Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

www.komiranje.com ! V2

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.11.2007. u 23:29

Evo Verzija 2 portala www.komiranje.com!Malo je prazan ali sutra dolazi download sekcija i jos vise sadrzaja! Registrujte se i uzivajte ! Forum takodje malo citajte i pishite...
komentare,kritike itd ocekujem
bilbo. je napisao/la:
nigdje vezze al eto

kako nidje veze jesi gledao prvi

covjek je lijepo rekao cekaj dok bude i download sekcija meni je onaj prvi bio fin a i ovaj je ima zanimljivih informacija

sretno u daljnjem radu

Zadnji edit: 06.11.07 u 17:35:13

Nije lose. Jedina zamjerka - header.
a pa nije lose,sta bi otprilike trebalo da bude u download sekciji?
eXtibO4mi0 je napisao/la:
Nije lose. Jedina zamjerka - header.

tako nekako.
A sto mrzim komentare ovako od ove djece gdje govore "nidje veze" , "sta ti je ovo"....pa sta vam je ljudi ? ja dajem 10000 KM napravite vi web pls! ne ide ? pa normala da ne ide...kroa se trudi i bice mozda web designer , tj. ima vece sanse nego vi zato STFU i ne floodajte po ovom je**nom gamersu kao ludi...pa ne daju se bodovi u zivotu ...ccc!!
+AS+ je napisao/la:
a pa nije lose,sta bi otprilike trebalo da bude u download sekciji?

Vecotor wallapperi,png ikonica na tone i svega i svacega...

btw. header cu mjenjam
nFk`Ar1FOWW~ je napisao/la:
A sto mrzim komentare ovako od ove djece gdje govore "nidje veze" , "sta ti je ovo"....pa sta vam je ljudi ? ja dajem 10000 KM napravite vi web pls! ne ide ? pa normala da ne ide...kroa se trudi i bice mozda web designer , tj. ima vece sanse nego vi zato STFU i ne floodajte po ovom je**nom gamersu kao ludi...pa ne daju se bodovi u zivotu ...ccc!!

omg obicni template ...
Kitonja je napisao/la:
omg obicni template ...

a ko si ti koji djavo?? na svaki post imas nesto pametovat...kakve veze ima sto je template za cms se koriste templejti bilo koji da je...ajd shuti jednom ljeba ti...
Bash kao sto je neko reko docice sve s vremenom gg
nFk`Ar1FOWW~ je napisao/la:

znas da je bilbo profesionalac u prawljenju sajtowa... cak sam cuo da je i bU-u pomogao oko prawljenja g.ba
AlienzZ je napisao/la:
znas da je bilbo profesionalac u prawljenju sajtowa... cak sam cuo da je i bU-u pomogao oko prawljenja g.ba

alienz shuti *****e ti
prvo, avatar ti je karina, drugo stranica je karina, trece imas 15 neopravdanih hahaha

huci ci ci huci ci ci hu huuuuuuuu voz
nije lose..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.