Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oprostite unaprijed

243 pregleda · 4 odgovora · otvorena 19.10.2007. u 17:55

Heh. Kao sto vidite, unaprijed trazim oprost, jer se radi ponovo o famoznom "patch-u". Igrao sam na originalu dok nije izasao TBC i redovno sam placao i igrao. Fakultet previse stegao, napustam WoW i odlazim u penziju. Sada ponovo imam vremena, ali ne zelim velikih obaveza, zato instaliram TBC i setujem na terra.net.ba.
Trenutacna verzija mi je version 2.2.3 (7359) (release) okt 4 2007. Medjutim koliko sam procitao, na forumu, treba biti 2.1.2 ONLY. Primjetio sam u igri, jer sam trenutno do 46lvl-a imao jedno 45% bug-ovanih quest-ova. Tipa, uzmem ali ne mogu "complete" quest.
Sada me zanima mogu li uraditi nekakav, downgrade na taj patch ili moram cisto reinstall. I zanima me je li ide WoW (original) + TBC...i onda poslije kako samo do tog patch-a da dodjem. 2.1.2 (ako je ovaj provjeren). Hvala unaprijed!
Moras imati minimum patch 2.1.2 koliko znam, sve preko je OK. Bugovani su jer je privatni, predi na original i svaki valja ...
Terra kao terra,dobar server al covjece kad imas mogucnost idi igraj orginal, nebo i zemlja, voda i luft su ti privatni i orginalni WoW. Mislim kako hoces pa hajd......
ma imam ja mogucnost, tu *****ijalnu ali nemam vise moralnu (if u know what i mean). Ne smijem se vise zaje*avati, apsolvent sam na fakultetu a radim jos, tako da ne zelim davati pare na igricu kojoj cu posvetiti 2h maximalno...sto je u svakom slucaju premalo za ovakvu vrstu igrice. Zato zelim igrati bez nekakvih velikih obaveza (raid prisutnosti, pvp premade-a, pomaganja, napredovanja...itd). Hvala na savjetima ljudovi ! poz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.