Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Uhackovan MSN

0 pregleda · 12 odgovora · otvorena 10.11.2007. u 10:21

Mislim da mi je neko hackovao msn zato sto se na taj account ne mogu logovati ni sa aMSN messengera, ni sa starog messengera, niti sa Live Messengera. Dok sa drugim accountom mogu. Molio bih ljude koji znaju kako da vratim svoj acc nazad, da mi se jave, please.

Pozdrav !!!

P.S pokusao sam ona pitanja, ne vrijedi, a prije je moglo, znaci uhakovan je sto posto
da ti nesto kazem , msn se nemoze "hackovati" nego zalediti , postoji program na warez forumima koji se zove "msn freezer" i neko ti je ocigledno sa tim programom "zaledio" sve accounte , i tako se nemozes logovati.

probaj skinuti msn freezer ili ako vec neko ima taj program , daj mu te svoje accounte i nek ti taj neko ili ti "odledi" accounte

Ima li iko ovdje taj program. evo naisao sam na par virusa do sad
Mafia je napisao/la:
da ti nesto kazem , msn se nemoze "hackovati"...

jesi siguran?
Vidi mozda su ti skontali pw i onda odu na stranicu loguju se i sve promjene tajno pitanje sve bas sve !!!!!!!
stranica http:/www.msn.com tu sve se radi
joj postoji li iko ovdje ko moze da mi pomogne, da vrati password nekako hakerski ili drukcije...please
SrdjanX je napisao/la:
joj postoji li iko ovdje ko moze da mi pomogne, da vrati password nekako hakerski ili drukcije...please

Ako nisu promjenili tajno pitanje onda odma g mozes vratiti ......Ako su zao mi je to niko ne moze, samo mozes pogadati koje su oni stavili i kako glasi ..
fezZ~ je napisao/la:
jesi siguran?

da, siguran je, on i jos nekoliko miliona ljudi. evo kad ste tako opasni hackujte moj msn ja cu vam jos i platit. idoli ****ni. nemojte se ofirati da mozete hackati nesto. na ovom forumu postoji mozda u vrh glave 5 clanova koji nesto znaju oko toga.
Koju ti poruku ili error izbaci kad se pokusavas logovati ?

EDIT: Probaj uchi na svoj mail preko www.hotmail.com , ako uspijes onda ti msn nije "hackan" kao sto ti kazes . . .

Zadnji edit: 10.11.07 u 06:16:58

sh0ck! je napisao/la:
Koju ti poruku ili error izbaci kad se pokusavas logovati ?

EDIT: Probaj uchi na svoj mail preko www.hotmail.com , ako uspijes onda ti msn nije "hackan" kao sto ti kazes . . .

meni samo sam pocne da salje neke poruke .. :S
moram formatirati disk, iako imam onaj msn clearner i nemoze pomoci ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.