Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN MP3 bug

0 pregleda · 11 odgovora · otvorena 15.10.2007. u 23:22

Drug mi je poslao neku pjesmu, i sad je nema u my recieved files tj. nema je nigdje Sta da uradim
idi my computer , local disc , Documents and Settings , Administrator

MENI JE TAKO BILO

NADAM SE DA SAM POMOGAO
Tools - File Transfer - Save recieved files in this folder :

Vidi koji ti je folder oznacen , mozda si mijenjao . ..

I druga opcija , SEARCH C: (ili gdje se vech treba spremiti pjesma) . . .
Rješenje
c:/Documents and settings/my recent documents
Nema nigdje. Kliknuo sam na onaj text sto se pojavi kad se prenos zavrsi i pojavi se nesto, nisam ni citao i stisnuo sam ok. I sad nema nigdje haha
SrdjanX je napisao/la:
Nema nigdje. Kliknuo sam na onaj text sto se pojavi kad se prenos zavrsi i pojavi se nesto, nisam ni citao i stisnuo sam ok. I sad nema nigdje haha

udjes u MSN history , znaci one razgovore koji su sacuvani , nadjes taj i tu ce ti pisati u kojem je folderu . . .
Nema ti je zato sto si kliknuo na onaj link u prozoru. Izbrisana znaci. Nemoj klikat ubuduce. Neka ti je ponovo posalje.

Zadnji edit: 15.10.07 u 17:44:22

a jesil pogledao mozda u temporarly files
C:\Documents and Settings\ime_tvog_profila\Local Settings\Temporary Internet Files
a da bi ovo nasao ukljuci da ti se vide sakriveni folderi

tools-folder options-wiew-show hiden files and folders
nadam se da si skonto
mozda si je obrisao kad ti je poslao pa kad si krenuo da je otvoris imao si firewwall na kome pise ok mozda si mahinalno kliknuo to ok (da se brise)

i sad nema

pitaj druga da ti posalje opet i onda direkt idi u documents my recived files i tamo je nadji i pokreni
my computer , local disc , Documents and Settings , Administrator , shared i tu ti je ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.