Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

MSN video call problem

157 pregleda · 2 odgovora · otvorena 19.11.2007. u 16:00

e ljudi, imam problem, odnosno moj brat ima problem u vezi MSN-a. Naime, ja sam svoju sadasnju msn adresu otvorio 2004. godine i kada udjem sve je normala i sve je OK. Ali buraz je otvorio sebi adresu prije 2 mjeseca i ne moze da ostvari video call ni s` kim. On misli da sam mu ja to nes pokvario ali nisam, zasto bih. problem je sto on kad ukljuci cam sa razgovara s nekim na msn-u oni njega vide ali on nikoga ne vidi. znaci nije do kamere, ali ne znam do cega je??
help please
vrijeme kada ste napravili msn nema nikakve veze dalice ili nece vasakamera raditi l0l ali greska je sigurno ovdje i ev nek ude ti jaran i nek nastima vako ko na slikama. GL & HF

idi Tools/Webcam settings i nek ide na restore default a ovo na klizacima ce biti vidjivi i nes vise od sredine svi(ja prodo kameru pa nemogu na njima ti pokazati)

zatim ako i dalje kamera neče da radi onda je do ovoga
idi na tools/audio and video settings i samo prati ovo dole next-next...

GL & HF evo piso sam 15 minuta

Zadnji edit: 19.11.07 u 11:02:24

`sm0k! je napisao/la:
vrijeme kada ste napravili msn nema nikakve veze dalice ili nece vasakamera raditi l0l ali greska je sigurno ovdje i ev nek ude ti jaran i nek nastima vako ko na slikama. GL & HF

idi Tools/Webcam settings i nek ide na restore default a ovo na klizacima ce biti vidjivi i nes vise od sredine svi(ja prodo kameru pa nemogu na njima ti pokazati)

zatim ako i dalje kamera neče da radi onda je do ovoga
idi na tools/audio and video settings i samo prati ovo dole next-next...

GL & HF evo piso sam 15 minuta

ah izvini, klinuo sam da si mi pomogao ali ustvari i nisi, malo sam se zaletio. vidi, nije u pitanju moja kamera, mozda si pogresno shvatio, mene moze svak da vidi kad ukljucim video call ali ja ne mogu nikoga da vidim! STA DA RADIM LJUDI POMAGAJTE ILI CE ME BURAZ MASAKRIRATI (sry z*** caps loock-a)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.