.. 7Korpuzz nije odigrao ni jedne runde, a prosao je u ligu Sad, hgz je znoja i znoja prolio igrajuci Mislim da smo mi jedini odigrali citavih 60 rundi :S Nismo imali srece protiv x4all, ali nema veze, sta je, tu je Ne zalim ja zbog toga sto nismo prosli, ali zeli mda sagledam i shvatim situaciju lige. Obicno admini stavraju svoja pravila, i kada ih procitam, naravno .. upoznam se sa njima i postujem ih. Na kraju admini izmisljaju svoja pravila. Mislim da je liga dosta korumpirana, i kada bi se neko zalio adminima .. admini bi rekli "nasa liga, nasa pravila" (a to je vec jedan od admina i spomenuo).

Pitam se da li ce admini ikada biti neutralni, i da li ce ikada prestati furati svoje medju sobom .. ono prijateljstvo itd.

Nisam imao namjeru pametovati, jer sam jos suvise malen i mlad za toga Samo svaka liga, isti shit .... kada ce doci kraj tome

Jos jednom,
Respect.
AAAAAAAAAAaaa
"LIGA JE DOSTA KORUMPIRANA" AAAAAAAAAAAAAaa
idi UBIJ SE
aaaaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAAAAaaaa
jesi ti normalan
hahaha
AAAAAAAAAAAaa
idi igraj tetrisa
aaaaaaaa
korumpirana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pufaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TUP MRTAV!
ko sto bi jedan moj poznanik rekao:

posluaj ovo sada: kod nekih od admina na
gamersu ne pali ta filozofska prica, samo ako znas dobro admina pa nastelis...

cast izuzecima.: caco mi je jednini bio fer i korektan, snjim i chaos...mada chaosa treba pohvalit zato sto je chitava dva dana i juche i danas bio na serveru prisutan,kaiser tamo vamo..
sve u sve veliki respect za ovo sve...nezhelim da ulazim u konflikte sa adminima...samo izjavit ovo...
nije nimalo fer ..

aj pozdrav svima
ccccc :S ko je tebi sanjo uopste rekao da smo mi usli u ligu ??
:| mi nismo igrali mecha svakog naseg protivnika smo psihicki oduzeli shala ..

kvalifikacije jos uvijek nisu zavrshene . a 7k ce igrati jos 1 mech vecheraas !
Strumfe .. jes' ti dobar il' ti smrde noge ? Oprosti .. zabroavi osam da ne znas znacenje rijeci "korumpiran"
Svako ko gubi taj se ljuti
normala .. znam da ti je krivo i nemoj sam sebe ovdje ofirati

[ 7K.chuky ownz ]

STRUMFIC je napisao/la:
AAAAAAAAAAaaa
"LIGA JE DOSTA KORUMPIRANA" AAAAAAAAAAAAAaa
idi UBIJ SE
aaaaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAAAAaaaa
jesi ti normalan
hahaha
AAAAAAAAAAAaa
idi igraj tetrisa
aaaaaaaa
korumpirana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pufaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TUP MRTAV!

rofl @ STRUMFIC...a sto se tice toga ipak svak ima svoje misljenje...medjutim ipak nije sve do admina...izgubili ste sad sta je tu je...ali sto se tice admina ja mislim da je sve bilo ok...ali ima jos razloga zasto neko izgubi nije samo sreca ili tako nesto...moze biti i do racunara i konekcije,jer nije kod svakog isto neko ima slabiji racunar ili slabiju konekciju,mozda njemu laga,u nekoj vecoj prostoriji mozda mu malo koci racunar pa je teze naravno pogoditi protivnika,dok kod nekih ide ono kako se kaze "ko po loju"....
mini Skunk et jel ti drago . ispali smo i mi iz lige

trebamo igrat sada mech . nemamo igracha ,itd !
zadovoljan??!?!?!
Jos nesto.. chaos se pokazao kao pravi admin .. kad je trebalo "pause" on je pauzirao .. i bio je korektan.
da budemo realni...
niste odiigrali ni jedan mec..
a to sto nemate igraca...nije vam sanjo kriv
Vidi nesto Ida..

Ja nisam zelio da vi ispadnete, ja sam apelovao na admine,a ne na teamove. I kao sto mozes da procitas gore .. naglasio sam kako vas navodim SAMO I SAMO kao primjere.... i nije mi drago.
to sto DC nije mogao igrati mech nije nas problem niti od 7K.. nafaka ih potrefila .. a ni oni necee u ligu jer ih nema sada da odigraju mec ..

i zadnji put da kazem .. : nasa liga, nasa pravila..

zalbe na: [email uklonjen]

*ps igrac crazy_boris ili n9ne ne sjecam se tacno je diskvalifokovan iz ove sezone i mozda iducih zbog psovanja i prijetnji 7K klanu ..
LJOLJ chaose ja te volim
e ovako su mi rekli sad kad sljedece sedmice podje PRAVA LIGA ako se nece igrati i na gamers.ba server (na teolu nam ping 100 na logosoftovom 150 a na gamers.ba 40) onda mi nemozemo igrati ligu!naime klan je LA.4Fun iz mostara!

NinjiCa je napisao/la:

zadovoljan??!?!?!

Hoce Ida da sutra prebije Sanju u skoli

Daj ba ljudi samo se bunite...neznam admini su do sada donosili sasvim OK odluke "osim" one u kojoj su dopustili XpL-u 2 sansu gdje su otkrili svoju slabost....jer sada ko god nije zadovoljan svojim rezultatom moli admine jer su vidili da su se vec jednom popustili....pa zasto nebi i opet......

Daj ba admini ohladite malo tu krv
ej , ljudi.. cujte novost.. ovdje ima retardiranih osoba (Y) (L)

Wicked:. je napisao/la:

NinjiCa je napisao/la:

zadovoljan??!?!?!

Daj ba ljudi samo se bunite...neznam admini su do sada donosili sasvim OK odluke "osim" one u kojoj su dopustili XpL-u 2 sansu gdje su otkrili svoju slabost....jer sada ko god nije zadovoljan svojim rezultatom moli admine jer su vidili da su se vec jednom popustili....pa zasto nebi i opet......

halo bolan...niko nista nije reko protiv admina...

d0ga je napisao/la:

Wicked:. je napisao/la:

NinjiCa je napisao/la:

zadovoljan??!?!?!

halo bolan...niko nista nije reko protiv admina...

Glupane mali..... kazem sta god da se dogodi neka ekipa ispadne.....uvijek je...a kako su ovi....a mi nismo... adminima.Ne kazem samo adminima...nego ispada isto koda prosite da se neko sazali prema vama....

Ne prosimo Nismo trazili da upadnemo u ligu, meni se liga vec zgadila ba.. sada da mi nude, ne bih igrao.. vjeruj mi (nije shuplja). Nego, samo da kazemo malo o tome kakve su relacije .. izmedju admina itd. Nije ni bitno vise... svakako ce svako podrzavat admine, i eno napisao je jos jednom admin fino "nasa liga, nasa pravila". Nema potrebe za raspravu, a kamoli za zalbe koje nece biti saledane onako kako bi treble biti. Jer admini imaju svoja pravila.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.