Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jeste li znali...?

467 pregleda · 36 odgovora · otvorena 26.10.2007. u 02:22

... je fudbal najgledaniji sport na svetu?
... je lubenica povrće a paradajz voće?
... desnjaci u prosjeku zive 9 godina duze nego ljevaci?
... su najmlađi roditelji u istoriji imali 8 i 9 godina 1910. godine i da su živjeli u Kini?
... ni jedan komad cetvrtastog, suhog papira ne moze biti savijen na pola vise od 7 puta?
... muskarci u prosjeku pomisle na seks svakih 7 sekundi?
... je od svakih 200 ljudi u prosjeku jedan psihopata?
... je rekord u broju rodjene djece od strane jedne majke 69, i to 16 parova blizanaca, 7 setova trojki i 4 seta četvorki?
... se prosjecna osoba smije 15 puta dnevno?
... je pecanje najucestaliji sport na svijetu?
... zubari preporucuju da se cetkice za zube drze bar 2 metra udaljene od WC solje kako bi se izbjegao kontakt cetkice za zube i cestica iz WC solje koje se rasprsuju usljed pustanja vode?
... su ljudi koji najcesce ginu u pljackama banaka pljackasi?
... prosjecan covek dnevno izgubi 200 dlaka na glavi?
... je nemoguce polizati svoj lakat?
... inteligentni ljudi imaju vise cinka i bakra u svojoj dlaci?
...je najbolji nacin da uhvatite ispravan polozaj, dakle bez grbavih ledja , tako sto sami sebe malkice jace povucete za pramen kose na potiljku...probajte
...covjek tokom svog zivota u prosjeku pojede 8 pauka za vrijeme spavanja.
...zene trepcu gotovo dva puta vise nego muskarci.
...koza polarnog medvjeda je crna. Njegovo krzno nije bijelo, samo je cisto.
...u Kini engleski govori vise ljudi nego u SAD-u.
...macke proizvode vise od sto razlicitih zvukova, a psi samo deset.
...ljudske oci iste su velicine od trenutka naseg rodjenja, ali usi i nos rastu do kraja zivota.
...samo jedna osoba izmedju dva bilijuna ljudi dozivjet ce 116 godina.
...u prosjeku, ljudi se vise boje pauka nego smrti.
...najjaci misic u ljudskom tijelu je jezik!
...nemoguce je kihnuti otvorenih ociju.
...polarni medvjedi su 'ljevaci'.
...slon je jedina sisar koji ne moze skakati.
...jedan od sastojaka kikirikija je ujedno i sastojak dinamita.
...na svijetu ima vise kokosi nego ljudi.
...badem spada u porodicu breskvi.
...jeste li znali da je tigrova koza takodjer prugasta?
... neprestanim udaranjem glavom o zid trošite 150 kalorija na sat?
...u prosjeku, covjeku je potrebno sedam minuta da zaspi.

-...u Kini engleski govori vise ljudi nego u SAD-u
BillGatesSon je napisao/la:
... je nemoguce polizati svoj lakat?

netacno...

... najjaci misic u ljudskom tijelu je jezik!

srce...

E ako ti polizes svoj lakat...ja cu sebi polizati svog macora ! U protivnom - polizat ces mi lakat pa onda macora .... pa da se uvjeris da je jezik najjaci misic !
ZABAC´ je napisao/la:
E ako ti polizes svoj lakat...ja cu sebi polizati svog macora ! U protivnom - polizat ces mi lakat pa onda macora .... pa da se uvjeris da je jezik najjaci misic !

pravo mali procenat ljudi moze polizat lakat sto znaci da je netacno, ja ne mogu ni blizu jezik laktu stavit al znam licno lika koji moze i bilo je na brainiacu da se ne moze pa im je doslo 999 snimaka ljudi kako lizu laktove...

a sto se tice najjaceg misica ne bih da se raspravljam

btw. http://www.youtube.com/watch?v=9tB1BCQXEGQ
http://www.youtube.com/watch?v=cPIWRC3L4R8

Zadnji edit: 26.10.07 u 07:20:05

pravo mali procenat ljudi moze polizat lakat sto znaci da je netacno, ja ne mogu ni blizu jezik laktu stavit al znam licno lika koji moze i bilo je na brainiacu da se ne moze pa im je doslo 999 snimaka ljudi kako lizu laktove...

a sto se tice najjaceg misica ne bih da se raspravljam

btw. http://www.youtube.com/watch?v=9tB1BCQXEGQ
http://www.youtube.com/watch?v=cPIWRC3L4R8

Svaka ti dala sto im dokaza.

Dosta ovih stvari nije tacnod. Ali meni su najjači najmladji roditelji. hAhaha
pogledaj koji put brainiac il neku drugu poucnu emisiju, mani se malo tog cs-a...

Braniac je gay emisija, barem meni. Sve na isti sablon, te konstanto se ponavljaju iste epizode.

Nemam vremena za CS vise. Skola ubi.

Btw, hajde ti polizi svoj lakat, ako vec tvrdis da je to moguce.
muskarci u posjku pomisle na sex svakih 7sekundii.....ocam ziva istina
eXtibO4mi0 je napisao/la:
Braniac je gay emisija, barem meni. Sve na isti sablon, te konstanto se ponavljaju iste epizode.

Nemam vremena za CS vise. Skola ubi.

Btw, hajde ti polizi svoj lakat, ako vec tvrdis da je to moguce.

dragi extibo, nisam ja reko da svako moze da polize lakat, to ti je isto ko sto svako ne moze imat dijete sa 9 godina !? lijepo sam ti stavio klipove gdje likovi lizu lakat i mislim da je to dovoljan dokaz.

i brainiac nije gay jer ima onih dobrih treba sto rade one gluposti i nisu oni krivi z*** ponavljanja epizoda nego ovaj nas retardirani discovery, cekao sam novu sezonu mythbustersa 2 godina i napokon docekao
oldies`arT je napisao/la:
...covjek tokom svog zivota u prosjeku pojede 8 pauka za vrijeme spavanja.

ja sam cuo oko 20 ... i ne SAMO PAUKA NEGO UKUPNO insekata onih malih.... buba , pauka .... itd...

. je rekord u broju rodjene djece od strane jedne majke 69, i to 16 parova blizanaca, 7 setova trojki i 4 seta četvorki?

nije vjerovatno s 1 covjekom ... lipso bi covjek

MI radili na enleskom nesto o njoj,i sve je sa jednim covjekom:nezna bas svakom djetetu ime,neka djecu imaju ista imena,a kaze ako joj Bog jos da,da ce ih jos roditi.
dragi extibo, nisam ja reko da svako moze da polize lakat, to ti je isto ko sto svako ne moze imat dijete sa 9 godina !? lijepo sam ti stavio klipove gdje likovi lizu lakat i mislim da je to dovoljan dokaz.

i brainiac nije gay jer ima onih dobrih treba sto rade one gluposti i nisu oni krivi z*** ponavljanja epizoda nego ovaj nas retardirani discovery, cekao sam novu sezonu mythbustersa 2 godina i napokon docekao

Mythbusters pwna, ali izgleda da nece nikad pustiti nove epizode Braniacs. Btw, nisam vidio drugi post sa klipovima.
.covjek tokom svog zivota u prosjeku pojede 8 pauka za vrijeme spavanja.

odsad lijepim usta selotejpom kad krenem spavati
MemsoN je napisao/la:
.covjek tokom svog zivota u prosjeku pojede 8 pauka za vrijeme spavanja.

odsad lijepim usta selotejpom kad krenem spavati

Kroz nos ulazi .... ahahhahahhaha
covjek tokom svog zivota u prosjeku pojede 8 pauka za vrijeme spavanja. nije ovo moguce
aldaa! je napisao/la:
covjek tokom svog zivota u prosjeku pojede 8 pauka za vrijeme spavanja. nije ovo moguce

i ja to kazem..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.