Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Strahujete li??

1.199 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.10.2007. u 16:01

Strahujete li?

Da 0 · 0%
Ne 0 · 0%
Nemam razloga 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Znaci nisam dosao da ovdje pametujem,i pocne sa uvredljivim postovima.Nego samo da vidim sta misle nasi gameri,iako ovo nije gamerska.Mislim da bi trebali podijeliti misljena..

Svi znamo sta i kako se desavalo u proslom ratu 92
Mnogo je ljudi izginulo...prezivjelo se puno strahova itd itd.Ali ponovo mislim da nasem narodu nije dovoljan rat 92 nego i sada nesto seru..Mislim da ste vec culi u desavanjima u BiH,kako smo nestabilni itd itd..Sinoc sam bas slusao na vijestima..kaze Stipe Mesic "Svi znamo kako je proslo okupljanje naroda zavrsilo" Mislim da je ovom recenicom sve jasno
Na svim vijestima se prica kako smo u opasnosti itd..
Evo sta sam nasao na dnevnik.hr
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/svijet/20071030_29269.php

Zamolio bih bez glupih komentara..jer ovo nije za zajebavanje
nisam u toku. brb valjda nije nista ozbiljno
Bas razmisaljo na ovu temu i mogu ti reci da nisam u strahu dok ima Dodika dobro je

Ozb.

Nedaj boze da se ponovi 92.

Samo mi nije jeasno sto se ovaj visoki predstavnik ku**i.
-Na balknau nikad nece imati mir ali bas mir,poznati smo po mrznji i tako ce i ostati..

---Ako izbije rat...neka nam je *** na pomoci...

Ustvari neka je njima *** na pomoci

Lajcak najjaci! Pwna samo tako.

Ne kontam zbog cega dizu ovoliku frku. Cim nesto ne odgovara Dodiku i kompaniji, odmah aman nesto! Znate li kako je RS nastala? Razmislite malo ...

Evo jedan banalan primjer:

Dodze jedan lik, i udari drugog, taj drugi lik ignorise, i tako ponovo. Tom drugom liku je vise pun qrac, i opali mu samar, i taj prvi lik dize frku zato sto ga je osamario.

Zadnji edit: 30.10.07 u 11:10:36

"...dok ima Dodika dobro je..."

covjece nadam se da je ovo ironicno misljeno ?
ja mislim da ovakve teme ne treba ni zapocinjat jer samim tim se odma pocne razgovarat o ratu,ubijanju,nacionalizmu i jos mnogo toga ruznog
a uzmi u obzir da su ovde ured sve mladja djeca i koja se ne razumiju o ovome i neprate i samo ce dzapa spamat po temi i pricat svoje djecije nebuloze
a ja sam glasao NE
pozz
F16HT3R1337 je napisao/la:
Bas razmisaljo na ovu temu i mogu ti reci da nisam u strahu dok ima Dodika dobro je

Ozb.

Nekurci se visoki predjesnik nista !
on je najbolji sada ......

Dodika treba smjenit sa vlasti !!!
btw:
NE strahujem !!!

go go Lajcak

Zadnji edit: 30.10.07 u 11:09:30

nemam razloga to se dize bezze prashina nish od owoga politicari su politicari posvadjaju se danas a sutra prime zajedno platu i idu da piju kafu zato nemam radi cega da strahujeM

Ozb.

Glup si totalno, I ti i Dodik i Kalasnjikov gonite se u 100 pm ! ... hwala ....

btw. Visoki Predstavnik nek se ku**i jer mu cejf da se ku**i .... necete vi ovdje postavljati pravila nego ON I MI !

btw. kakvo ponavljanje 92, jedino se moze ponoviti a to je da ce oni popusiti muski spolni organ ako bude novi rat !
Ne strahujem, drzava je sama od sebe "strah"

uvijek samo pricanje o boljem ...

nemam za edita:

btw. "dobit cete vi i po prstima i po nosu"

ZELJKO KOMSIC KRALJ, LEGENDA, TITO, PREDSJEDNIK !

http://www.youtube.com/watch?v=yo9uJ45KLLQ

CHUS !
ch1p je napisao/la:
-Na balknau nikad nece imati mir ali bas mir,poznati smo po mrznji i tako ce i ostati..

Mislim da se slazem s tobom, pogan je narod na balkanu...
ma KOMSIC ce im svima ..bat ***** ba kad mu pukne film

a ovi srbi jos zive na BiH teritoriju priznati kao cjelina i sad jos seru i onaj dbl kostunica se petlja u BiH

podrzavam KOMSICA i ako treba do kraja idem
Komentari smijesni , ne mogu ce je voditi normalni razgovor na ovom sajtu , odma ti **** sve zivo ako izneses svoje misljenje. Dokaz zrelosti 95% clanova ove zajednice.

Ja imam svoje misljenje , ti imas svoje misljenje , i ako se razlikuju trebamo je***i ***** jedni drugim , daj molim vas manite se internet huliganstva nista sa tim necete dobiti !

Ja sam rekao svoje misljenje , ako se nekom drugom ne svidja boli racku.

Za mene je DODIK *** , znaci odma do BOG-a. Kao iza svakog drugog gradanina RS.

Jednostavno ti meni ne mozes govoriti kakav je Dodik jer on nije tvoj vladar nego moj , tj koji vlada u RS a tebi je tamo ne znam ni ja ko.

I od kad je Dodik na vlasti moje misljenje da je nama u RS mnogo bolje nego sto je pre ikad bilo , zato jer covek radi kako treba , povecava plate , poveca penzije , pomaze svim ljudim , gradi puteve , ulaze u invensticije jednostavno ti to ne mozes znati jer nisi to osjetio na svojoj kozi.

I zato je Dodik glavni u RS jer od kad je on na vlasti mnogo je bolje nego pre.

Tema totalno neadekvatna za ovaj sajt gde je gomila djecaka koji se nesjecaju cestito rata pa se sad ovde ku**e ( i ja sam medju njima ali za razliku se sjecam dosta stvari ).

Ne znam sta dize RS ...republika srpska u sred BiH ? smijesno...treba ukinuti i cao...ako im se ne svida imaju srbiju ...veliku srbiju nek stvaraju negdje 2 nece u BiH kao sto smo pokazali u ovom ratu ! dodik stfu
Mislim da ovu temu treba sto prije neko od admina da obrise, jer nemate pojma sta je politika kao ni ja, cujete nesto na TV-u sto je vecinom cista glupost i pocnete donositi zakljucke. A to se neko okuplja i pusi praznu pricu, nek pusi, lako je maloumne ljude levatiti i povest u rat.
Komentari smijesni , ne mogu ce je voditi normalni razgovor na ovom sajtu , odma ti **** sve zivo ako izneses svoje misljenje. Dokaz zrelosti 95% clanova ove zajednice.

Ja imam svoje misljenje , ti imas svoje misljenje , i ako se razlikuju trebamo je***i ***** jedni drugim , daj molim vas manite se internet huliganstva nista sa tim necete dobiti !

Ja sam rekao svoje misljenje , ako se nekom drugom ne svidja boli racku.

Za mene je DODIK *** , znaci odma do BOG-a. Kao iza svakog drugog gradanina RS.

Jednostavno ti meni ne mozes govoriti kakav je Dodik jer on nije tvoj vladar nego moj , tj koji vlada u RS a tebi je tamo ne znam ni ja ko.

I od kad je Dodik na vlasti moje misljenje da je nama u RS mnogo bolje nego sto je pre ikad bilo , zato jer covek radi kako treba , povecava plate , poveca penzije , pomaze svim ljudim , gradi puteve , ulaze u invensticije jednostavno ti to ne mozes znati jer nisi to osjetio na svojoj kozi.

I zato je Dodik glavni u RS jer od kad je on na vlasti mnogo je bolje nego pre.

Tema totalno neadekvatna za ovaj sajt gde je gomila djecaka koji se nesjecaju cestito rata pa se sad ovde ku**e ( i ja sam medju njima ali za razliku se sjecam dosta stvari ).

1. nisam ti nista opsovao, jedinu uvredu sam uocio jeste "Glup si totalno", a kao drugo Dodik je vladar kao sto kazes Prdomahovine, a ne BiH ! .. jel kontas .... NIJE BOSNE I HERCEGOVINE ! ....

2. Srbija bi time sto bi objavila "rat" Bosni, fakticki objavila rat Europi
nevjerujem , sta ce dodik :S ako bude da upadnemo da ih s ve pobjjemo :S
Neka se ratuje ako imaju M_u_d_A sorry na izgovoru .....

Iskreno da kazem ja ne strahujem ali ima u meni 30-45% zelio bi da bude rata jer sad i mi imamo armiju i mogli bi da im vratimo sto su oni nama uradili......mozda ce neki ovo pogresno da svate ali sto se meni tice volio bi rat da vratim srbima sto u ucinili mojoj porodici u mene licno su poginuli 2-ojica dajdzi i brat mi je isto tako mogao da zavrsi dosta mi je rodjaka ostalo invalida........pa vi sad prokontajte sam sta bi vi uradili ......ja razumjem da ima srba dobri i sam sam se uvjerio u to ali ipak kada bi se zaratilo prvi bi uzeo pusku u ruke jer sto su nam oni uradili to se ne prasta.....

Nemoj da neko svati ovo pogresno ovo je samo moj komentar......THX

Zadnji edit: 30.10.07 u 11:33:12

Da necu se javljati vise na temu na mogu gledati ove djecacke komentare.

Znaci smijem se na komentar od jorde koliko covek moze biti nezreo i ne znam ni ja sta vise , koji si godiste jordo 98 ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.