Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nokia N series

0 pregleda · 24 odgovora · otvorena 14.10.2007. u 15:42

Evo, skupilo se para pa sada ocu da vidim koja je najnovija nokia i nesto podataka o njoj, znaci dajte mi samo link i evo 20 bodova ,

@ vidio sam prije 20 dana da je najnovija N95 pa sada neznam... trebam pomoch
`nexY`-C je napisao/la:
Vidim da ima 160 mb memorije, jadno, nepise za memory stick, jel ima?

mislis n95 ? naravno.. .
cannabis4mi0 je napisao/la:
nece ni odredjeni model jer n95 je daleko sposobniji mob od k850 a ja pratim buraz sve vijesti o tome pa tako i tu da svi kazu da se od SE k850 ne ocekuje puno

Pokusaj koristiti interpunkcijske znake . (tacku) i , (zarez), takodzer i veliko/malo slovo je pozeljno, jer je stvarno tesko citati.

Btw, prati ti sta hoces, koliko hoces, ja sve te mobitele sam drzao u rukama, znaci rl iskustvo. Oko N95, glomazan mobitel, treba ti oruzana dozvola kako bi ga nosio, i prvenstveno, to je POSLOVNI mobitel, a ne za zajebanciju, kao sto 98% vas misli. Fin telefon sve u svemu, al ko ce ga nositi? Kad ga uporedis sa K850i, gotovo sve opcije ima kao N95 (N95 ima toliko opcija da neces ni 2% koristiti), K850i je manji, bolje dizajniran i prihvatiti ce ga i poslovni ljudi, i sminkeri. Sto znaci da ga bolje prihvataju, sto znaci da ce se bolje prodavati. Tokom ovih nekoliko godina, high-end mobiteli od SE su best buy? Zasto? Prvenstveno z*** funkcija, ekonomicnosti i preprejakog dizajna. Ako kobajage pratis, to bi trebao znati. Pod tim modelima mislim : T610, K700, K750, K800. Svake godine, svakog mjeseca, svakog dana, svake sekunde, udjel trzista SE se povecava, tj. SE sve je vise uspjesniji.

Btw, ti gledas mobitel, po opcijama i tim sranjima, pa sto ce ti mobitel sa svim tim ako gotovo nista od tih dodatnih smarajucih sranja ne koristis? Razmisli malo, i valjda imas malo mozga da zakljucis sta je ispravno. Dati vise od 1000KM za mobitel nije normalno, mozes prejak pc kupiti.

Ovo je zadnji put da se raspravljam sa osobom manjeg intelektualnog nivoa od mene.

Btw, daj mi konkretnu vijest, primjer, usporedzivanje sta vec, da kazu da od K850i se ne ocekuje puno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.