Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oprostaj od CS-a

0 pregleda · 29 odgovora · otvorena 22.10.2007. u 23:09

Et raja dosao je i taj dan da se i ja oprostim od
CS-a
Oprastam se radi skole i radi djevojke...
Prije sam mislio j**o skolu odo ja CS-a sutat ali sada kad sam malo fino razmislio skontao sam da od CS-a nemam nista i da samo propadam za racunarom...
Propalo mi je malo manje od pola ziwota radi CS-a
Sjedi na stolicu masi misem lupaj tastaturu i "
tako iz dana u dan swe vise propadas"
Nekima je ova diskusija smjesna....
Dok je drugima tj. onima koji su se druzili sa sNeaAT-om kABIRom ovo drago vidjeti jer znaju sta sam sve dao da bi odigrao mec i od cega sam se odrekao radi csa...
Nije da vam kazem NEMOJTE IGRATI CS-a vec zelim da vam kazem nemojte da propadnete radi CS-a kao ja...
Dok nisam poceo dnevno da sjedim 10sati po internet centrima i kuci za racunarom...
Bilo je sve udure nikad problema sa starima ni sa drustvom a po najmanje sa djevojkom...
Kad sam poceo da igram CS-a imao sam 1pravog jarana sa kojim sam se posvadjao milijun puta radi CS-a... Igram mec on dodje ocemo na kafu necu nemogu owo ono tako 5 10 puta mjesecno dokurci svakome... Sada se ja i on jedva druzimo...CS mi je jednostavno sjebao ziwot...
Propustis par prilika koje ti se pruze samo 1 u zivotu radi cega radi CSa :S radi IGRE
Jos jedan razlog sto sam prestao da igram CSa je to sto se previse nerwiram,nezelim da osjedim prije vremena...
Usput nezelim da se misli da ja ovom diskusijom govorim da sam neki DOBAR POZNAT IGRAC ili nesto slicno neg et samo da se zna...

sNeaAT kABIR BRAT odlazi iz GAMINGA....

Molio bi samo spamere da nepisu glupe postove ili nesto kao boli me q ili ko si ti...

POZZZ MOMCI I DJEVOJKE GL^HF

P.S
R.I.P ARNESTEE !!!!!!!!!! Uvjek ces biti u srcu mom.... BRATE MOJ NIKADA TE NECU ZABORAVITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

meni je cs samo zabava,i ja aiko prosjecno igram cs-a, moze se rec i da ne znam igrat,da sam i bot i noob i sve ostalo,libo me

zivi zivot,ebes cs

Post dobio aplauz od cYrez`n3xy

Pametno razmisljanje ako uspijes da odradis sve sto si rekao jos bolje puno srece

btw. ostavil te cura istuci je jer si se z*** nje cs.a odrekao heheh

btw2. Ako oces nes da glumis sa to W onda ga stavljaj mjesto svakog normalnog V

Zadnji edit: 22.10.07 u 17:28:28

dobro si ovo sastavio ^^
al cuj posvadjat se s jaranom z*** cs...
dobro je da si se oprostio
GL
Lijep oprostaj i sve...
al vratit ces se ti ubijat tugu u CSu kad te mala nogira
ti kazes da odustajes od cs-a i spominjes to kao odlazak iz gaminga e sta necu cut....

Post dobio šamar od cYrez`n3xy

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.