Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Uzivaj

0 pregleda · 62 odgovora · otvorena 30.10.2007. u 20:46

E VAKO JE**M VAM MATER SVIM BALIJAMA U PI**U I JE**M VAM MRTVE-POKOPANE-ZIVE VAM JE**M TAKO DA SRBIMA MOZETE SAMO DA PUSITE KU**C

TAKO SVI VI PRICATE KAKO STE VI OPASNI I JAKI A U RATU VAS NEMA NIDJE ONDA MOLITE ZA SLOBODU I OSTALO PI**A VAM MATERINA SAD NASLI NESTO DA PRICATE A KAD BI SE SUTRA ZARATILO NEBI VAS BILO ZATO BOLJE SE POKRITE I CUTITE IDITE U TE DJAMIJE NABIJEM IH NA KU**C PA SE MOLITE ..ZATO AKO OCETE DA OSTANETE BEZ RODITELJA SAMO VI RATUJTE VI IMATE MUDA ZA PRICU A U RATU IH NEMATE TAKO DA MOLIM VAS POKRIJTE SE!!!!!!!!!

DODIK JE LEGENDA I MOZETE DA MU PUSITE VI DUSMANI JEDNI STO NEZNTE STACETE PA DODIK OVO ONO AL ON CE DA J**E MAJKU
VAMA...

POZDRAVILI VAS SRBI IZ REPUBLIKE SRPSKE

SRBI SU U RATU JEDNI SLOZNI I DOBRI ZATO STO BRANE SRPSKU KRV I ZEMLJU A VI JADNICI STE POGAM KOLIKO SAMO DOKAZA IMA STO STE PLACALI DA VAM NEUPADAJU U GRAD DA VAS POTAMANE SAMO STO STE VI BALAVCI NEKI UFURANI NAKURCENI KOJI UMISLJAJU NEKE FACE ALI KAZEM VAM VI STE OBICNA GOVNA KU**C ZA VAS JE SVETINJA STA STE VI TO NEMOZES OPISAT

Zasto Franjo ima kriva usta?
Zato sto Klinton ima kriv ku**c.

E, sta je to sa Franjom?
A nista, Bog ga nece a vrag se predomislja.

Zasto je Franjo bio najsavremeniji predsjednik u 1999.godini?
Pa bio je prikljucen na struju tri mjeseca.

Znate li zasto je Alija Izetbegovic u bolnici?
Boli ga ku**c sto je Tudjman umro.

POZDRAVLJA VAS BRACA CETNICI SA DODIKOM NA CELU MRZITE GA ZATO STO JE I ON KLAO VASE MAME I TATE

SRBIJA
forgotten je napisao/la:
slazem se

TAKO JE BRATE SRBINE SAMO CEKAMO DAN DA KOLJEMO I DA UBJAMO PI**E
E ***ami nacekat ces se ...

btw.Samo sto si nacionalista javljam ti se na temu debilu.

Ne mrzim srbe hrvate bosnjake
mrzim ustase i cetnike

Zadnji edit: 30.10.07 u 15:50:18

Hahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahha

Kako rece frenkie niste mogli topovima zasto mislite da ce te sad moci hahahaha

jadnici
BushID0.BA je napisao/la:
DEBILU JEDAN !!!
ovo je neko iz doboja od onih debila sigurno

GLUP SI NIJE DOBOJ TAKO DA SI GLUP BALAVAC JEDAN

POZZ IZ REPBULIKE SRPSKE SAMO RADI NAS VI I POSTOJITE PI**E
Ovo su posljedice turskog je****a njegove cukun nane ili ti ga babe 500 godina
ch1p je napisao/la:
E ***ami nacekat ces se ...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DOVOLJNO JE SAMO 1 AVION I 1 GRANATA DA USNITI TE PI**E BALIJSKE SAMO DA TI KAZEM NADJI MALO DOKAZA STA SAMO VAM RADILI U RATU TAKO DA SE POMIRI SA TIM
kako volim da karam mlade sprkinje, kako volim da im svrsim na obrve ... kako volim banjaluckim ku****a da svrsim na krst ...

A ti posto kazes da ste vi srbini tako jaki da se nebojite sto se ne predstavis ?

PI**O? hahaha
Pozdravljam i ja tebe. Vidi se koliko si jadan. Idi, vrati se u svoje selo.
srbija222 je napisao/la:
GLUP SI NIJE DOBOJ TAKO DA SI GLUP BALAVAC JEDAN

POZZ IZ REPBULIKE SRPSKE SAMO RADI NAS VI I POSTOJITE PI**E

HGAAHAHAHAHAHAHAHAHAH NIKAD NISTA SMIJESNIJE PROCITAO NISAM TI HOCES RECI DA NEMA RS/A NEBI BILO NI NAS BOSANACA HAHAHAHAHAHAHAHAH KAKO SI SMIJESAN DIJETE DE AKO SI FACA OSTAVI INFORMACIJE SVOJE ADRESU KUCNU TELEFON IME I PREZIME AJD PA DA VIDIS KO SU BALIJE
sreco moja ... sto ti ovo treba .. sto ovo treba svima ... zar ne mozemo zivjeti u miru ... koji vam je qrac ba vise ... u ratu sam izgubio mnoge drage osobe i sa nase i vase strane ... da se nikad vise ne ponovi / desi ...

al ako dodje ne daj Boze do toga ... e j**o sam vam mamicu ... !
HAHAHA balavac jedan napacheni . nasjerem ti se na sred sela iz kojeg si sljego .. netreba se ni raspravljat sa balavurdijom ZATO PLS LOCK TEMU BAN BALAVCA I ZABORAVITE NA OVO
srbija222 je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DOVOLJNO JE SAMO 1 AVION I 1 GRANATA DA USNITI TE PI**E BALIJSKE SAMO DA TI KAZEM NADJI MALO DOKAZA STA SAMO VAM RADILI U RATU TAKO DA SE POMIRI SA TIM

Kako te volim covjece VOLIM TEEEe hahahaha vi nama radili pa covjece pobijedili smo vas nozevima i obicnim klipama a vi sve zivo imali pa ne mozete nam PERA ODBIT TAKO CE I OSTATI MOZETE SE KURCIT KOLIKO HOCETE

bTW nikad nisam vidio da se mi BOSANCI hvalimo pobjedom nije mi jasno zasto se vi hvalite PORAZOM STVARNO MI NIJE JASNO

Zadnji edit: 30.10.07 u 15:57:04

MemsoN4mi0 je napisao/la:
HAHAHA balavac jedan napacheni . nasjerem ti se na sred sela iz kojeg si sljego .. netreba se ni raspravljat sa balavurdijom ZATO PLS LOCK TEMU BAN BALAVCA I ZABORAVITE NA OVO

HA HA HA HA HA PA JA VAM KAZEM SAMO DA VI MORATE NESTO ODG. ALI JA STO SAM NAPISO TO JE SVE ISTINA TAKO DA SE VI NEMOZTE POMIRIT SOTIM I DA STE VI PI**E
MADE IN OZREN
Posljedice naglog prelaska sa stada ovaca na racunar

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.