Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

msn problem

257 pregleda · 14 odgovora · otvorena 20.10.2007. u 22:29

problem je kada upalim racunar svaki puta moram ici repair msn pa ponovo instal windows menenger... a kaada bez installiranja kliknem na njega da udjem nista se ne pojavljuje.jel neki virus ili sta??
nema potrebe da ga scan jer cim sam net dobio to mi se desavalo cim sam skinuo msn.a anti virus je avast.
Mozda si u msn plus (ako ga imash) isho na opciju "remove shortcut". To se meni jednom desilo i kad god sam htio pokrenuti messenger nije se deshavalo nishta.
Vako...

~ Otvori dole sat, kod onih activation programa...
~ I Provjeri jeli ti, vrijeme, datum, i godina napravljena...
~ Ako nie godina - Onda vrati na 2004...

Good Luck ^^
cha0swOw~ je napisao/la:
Vako...

~ Otvori dole sat, kod onih activation programa...
~ I Provjeri jeli ti, vrijeme, datum, i godina napravljena...
~ Ako nie godina - Onda vrati na 2004...

Good Luck ^^

I meni se owo issto desavalo i nijei bilo do wremene datuma wec sam imao wirus nekakav :S
Al et mozda je njemu problem u vremenu
sto posto je datum :S ako nije idi ono na C:\Program Files\MSN Messenger idi na msnmsgr idi na properties compatibility i stavi run windows 200 valjda ce raditi meni bar radi
m samo ti hladno delete taj msn i instaliraj naprimjer msn 8.0 ostali su puni virusa i sranja
brate fino ti uninstal msn i skines s neta drugin msn npr 7.5 tako se i meni desavalo samo sam skino drugi msn i onda je sve ok biloo.. GL
ja sam imo isti takav problem samo sam unistal msn i skinuo drugi i sve je bilo uredu
ma kupi pola kile krompira i sirceta,i to zamotaj u krpu i stavi na centralnu i bice sve ok,to se i meni desavalo
godson. je napisao/la:
ma kupi pola kile krompira i sirceta,i to zamotaj u krpu i stavi na centralnu i bice sve ok,to se i meni desavalo

Jako smjesno
I meni se to desavalo samo skini onaj novi msn massenger discovery i sve super ko mljeko

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.