Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ASKING BOSNIAN PEOPLE

761 pregled · 21 odgovor · otvorena 16.10.2004. u 14:38

evo jedno pitanje nako fino pa da vidim sta misle neki :

ako sam rodjen u hrvatskoj a trenutno ( i vec duzi niz godina zivim u BiH ) trebam li se izjasnjavat kao hrvat ili kao bosanac ili kako ja zelim..

inace izjasnjavam se kao hrvat i ako grijesim po necijem misljenju neka mi taj netko kaze zasto grijesim??

unaprijed hvala!!
definitivno nije tema za gamerski forum
ni za coffe shop gamerskog foruma

Izjasni se onako kako ti mislis sta si. Ja mislim da bi trebao govoriti da si Hrvat jer si tamo rodzen. Pisss

p.s. Treba ovo zakljucati dok nisu pocele rasprave. Keylock Admin
e jesi naso gdje ces pitat
uostalom kake veze ima
izjasni se ko balkanac
ionako te tako gledaju gdje god odes
a imas dovoljno godina da bi sam trebo da imas svoje misljenje
osim ako nisi bukvalno primjenio svoj nick

Xand3r je napisao/la:
Izjasni se onako kako ti mislis sta si. Ja mislim da bi trebao govoriti da si Hrvat jer si tamo rodzen. Pisss

p.s. Treba ovo zakljucati dok nisu pocele rasprave. Keylock Admin

tacno
kako mi daaavno nastavnica vjeronauke rekla : tebi niko ne moze rec ko si musliman, katolik ili pravoslavac ... jedino ono sta ti osjecas da si .. to si
stvar je u tome sto se pojedinci bune kada napisem da sam hrvat a zivim u bih.....u tome je stvar.....mislim da je tema ok ....ako mozemo o svemu raspravljat mozemo i o tome
pa ako si rodjeni hrvat onda si hrvat. a ako vec duze vrijeme zivis kod nas onda valjda imas pravo i da se izjasnis i kao bosanac. ostalo je do tebe, kako se ti osjecas. ( ovo je samo my humble opinion )

seYo~ je napisao/la:
pa ako si rodjeni hrvat onda si hrvat. a ako vec duze vrijeme zivis kod nas onda valjda imas pravo i da se izjasnis i kao bosanac. ostalo je do tebe, kako se ti osjecas. ( ovo je samo my humble opinion )

slazem se =) ..
ma izjasni se ko mexicanac ba ... kakva je ovo tema na GAMERS.ba ?!
jedno pitanje od mene....'vako ...Rodjen sam u Bosni...i sada u shkoli nam neki dan dali nakav karton uchenika i sad se trebamo izjasniti sta smo...katolik sam...i pishe... Bosnja, Hrvat, Srbin, Albanac, Makedonac,Slovenac i ostalo. Sta sam? Kad fakat nisam ni jedno od ovog neg' sam Bosanac a toga neJma sto je velika greshka .... uopste u ovoj drzavi...i ja fino napishem ne izjashnjen

seYo~ je napisao/la:

bosanac??ja sam hercegovac !!!i od sada ne pisem croatia vec hercegovina'''
Ti si coece Hrvat iz BiH !

cifT[o]Nja je napisao/la:

cift je Stasha-u iz BiH.
i retardiran je.
I stekao sam utisak da je ostatak maloljetnog zapadnog dijela Mostara retardirano. Ban na IP molim lijepo

seYo~ je napisao/la:

cifT[o]Nja je napisao/la:

cift je Stasha-u iz BiH.
i retardiran je.
I stekao sam utisak da je ostatak maloljetnog zapadnog dijela Mostara retardirano. Ban na IP molim lijepo

slazem se,dokazo je to na temi BiH-SiCG

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.