Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Copperhead probl.

204 pregleda · 4 odgovora · otvorena 08.11.2007. u 00:35

Znaci ovako ... Moj ljubimac , kojeg sam mazio i pazio , cuvao i sve najj vec 7 mjeseci .. juce mi je uzvratio zestoko ! :p

Radi se o tome .. KLIKNEM 1 ... ON 2 ,3 puta jos doda Jel se to jos kome desavalo na RAZERovim misevima ili sam ja taj #1 ... znam da je momak imao slican problem sa MXom i ako moze da kaze jel rijesio to..

Pitanje glasi ?
Jeli se to ikom jos desiloo na razerovom misu ?!

(btw. odlican je za cs ... sa svakom puskom imam burst fire.. 90% hedovi) :p

TY
ja sam imao problema sa kablom, i fino sjebo jedan racunar jer sam ga rezo nozem (bio ukljucen u comp, i sprzio plocu) .. e onda sam se opametio i uzeo 20 marki i odnio covjeku u doboj da mi napravi.. sad radi extra
ja sam imao slican problem sa diamondbackom, ali posto mi je jos bio u garanciji zamjenio sam ga tako da nisam bash siguran kako bi mogao da rjesis problem... da mozda probas reinstalaciom drivera misa ?
razerovi misevi su predobri dok rade

evo meni drugi copperhead u godinu dana..s prvim imao problema s kablom..stalno se gasio itd..tako da...

covjek iz trgovine koja je dobavljac miseva, rekao da s razerovim misevima je to normalno..ti kvarovi..najbolje ti je ako si kupio u trgovini, samo posalji i oni ce ti zamjeniti(ako imas garanciju)
ehh hvala svima ... imam garanciju jos .. dogovorio sam se sa prodavecem oko misa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.