Prije svega, postovanje prema svima koji su zasluzni za ovu ligu 
Pitam se koje su evze potrebne da bi se proslo u ligu ? Da li je to samo pitanje skill-a, il namjestanja parova .. ma dobro, ipak je opet na kraju krajeva pitanje srece.
Da navedem primjer, ALI SAMO PRIMJER.. 7Korpuzz nije odigrao ni jedne runde, a prosao je u ligu
Sad, hgz je znoja i znoja prolio igrajuci
Mislim da smo mi jedini odigrali citavih 60 rundi
Nismo imali srece protiv x4all, ali nema veze, sta je, tu je
Ne zalim ja zbog toga sto nismo prosli, ali zeli mda sagledam i shvatim situaciju lige. Obicno admini stavraju svoja pravila, i kada ih procitam, naravno .. upoznam se sa njima i postujem ih. Na kraju admini izmisljaju svoja pravila. Mislim da je liga dosta korumpirana, i kada bi se neko zalio adminima .. admini bi rekli "nasa liga, nasa pravila" (a to je vec jedan od admina i spomenuo).
Pitam se da li ce admini ikada biti neutralni, i da li ce ikada prestati furati svoje medju sobom .. ono prijateljstvo itd.
Nisam imao namjeru pametovati, jer sam jos suvise malen i mlad za toga
Samo svaka liga, isti shit .... kada ce doci kraj tome 
Jos jednom,
Respect.

Pitam se koje su evze potrebne da bi se proslo u ligu ? Da li je to samo pitanje skill-a, il namjestanja parova .. ma dobro, ipak je opet na kraju krajeva pitanje srece.
Da navedem primjer, ALI SAMO PRIMJER.. 7Korpuzz nije odigrao ni jedne runde, a prosao je u ligu
Sad, hgz je znoja i znoja prolio igrajuci
Mislim da smo mi jedini odigrali citavih 60 rundi
Nismo imali srece protiv x4all, ali nema veze, sta je, tu je
Ne zalim ja zbog toga sto nismo prosli, ali zeli mda sagledam i shvatim situaciju lige. Obicno admini stavraju svoja pravila, i kada ih procitam, naravno .. upoznam se sa njima i postujem ih. Na kraju admini izmisljaju svoja pravila. Mislim da je liga dosta korumpirana, i kada bi se neko zalio adminima .. admini bi rekli "nasa liga, nasa pravila" (a to je vec jedan od admina i spomenuo). Pitam se da li ce admini ikada biti neutralni, i da li ce ikada prestati furati svoje medju sobom .. ono prijateljstvo itd.
Nisam imao namjeru pametovati, jer sam jos suvise malen i mlad za toga
Samo svaka liga, isti shit .... kada ce doci kraj tome 
Jos jednom,
Respect.
mi nismo igrali mecha
svakog naseg protivnika smo psihicki oduzeli
chaose ja te volim