Diskusija
Slot igra??
0 pregleda · 15 odgovora · otvorena 05.11.2007. u 21:16
labi mate traziiiiiiiiii
http://www.filecart.com/download/12221/410/Slots_MAX_download.php
dabogda zadnje pare prokockali

http://www.filecart.com/download/12221/410/Slots_MAX_download.php
dabogda zadnje pare prokockali

Zadnji edit: 05.11.07 u 15:24:38
Bilo je takvih tema,i ja sam postavljao jednu,ali koliko ja znam ne postoji za download... Trazio sam mjesec dana,ili takav ili onaj sa joker slotom,nemoguce ih je naci... 
btw. Ako neko pak nadje,ili ovaj,ili joker slot,jos bolje oba dajem mu 100 bodova.

btw. Ako neko pak nadje,ili ovaj,ili joker slot,jos bolje oba dajem mu 100 bodova.
unleashed je napisao/la:
Ja cu mu dati 100 km!
Bilo je takvih tema,i ja sam postavljao jednu,ali koliko ja znam ne postoji za download... Trazio sam mjesec dana,ili takav ili onaj sa joker slotom,nemoguce ih je naci... ![]() btw. Ako neko pak nadje,ili ovaj,ili joker slot,jos bolje oba dajem mu 100 bodova. |
Ja cu mu dati 100 km!
ja imam one obicne vockice
slots
btw, preko torenta moze se skinuti vockice beton , maajke mi iz mostara !
slots
btw, preko torenta moze se skinuti vockice beton , maajke mi iz mostara !
K!llum!nAt! je napisao/la:
Look picture!!!!
pogresio si bato ni slicno !
| labi mate traziiiiiiiiii http://www.filecart.com/download/12221/410/Slots_MAX_download.php dabogda zadnje pare prokockali |
Look picture!!!!
pogresio si bato ni slicno !
glupan nije procito do kraja...(ja)
Zadnji edit: 05.11.07 u 16:35:09
s.ad je napisao/la:
jbg tnx na trudu!!
| glupan nije procito do kraja...(ja) |
jbg tnx na trudu!!
joj danas sam fulo JACK POT 2 puta 800 kredita:S 160 km.......aaaaaaaaaaa:S pojo see
RedLine je napisao/la:
Kako sam ja bio ovisan o tome samo da se nikome ne dogodi sada ne igram zato ocu na komp da kupim sebi 10 tastatura i da krsim po manjoj i vecoj!
remember:
Nemozes zajebato SLOT
| joj danas sam fulo JACK POT 2 puta 800 kredita:S 160 km.......aaaaaaaaaaa:S pojo see |
Kako sam ja bio ovisan o tome samo da se nikome ne dogodi sada ne igram zato ocu na komp da kupim sebi 10 tastatura i da krsim po manjoj i vecoj!
remember:
Nemozes zajebato SLOT
Djaka je napisao/la:
ja mikrovalnu juce prodo da igram hahah:...........
| Kako sam ja bio ovisan o tome samo da se nikome ne dogodi sada ne igram zato ocu na komp da kupim sebi 10 tastatura i da krsim po manjoj i vecoj! remember: Nemozes zajebato SLOT |
ja mikrovalnu juce prodo da igram hahah:...........
RedLine je napisao/la:
oplako sam ocami!
@redline koliko si najvishe promasio na slotu i koliko najvishe ubacio !
daj statistiku!
ja mikrovalnu juce prodo da igram hahah:........... |
oplako sam ocami!
@redline koliko si najvishe promasio na slotu i koliko najvishe ubacio !
daj statistiku!
Djaka je napisao/la:
znao sam zakovat po 5 slotova..uzet po 200 km na svakom 1000 km najvise na slotovima....na pokeru oko
2000 milje royal flash slozilo.......a losh sam znao bit po 200-300 km:S jbg kako kad...
| oplako sam ocami! @redline koliko si najvishe promasio na slotu i koliko najvishe ubacio ! daj statistiku! |
znao sam zakovat po 5 slotova..uzet po 200 km na svakom 1000 km najvise na slotovima....na pokeru oko
2000 milje royal flash slozilo.......a losh sam znao bit po 200-300 km:S jbg kako kad...
mislim da se ovakav nemoze skinuti :S
a najjaci je ovaj ubjedljivo
a najjaci je ovaj ubjedljivo
RedLine je napisao/la:
dobar si
ja najvise uzeo 2 KM
| znao sam zakovat po 5 slotova..uzet po 200 km na svakom 1000 km najvise na slotovima....na pokeru oko 2000 milje royal flash slozilo.......a losh sam znao bit po 200-300 km:S jbg kako kad... |
dobar si
ja najvise uzeo 2 KM
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.