Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

Za Warlock Igrace!!! ;D - http://www.youtube.com/watch?v=8sM32g2weAc

450 pregleda · 17 odgovora · otvorena 31.10.2007. u 00:33

Link je na youtube i nije problem ako dobijem samar ali samo bi volio da pogledate koliko skilla je potrebno za warlock klasu... Hvala i GL Lockovi

^^
Qme,za youtube se ne dobiva samar,nego ban ..E sada je do ADMINA kako odluche...
Hahaha
dobar klip

Mada izbjegavam gledad wow movies na youtube (šta mislite zašto)

A za LOCK-e moja preporuka na WM.com je Drakedog
guSa™ je napisao/la:
Bezveze sranje 1 od mene

Ako to ovaj momak kaze to mora biti istina!
kauk je napisao/la:
Hahaha
dobar klip

Mada izbjegavam gledad wow movies na youtube (šta mislite zašto)

A za LOCK-e moja preporuka na WM.com je Drakedog

potpisujem najaci lock ikad
Vau, poslao Voidwalkera, aggro drzi Voidwalker, ovaj nabacuje curseove i krha ga sa shadow bolt. Jao skilla.

@ Makz

Ja te i dalje ignorisem, a ti si opet uporan. NISAM PEDER ODYEBI VISE OD MENE.

Zadnji edit: 02.11.07 u 13:52:25

eXtibO4mi0 je napisao/la:
Vau, poslao Voidwalkera, aggro drzi Voidwalker, ovaj nabacuje curseove i krha ga sa shadow bolt. Jao skilla.

Prvo nubu umrli ono nije voidwalker nego felguard.
Drugo, ti i neznas sta je skill, sto svakim drugim postom i dokazujes.
Trece, planiras li prestati postat na ovaj pod-forum ? jel mi svakim danom sve vise ides na qrac.

Ontopic:
3 Rogues huh ?
These biatches own us xP
Lock duel vs rogue,
demonology
U Cheap shot, pet charge, immobilized, next moment,
Curse of agony, Corruption, Immolate, fear, vi trinket, cloak, on deathcoil pa fear ponovo, vi WOTF ako ste UD ofc, uspijete ga stunat, on trinket i opet svoje cursove na vas.
Da nazaboravim da mu felguard abzorba 20% dmga, a lock ima 9-10k hpa, lol =P

/shy, but they own us bitches, orc's especialy xP

Affliction,
Umjesto ovog peta ima Siphon life, sto mu daje jos hpa etc...al tu imate neke sanse za razliku od ovog.
Nisam jos probo sa 400 resilienca duel, niti planiram u skoroj buducnosti xDD

I jos nesto extibo, prema tvojim izrazima krha, kajmaci i sta vec pises, moze se zakljuciti da si onaj mrtvi seljak il nesto slicno, koji je prije 3 god siso sa brda i upalio comp.

Soz za offtopic, got carried away

btw,
neznam jesi li ti peder, al znam da ti mama nije lezbejka

Zadnji edit: 02.11.07 u 13:54:42

ra1n je napisao/la:
potpisujem najaci lock ikad

sigurno , jedva cekam da vidim 2.2.3 kako ce biti overpowered , mozda jest sad , ali u 2.2.3 nece biti tako ... btw . rogues sucks , roguez are 50 % of teh server ., that means u dk wtf 2 do ? l2p , rogue suckz , btw movie nije losh , mage ftw
izvinjavam se za 2 posta , tipican lagg , od epn conn , hvala unaprijed
Firebite je napisao/la:
rogues sucks

A igras roguea
ROFL ... bash morash bit nooobchina da bi se ovome divio .. lol .. rofl .. lol... pa svaki lock moze soloat sve zivo jedini preduslov je da to s cim se bori nema veci dps od lockovog health funela (ako je demonology i ako ima improoved health funnel, onda GG) .. tj ..

lock posalje demona/pet-a (kako god hocete) pusti ga da napravi dovoljno threat-a (aggro) (jedno 5-10 sekundi)..
nabaci coa (curse of aggony), corruption, immolate i ukljuci health funnel ..

nakon nekog vremena, ponovo nabaci CoA, corruption, immolate .. ukljuci health funnel ..

tako radi dok mu ne ponestane hp-a .. kad zafali hp.a moze popit potion i nastaviti .. moze iskoristiti health stone .. moze se bandageovat ... i nastavit dok mobu ne nestane hp-a ... (naravno ovu metodu koristite ako elite kojeg soloate ima pravo zeznut dps .. pa da ne bi pao pet ..

druga stvar je .. ako je u pitanju affliction lock (a elite mob nije immun na movement imapairing effects, ovaj s videa nije), ima curse of exhaustion ... nabaci dotove + curse of exhaustion i trckara okolo .. ne treba mu pet uopste .. samo povremeno baci coe da ga ne bi stigao mob ..

ako elite udara prejako .. nadjes elite demon .. curse of shadow .. enslave i pozuri do tog elitea kojeg trebas ubiti .. pusti ih nek se medjusobno pokolju .. (pomognesh svom demonu, al pratish da ostane na low hp), fel domination .. summon fel guard ubijesh enslaved demona ili ga ostavish na stay .. odmaknesh se i cao ..

nije da pametujem .. al video je nigdje veze ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.