Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GunZ

251 pregled · 7 odgovora · otvorena 19.11.2007. u 17:34

Pozdrav momcovi, problem imam sa ovom gore navedenom igrom. Instalirao sam je ona se update i kada krenem da igram, nakon sto ukucam login name i pass moram da kreiram lika. Tamam kada kliknem na ono create racunar se restartuje. Kada se sistem ponovo digne ne javlja nikakvu gresku ili bilo sta.

Eh sada, ovo sa ovim restartom mi je i ranije bilo kod Countera i nakon sto sam drivere ATI vratio na ono default to se vishe ne desava.

Sta sam do sada uradio :
Skinuo instalaciju GunZa 3 puta sa razlicitih izvora jer sam mislio da je mozda ostecena instalacija.

Skenirao hard diskove na viruse (nije ih bilo)
Registry skenirao (sve greske koje su bile popravljene su)

Iskoristio Tuneup utulitiys (full verzija nije krakovana) isto sve greske koje su bile popravljene su.

Iskorisito PCbooster da optimizira sistem.

I nakon sto sam pokrenuo ponovo gunz u nadanju da ce sada raditi... isto se desilo kliknem na create i tup restart.

Ima li kakvih prijedloga ili bilo sta korisno?

Molim admina da momku koji pomogne date aplauz jer jos nisam u mogucnosti da otvorim problem temu jer imam manjak bodova

Unaprijed hvala
zar nema niko neki prijedlog smrc smrc
nekontam sta pitas al kad si vec oko tih programa skini ove
CCleaner i JKDEFRAGMENT
Yo break.

Imam i ja slican probelm sa gunzom.

u mene cak zapne na samom update-u, no nekako sam uspio to prevazici.. i u mene se restarta.

No nisam rijesio problem, jednostavno kod frenda mi je radio pa sam tamo ponekad igrao, al mislim da on nije imao problem pa ne znam.

sori na flame.u no samo sam takoder spomenuo moj slucaj.

Cya
dodajte me na xfire

xfire nickname krazy leo
xfire username croleo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.