Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Link

Archlord - http:///www.archlordgame.com/

653 pregleda · 16 odgovora · otvorena 21.10.2007. u 23:20

Evo za sve ljubitelje MMORPG jos jedan game koji je prije nekoliko mjeseci postao Free...igrica je na principu World of Warcraft-a. Eto ako koga sta interesuje sve moze naci na njihovoj stranici.

Moje misljenje je da su ljudi za 1.4gb uradili ono sto Wow nije mogao sa 5+gb.

Igrica je perfektna.
nFk`HaruNaaa je napisao/la:
skino sam i za 10 je fkt

za 6 minuta si skinuo 1.4 GB i odigrao malo ?

SVAKA TI CAS IMAS KONEKCIJU T123123
nFk`HaruNaaa je napisao/la:
skino sam i za 10 je fkt

Pa mozda je cojek imao vec game skinut...sta znas!!!
alba.- je napisao/la:

pasha ja sam wec imo skinut...
Malo se wow kopira u nazivima al et, čim sam vidio da se kupuju itemi u igri zatvorio sam stranicu. ne bih da dozvolim da neki hadalj aka babin sin bude jači od mene jer neam para na bacanje.
WoW je pojam i institucija za sve igre ovog tipa, rasa i klasa su nebitni, bitno je da imaš skila.

kthxbye
pajdo je napisao/la:
Malo se wow kopira u nazivima al et, čim sam vidio da se kupuju itemi u igri zatvorio sam stranicu. ne bih da dozvolim da neki hadalj aka babin sin bude jači od mene jer neam para na bacanje.
WoW je pojam i institucija za sve igre ovog tipa, rasa i klasa su nebitni, bitno je da imaš skila.

kthxbye

Jeste,mozda je bolji u nekim stvarima, ali ga zato placas,a ovo je free.Imas crackovane servere za WoW,ali imaju bugova previse
pajdo je napisao/la:

kthxbye

Jarane nije bit ocel neko biti jaci od mene sto on ima unikat a ja nema bitna je taktika i samo da ti kazem ako ti nije dosadilo isti spelovi, talenti, dungeoni da ti ne nabrajam kojekakve jos sitnice al pazi samo ovo wow dosad u 3 ekspanzije nije donio ni jedan kvalitetan isticaj u grafici a kamoli u ingameu...burning crusade sta je donio neke fus setove koji su bili moguci nakon nekoliko patcheva pa onda black temple "prica mog zivota sjeban do ku..." opet je trebalo izaci 2-3 patcha da bi rega funkcionisao...3+gb neiskoristenog prostora pa brate mili mogli su malo doraditi novi otok...svaka im cast dali su dobre nove klase...i ako vec nisi informisan i wow se placa jedino ako neigras original i za njega sve ovo vazi.
zIvcHo je napisao/la:
Jarane nije bit ocel neko biti jaci od mene sto on ima unikat a ja nema bitna je taktika i samo da ti kazem ako ti nije dosadilo isti spelovi, talenti, dungeoni da ti ne nabrajam kojekakve jos sitnice al pazi samo ovo wow dosad u 3 ekspanzije nije donio ni jedan kvalitetan isticaj u grafici a kamoli u ingameu...burning crusade sta je donio neke fus setove koji su bili moguci nakon nekoliko patcheva pa onda black temple "prica mog zivota sjeban do ku..." opet je trebalo izaci 2-3 patcha da bi rega funkcionisao...3+gb neiskoristenog prostora pa brate mili mogli su malo doraditi novi otok...svaka im cast dali su dobre nove klase...i ako vec nisi informisan i wow se placa jedino ako neigras original i za njega sve ovo vazi.

a ova nova exp sto izlazi sljedece godine ni ona nece donijeti bolju grafiku ?? a uostalom nije sve u grafici
armany je napisao/la:
a ova nova exp sto izlazi sljedece godine ni ona nece donijeti bolju grafiku ?? a uostalom nije sve u grafici

pa kako kome al negovorim ja samo o grafici ... a u ostalome ni ova expanzija nece nista donijeti.
ama zasto bi mijenali grafiku kod wow kad je za 10!!Ne mogu zamisliti drugu grafiku kod njega.A sto ti kazes da su barem mogli dodati koji otok,pa de malo razlgedaj koliki je svijet,nema potrebe ga jos nadogradivati!!
Gunfort_ je napisao/la:
ama zasto bi mijenali grafiku kod wow kad je za 10!!Ne mogu zamisliti drugu grafiku kod njega.A sto ti kazes da su barem mogli dodati koji otok,pa de malo razlgedaj koliki je svijet,nema potrebe ga jos nadogradivati!!

Znasli ti citati...jel se to doraditi cita dodati...pogledaj bolje.
alba.- je napisao/la:

jesi lud haha konekcija T123123

Ova igra sux ...
izgleda dobro al psujem skoro sam presao limit al nvm kad tad cu skinut

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.