Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HUMANITARNI PARTY ZA LUNU OSMANAGIĆ !

313 pregleda · 14 odgovora · otvorena 02.11.2007. u 21:05

Ev raja malo ŠNJUHAM po netu i nadjoh ovo ...

U četvrtak, 8.11.2007. godine, u clubu KUK će se održati humanitarni party pod nazivom AMAZING BABIES koji će imati za cilj prikupljanje sredstava za liječenje bebe LUNE OSMANAGIĆ. DJ-evi koji su organizovali ovaj događaj i koji će u isto vrijeme nastupiti na pomenutom eventu su:

DJ FEDJA KNAJDL/Zenica,
DJ G.EDD/Zenica,
DJ MOOME/Zenica,
DJ TeQ/Bihać,
DJ BONJASKY/Sarajevo.

Sličan party će se održati u Bihaću dan kasnije. Pozivaju se svi koji su u mogućnosti tu noć da dodju i daju svoj doprinos u liječenju male Lune,a u isto vrijeme dobro se zabave (svi oni koji su bili 26.10. u Kuku na brucošijadi MEDICINE I FARMACIJE znaju o kakvom provodu je riječ!!!)

Super ideja ali problem je u tom sto neznam gdije je taj club KUK jos bolje je sto je subota sad su ispiti ali mora se i izaci jel tak lol 2 godine ovdje sam i neznam uci se jbg
               rimA je napisao/la:
Super ideja ali problem je u tom sto neznam gdije je taj club KUK jos bolje je sto je subota sad su ispiti ali mora se i izaci jel tak lol 2 godine ovdje sam i neznam uci se jbg

U prizemlju medicinskog fakulteta (blizu 2. gimnazije).
w!ck3d je napisao/la:
U prizemlju medicinskog fakulteta (blizu 2. gimnazije).

Hvala qume
svaka cast na ovoj ideji ali samo se nadam da dernek nece biti kao prosli kada su se flasama potukli i dernek prekinut bio... skupila se neka mala sakica love...
Nadam se da ce se skupiti nesto para!
Super treba se cesce vako organizovati

i pomoci onima koijima to stvarno treba

GoodLuck Doci cu i ja ako budem mogao
GL sa nastavkom ako budem imo vremena doleticu
Ako postoji neka LINIJA ili nes da se nazove da se donira..Rado cu,jer ipak treba pomagati svim dobrim,siromasnim i bolesnim ljudima ovog svjeta,nema veze kakve vjere oni bili.Nacionalizam izbacite i zivite sretni,a LUNI neka dragi ALLAH podari brz oporavak
nFk`Pesnik^^ je napisao/la:
Ako postoji neka LINIJA ili nes da se nazove da se donira..Rado cu,jer ipak treba pomagati svim dobrim,siromasnim i bolesnim ljudima ovog svjeta,nema veze kakve vjere oni bili.Nacionalizam izbacite i zivite sretni,a LUNI neka dragi ALLAH podari brz oporavak

090 290 003

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.