Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

PC cfg

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 29.10.2007. u 19:25

Da li je dobra konfiguracija ?

Valja 0 · 0%
Ne valja 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Eh ljudi izvinjavam se radi teme, molim admine da ne brisu temu eto kad ih molim :=)

Kupujem sebi novu centralnu pa sam ovo sastavio izaslo me 1800 km, i sad vi meni recite valja li

AMD ATHLON 5600+ DUAL CORE
GRAFICKA 8800 gts 320 MB CLOCKOVANA 640 MB
320 HDD
RAM 4 GIGE 800 mhz
550 w napojna
DVD-RW
DVD
ASUS MATICNA n2m32 (ja mislim)
ja sam ti reko kujo

odlicna cfg

GL brate pa cemo ownat opet
kapO.4mi0 je napisao/la:
ja sam ti reko kujo

odlicna cfg

GL brate pa cemo ownat opet

Stari kad mi je vidio predracun samo za centralnu j**o mi ***** pred *****om :=) al znam ja njega uzet ce on nju

Valjda je dobijam za 10-tak dana

Zadnji edit: 29.10.07 u 14:31:56

ne znam zasto si uopste postavljao ovaku temu .. kad i sam znas da je to extra cfg..tako da ova tema ti nije nikako trebala samo si bezveze postavio temu..ne znam sta si time postigao mozda hocesh da se pohvalis ili nesto sto ti ovo kupujes..btw..ako imash pare kupi extra je cfg..
Rista je napisao/la:
ne znam zasto si uopste postavljao ovaku temu .. kad i sam znas da je to extra cfg..tako da ova tema ti nije nikako trebala samo si bezveze postavio temu..ne znam sta si time postigao mozda hocesh da se pohvalis ili nesto sto ti ovo kupujes..btw..ako imash pare kupi extra je cfg..

Ne nego nisam ti ja bas extra u sastavljanju racunara ovo mi je jaran cannabis sastavio pa reko da pitam vas valja li ......valjda mogu vas nesto pitat da ovom sam gamersu vec 5 godina ......

A to sto kazes za hvaljenje nisam ti ja takav ........ jedva cu i ovo dobit a onda cu crncit do jula....
a de mi reci molim te, ti to ne znash staje bolje : 2.4 ili 5.1353454 procesor ? ne znash jel bolje 4 gb od 1 gb rama ?
omg :S kak ste ofirni
sacu i ja napisat alienware konfiguraciju i pitat valjali da kupim sebi i tako to kurcit se malo ok ?
i btw kolko kesha ?
Rista je napisao/la:

da se pohvali

btw. super cfg
SilverBoy je napisao/la:
a de mi reci molim te, ti to ne znash staje bolje : 2.4 ili 5.1353454 procesor ? ne znash jel bolje 4 gb od 1 gb rama ?
omg :S kak ste ofirni
sacu i ja napisat alienware konfiguraciju i pitat valjali da kupim sebi i tako to kurcit se malo ok ?
i btw kolko kesha ?

Procitaj jos jednom.

..Kupujem sebi novu centralnu pa sam ovo sastavio izaslo me 1800 km, i sad vi meni recite valja li..

Ova konfiguracija, slobodno mogu reci, nije ni PRIBLIZNA Alienwareu.

...GRAFICKA 8800 gts 320 MB CLOCKOVANA 640 MB...

Kako ce graficka sa 320MB memorije biti clockovana i onda da ima 640MB memorije?

Btw, nea fajde uzimati graficku od 320MB+ ako neces igrati na rezolucijama vecim od 1280x1024.

Zadnji edit: 29.10.07 u 15:06:58

ZVIJER

Samo mi ne ide u glavu, kontaš mijenjati memoriju na grafičkoj ? Šta ćeš to raditi, izađe te skuplje nego da kupiš grafičku sa toliko rama, + moraš joj novi bios ubaciti... :S
ZVIJER !

samo te 4 gige rama ti nece trebat ako si na xp 32 bitni uzmi 2 gige znaci ako budes uzeo 4 gige samo ce ti 2 radit, mozes da nabavis windows 64 bit-a i moci ce ti radit sve 4 gige al taj je 64bitni windows pun bugova i nebih ti ga preporucio... Znaci uzmes 2 gige rama i 6000+ BOX DUAL CORE i miran si...

Valjda rade 4 gige rama na visti za to neznam...
eXtibO4mi0 je napisao/la:
...GRAFICKA 8800 gts 320 MB CLOCKOVANA 640 MB...

Kako ce graficka sa 320MB memorije biti clockovana i onda da ima 640MB memorije?

Btw, nea fajde uzimati graficku od 320MB+ ako neces igrati na rezolucijama vecim od 1280x1024.

hehehe i meni je to smjesno blo

super ti je konf. al cisto, al ono bas cisto sumnjam da to mozes uzet za te pare la et

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.