Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba majica [prijedlog]

3.400 pregleda · 94 odgovora · otvorena 02.11.2007. u 10:22

Bila jednom jedna ...
tema (nazalost ne mogu je sad naci)... pokusao sam preko opcije Trazi... uzalud.
Uglavnom, neko je davno iznio prijedlog o tome da se napravi g.ba majica i taj prijedlog jos uvijek smatram fenomenalnim...(jos bitnije ostvarivim)

Eh, sad vjerovatno postoji kvaka da vlasnici ovog sajta trebaju ovlastiti nekog da radi te majice - sto nebi trebao biti problem samo treba naci tog nekog(odgovornog, ozbiljnog,sposobnog, bla ... bla...bla)

Pa eto, nebi bilo lose kad bi se to pitanje ponovno pokrenulo ... i ovaj put, nadam se, ostvarilo.
Po mojem misljenju, majica treba biti:
- koliko-toliko kvalitetnog materijala;
- dobrog dizajna;
-prihvatljive cijene;

Jedino sto znam je da sam ja potencijalni kupac.

Pa eto...
stavljam prijedog (revisited) na glasanje.

Pozdrav!

EDIT: Jos pomogucnosti s nickom! Wauuuuu....
U potpunosti sam ZA . . .
Sto se tiche dizajna , nishta "nadzidzano" , nego ovaj G.ba logo , tako neshto . . .
Nick , po meni , nije potreban . . .

Chus
Vidis kako si ti meni pametan..

Ocemo majice! Ocemo majice!

Prijedlog za 17
hmmmm , prijedlog je odlican. samo kad bi bio ostvariv. to treba vidjeti sa bU'om ili sacekajte da dodje zajko. samo da dobije komp.

ja sam ZA
ja sma za!

SAMO IMA PROBLEM KO GOD NIJE IZ SARAJEVA NECE IMAT MAJICU?? ili bil osta drugo
ja sam ZA 100%
Ideja je odlicna i ja bi uradio mnogo toga da je ostvarim, ali ipak bU se pita za sve ovo, tako da...

Imate li kakvih prijedloga ?

Kratki rukav ?
Dugi rukav ?
Duxa ?
               Schulz je napisao/la:
Ideja je odlicna i ja bi uradio mnogo toga da je ostvarim, ali ipak bU se pita za sve ovo, tako da...

Kratki rukav ?
Dugi rukav ?
Duxa ?

omG duxa bi glavna bila
na ledjima da pishe gamers.ba (nekim sminx slovima)

(zamisli fantomke g.ba)
               Schulz je napisao/la:

Kratki rukav ?
Dugi rukav ?
Duxa ?

Duxa bi bila cool . . .
Al' sigurno bi vechina htjela kratki rukav z*** cijene
Schulz je napisao/la:

Kratki rukav ?
Dugi rukav ?
Duxa ?

Crni dux.. na ledjima bijelim slovima GAMERS.BA
i ispod po zelji nick..
               Toweleeeie je napisao/la:
Duxa bi bila cool . . .
Al' sigurno bi vechina htjela kratki rukav z*** cijene

To je fazon, kad bi vise raje htjelo nesto, mogao bi se izganjati popust naveliko, ovako 1 po 1 tesko bi islo...Zato treba ranije planirat i pravit narudzbe
Dux bi bio odlican.(crni naravno)
Iako ni obicna majica nije losa.
Treba ANKETU NEKU napravit , ko bi sigurno uzimao .... pa onda planirat ostalo !

E ovako bi ja zelio,ali moze i naprijed da bude Gamers.ba LOGO samo,a na poledjini nick i ispod www.gamers.ba :
Nisam neki PS niti Paint boys,ali evo od SRCA ,kako bi ja zelio da bude..
nFk`Pesnik^^ je napisao/la:

E ovako bi ja zelio,ali moze i naprijed da bude Gamers.ba LOGO samo,a na poledjini nick i ispod www.gamers.ba :
Nisam neki PS niti Paint boys,ali evo od SRCA ,kako bi ja zelio da bude..

Paint Skillz

al ipak si fino zamislio..

Najbolje bi bilo na DC dux-evima da nam napisu po g.ba i daju za 20 KM
Moj prijedlog je da naprijed bude znak G.ba, a nazad www.gamers.ba i ispod nick...Eto nek neki PS skiller proba napravit i prednju i zadnju stranu
               Schulz je napisao/la:
Kratki rukav ?
Dugi rukav ?
Duxa ?

Zashto ne sve?!?

Mislim da se u Sa moze naci najkvalitetnija shtamparija da se to odradi, a i logika je neka da to bude u Sa jer je Ado tu....

Samo prijedlog za nabavku majica jer se priprema za shtampu jednom odradi i ostaje, da nadjete jednog dobavljacha koji vam na duzi vremenski moze isporuchivati iste majice i duxe...
Duxa najjacha....... nebi bilo lose da se to uradi.....ja bi je prvi kupio....
samo se treba dobro organizovat, isplanirat sve da sve ovo djaba ne propadne.....
E ovako srry sto spamam,ali mislim da ovo nije spam.Imaju dvije firme koje ja znam u gradu sto STAMPAJU Maice,Duxe itd...Jedna firma je na CARSIJI neznam tacan naziv,ali pokusat cu saznati,a druga se zove CROMOPAK,i nalazi se u Kolodvorskoj 12.Kod Hitne pomoci ...Radio sam dole par stvari za MAICE sa ekipom i mogu vam rechi da su povoljni..Pa et kako oce ADO neka vidi,kako bi davali pare itd...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.