Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sve nerealni Fudbal

547 pregleda · 27 odgovora · otvorena 04.11.2007. u 09:10

Vako moje misljenje je stvarno da je ovaj Fudbal posto sve nerealni i nerealni jer stvarno neki dan sam igro onaj Pro Evolution Soocer neznam stacno koji al uglavnom je neki najnoviji u igrici su napravili da Herny i Ronney imaju isti sut znaci iste jacine ili npr Podolski i Ronney mislim stvarno ljudima se neda vise praviti igru pravilno ili isto tako nedirnem igraca a meni osvira foul neznam

Vako sad me zanima sta je vase misljenje na to i volio bih da mi svi kazu kakva je njima igra znaci sve je dobro doslo od negativnog do positivnog
@boNe bitan je kvalitet,

Pa jednostavno tesko je danas izmisliti nesto novo, grafika ce napredovati, igrivost malo teze.
Prije je soccer bio pravo dobar npr. PES 5, a ovo sad sve glup do glupljeg, jedino sto urade kako treba je gdje koji igrac igra.
storm_raider je napisao/la:
@boNe bitan je kvalitet,

Pa jednostavno tesko je danas izmisliti nesto novo, grafika ce napredovati, igrivost malo teze.

ok ja nisam nista rekao lose
Apsolutno netacno da je soccer postao sve nerealniji.
Upravo suprotno, najvise se radi na realnosti igre.

Sjecam se ISS serijala (danasnji PES), mogao si da prodjes cijelu momcad s jednim igracem, dalje u jednoj verziji bila je bitna samo visina i brzina igraca (tzv. sa strane i nabaci Kanu u i 99% je gol - Nigeria bila najjaca repka na socceru).
Pa onda Fifa, s pola terena golovi i tako te gluposti.... golovi iz nemogucih pozicija...
onda potezi koje fizika ne moze objasniti... igrac u punom sprintu... stane za sekund....samo kad se sjetim nagli okret Ronalda i onda perfektno precizna lopta "pod gredu" ... NEMOGUCE!
pa silni bugovi u igri... kod golmana tacno znas u kojim situacijama prima gol.

Svidja mi se sto uvode AI u soccer, i mislim da je SVE REALNIJI I REALNIJI.

Ne pricaj nebuloze.

btw.
Nije tacno da sad svaki igrac ima isti sut, prije bi se moglo reci da je tako bilo u prijasnim verzijama.

Pozz!

EDIT:

Usput, preporucio bih autoru teme da ne odgovara na teme stare par godina, jer je pravo ofiran.
iskreno da kazem meni je PES 4 bio naj bolji soccer pa onda PED 6 petica mi se nije nikako svidala a i ovaj novi je stvarno glup ima bugova da *** sacuva ccc
Slazem se sa Isakom,jer zaista one prije verzije su bile uzasne,bas ovo s Nigerijom, Kanu u sredini i postavis ona dva brza igraca (Babangida i jos jedan) s bokova i ubijas.
O FIFI da i nepricam,uvijek su golmani bili najslabija karika,sjecam se one stare FIFE vratis golamnu loptu ona mu prodje kroz noge

Do danas su dosta napredovali,ne znam kako si zakljucio da svi imaju isti sut,jer sigurno nemaju,testiraj malo vise,vidjet ces.

PES 5 je imao onih gluposti oko faulova,svako malo prekrsaj.
Baboun je napisao/la:
Slazem se sa Isakom,jer zaista one prije verzije su bile uzasne,bas ovo s Nigerijom, Kanu u sredini i postavis ona dva brza igraca (Babangida i jos jedan) s bokova i ubijas.
O FIFI da i nepricam,uvijek su golmani bili najslabija karika,sjecam se one stare FIFE vratis golamnu loptu ona mu prodje kroz noge

Do danas su dosta napredovali,ne znam kako si zakljucio da svi imaju isti sut,jer sigurno nemaju,testiraj malo vise,vidjet ces.

PES 5 je imao onih gluposti oko faulova,svako malo prekrsaj.

Ma on misli da imaju istu snagu suta,recimo 91,pa prica gluposti,nemaju uopste isti sut,samo istu snagu suta,potrefilo se tako i cao.Uostalom,PES 2008 je dosada najrealnija soccer simulacija,a igram soccer simulacije citav zivot.

I fudbal je,po tebi, sve nerealniji,a ne nerealni.
PES sa novim izdanjem ulazi u novu eru realnosti...istina da mozes proci s pojediim igracima druge, ali sad ti na youtubeu mozemo naci i vise nego takvih slucaja...Sto se tice jacine udarca pojedinih igraca, istina da ponekad znaju zabrljati suteve, ili pak druge ocjene nekih u Japanu, ne tako popularnih igraca...od navedenih u realnosti Podolski ima daleko najaci sut, znam da u proslom izdanju PESa bas i nije imao, ali to su samo manje finese koje znacajnije, i ako znas sta radis, i ne uticu toliko na igru.
Pored toga, PES i ostale verzije virtualnog fudbala ce uvijek biti nerealne, ali ako nista teze da dostignu sto vecu slicnost virtualne s realnom verzijom.

Post dobio aplauz od storm_raider

Morate bolje procitati sta sam napiso reko sam da Podolsky ima isti sut znaci jacina ista ko Ronney ali stvarno kad ce imati Podolsky sut ko Ronney nikada iskreno receno igrica je stvarno puna bugova
               BuRg!jA. je napisao/la:
Prije je soccer bio pravo dobar npr. PES 5, a ovo sad sve glup do glupljeg, jedino sto urade kako treba je gdje koji igrac igra.

Nije istina kako koji novi soccer izlazi sve bolji , a ovaj sad PES 2008 najjaci !!
               BuRg!jA. je napisao/la:

Ne bih se slozio sa tobom jer, na PES 5 si mogao dati gol iz slobodnog odakle god pozelis, jer je postojao bug da kad postavis 2 igraca kad se suta slobodni (L1 + R1 fazon) i kad jedan izda a drugi opali po lopti vazda bude gol jer golman ko tele vazda izleti i popusi eurogol.

PES6 je generalno gledajuci bio dobar, grafika je bila najveca mana i bio je najgori za one sto igraju samo Henryom za razliku od prethodni verzija.

PES 2008 imam instaliran 5-6 dana i moram reci da mi se svidja, ima par novi stvari, recimo dobar je onaj fazon sa simuliranjem i konacno su poboljsali intreface nije vise onaj starinski sto se provlaci od PS1. A najveca stvar kod PES08 je sto ima novi AI sistem (mislim da je od teamvisiona) tako da nema vise da ti trcis u kontra napad a tvoj majmun sto sto ga naravno kontrolira pc stoji na centru terena i gleda, isto je bilo i u odbrani.
Sve u svemu, daleko najbolja verzija PES-a do sada.

Post dobio aplauz od storm_raider

Veliki sam fan soccera al ovaj zadnji mi se stvarno ne svidja, a fifu sam igro samo 96'
Fifa 08 zakon
               BuRg!jA. je napisao/la:

Slazem se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.