Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vasa ocjena foruma

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 19.11.2007. u 00:05

Evo malo sam kupio slikice sa vbulletina malo sa ipboarda i to sve slozio sa smf-om pa mi recite je li uredu i sta da jos sredim

EDIT: zna li itko kako da stavim adsense desno od logoa neka se javi na PM ,takoder posto ima dosta webmastera ovdje molim nekoga da mi kaze kako da promjenim boju podforuma ili kategorije ako je to moguce
za adsens ; moras naprawit acc . i tamo imas kad se regas da upises url od svog sajta i google postavi reklame na tvoj sajt ;
i sad posjetitelji ako kliknu na tu reklamu ti dobijes 0.10 dolara ja misli ; al ne moj da ti klikces jer je ce ti odma ukinut to ako vide da ti stalno sa istog ip-a klikces
nemam ****nih 20 poena za edit :

https://www.google.com/adsense/g-app-single-1
sLap`taRiK je napisao/la:
za adsens ; moras naprawit acc . i tamo imas kad se regas da upises url od svog sajta i google postavi reklame na tvoj sajt ;
i sad posjetitelji ako kliknu na tu reklamu ti dobijes 0.10 dolara ja misli ; al ne moj da ti klikces jer je ce ti odma ukinut to ako vide da ti stalno sa istog ip-a klikces

promjenjivi mu je ip sLape

btw. ulazio sam prije u ovaj forum GL & HF u daljem radu

Zadnji edit: 18.11.07 u 18:11:23

tarik vec sam ja to stavio napravio acc pa vidis li dolje banner a oni ti to ne stavljaju nego ti dobijes code pa ga stavi gdje hoces e sad ja bih desno od logoa ako je moguce
nije lose..
94 Members.

dobar
Jokerinhooo je napisao/la:
ajde webmasteri pomazite oko adsensa poludit cu

kao prvo posto je u smf headerima cesto izdjeljen css na dimenzije 100x5 moras sve stastawit u jednu sliku pa onda preko koda ubaciti kod od addsensa...i eto
10

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.