Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pucnjava ispred III gim !

731 pregled · 25 odgovora · otvorena 17.10.2007. u 23:04

Desio se incident pred ovom skolom , naime rijec je o tome kako su sve poceli zezanjem ... dogovorili su se da jedan izvadi pistolj i da opali ... a ovaj drugi da padne i lafo se pravi da je pogodjen ... ali uistinu ga je nenamjerno pogodio , negdje kod bubrega ... i dosla hitna ... i marica ... et belaya ... zato se ne igrajte sa GUNOVIMA
Imal gdje link da se procita da se to potvrdi sto si reko!
ma znam cuo sam
onaj lik sto je pogodjen je 89 godiste
a onas sto je pucao 90
stvarno neznam odakle im ta ideja da to urade
stavrno mi nije jasno ?
Da nije njega nekoga bi drugog puca ispred 3.gim milion djece/ljudi rtd
r0yal je napisao/la:
Imal gdje link da se procita da se to potvrdi sto si reko!

Nema se sta potvrditi bilo je na Dnevniku.
iako tema nema veze sa gaming ali opet se moze izvuci dosta dobra pouka.naime ova danasnja djeca (nisam ni ja toliko star)nesto se furaju gun ,knife borbe.dajte ba ljudi iako izlaze igrice koje vi igrate i povezane su sa tim ne mozete zivjeti u tom kako da kazem Virtualnom svijetu.ili neke furke sa filmova.uzmimo primjer dokumentarni film "Vidimo se u citulji" govori o mafijasima na na podrucju juge niko od njih nije prezivio.Jedini je ostao citav Kristijan na kojega se danas pola balkana fura.dajte ba ljudi hvatajte se posla ozbiljnog a ne bezveze ugledati se na tu mafiju.to je nekada bilo.

Izvucite sta iz ove teme i dobit cete svoj zivot!!
Istina je ja bio na welkom odmoru kad se je to desilo bio je Dyemale (pesnik) tu kad se to desilo....
               sNeaAT^^4MIO je napisao/la:
Istina je ja bio na welkom odmoru kad se je to desilo bio je Dyemale (pesnik) tu kad se to desilo....

Kad se je to desilo ?

hihihih
Bombarder je napisao/la:
Samo mi nemoj reci da lik igra CS-a hehe

Nije ni malo smijesno
Malo mi je cudno to kao sto kazes da su se dogovorili i onda ga ovaj slucajno pogodio . Jer ja ne shvacam onda kolki moras biti rtd da nekog koga imas najmanju namjeru pogoditi bas pogodis
               r0yal je napisao/la:
Nije ni malo smijesno

jes procito ?
Zalosno , a sve lafo zajebancija o_O :S

EDIT : Zbog avatara , maxel je ispod mene , on ima malu pishu xD ^^
da, bila je pucnjava dosao sam, nazalost kasno ne znam ni ko su ni sta su ti momci ?

Imal neko detalnje info ?
hahahhahah debili ba fuirali se levati da imaju utoku i jaran mu reko aj ako smijes pucaj ovaj debil sluchajno pritisne okidac i pogodi ga ccc joj levata u ovom gradu majko moja
Takvu djecu treba dobro isamarati, i ako se pobune jos vise ih izmlatiti. A prije toga im roditelje treba isibati lijepo, nek se nauce odgajati djecu. Nek se pobiju svi, debilcici mali... Nije ni punoljetno a nosa pistolj i igra se. Nek pocrkaju!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.