Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CW ? Veceras ?!

0 pregleda · 20 odgovora · otvorena 12.10.2007. u 21:51

Ovako....now sam i ne snalazim se,ali mislim da bih bilo dobro ako bismo imali ovakvu temu,u kojoj bi klanovi ostavljali ponude za CW....

_Pa da pocnem,hoce li neko da igra veceras CW sa mojim klanom ? Igrali bismo u 23h,IP po dogovoru

IGRA JE CS 1.6
ew brate ochu ja mech s tobom imam 5 igraca bajrmaskia jedan mech dok sam dobar javi na njemacki_ [email uklonjen]

Zadnji edit: 12.10.07 u 16:03:26

EPN CW slobodan.
mC*b0q4mi0 je napisao/la:
ew brate ochu ja mech s tobom imam 5 igraca bajrmaskia jedan mech dok sam dobar javi na njemacki_ [email uklonjen]

nesto ti ne radi msn ?!

Ubacio sam ga ali ga ne nalazi
myqla_91 je napisao/la:
nesto ti ne radi msn ?!

Ubacio sam ga ali ga ne nalazi

daj ti meni msn ja cu tebe dodat ti mene nisi :S
dodao sam te ali si offline....imam te na listi...ali dzabe vec sam se dogovorioo....ali ima vremena,moze za koji dan da igramo....sad imamo temu pa nije problem
myqla_91 je napisao/la:
dodao sam te ali si offline....imam te na listi...ali dzabe vec sam se dogovorioo....ali ima vremena,moze za koji dan da igramo....sad imamo temu pa nije problem

ma jok ba kakvi vi , neg dok smo se napusili pa da igramo
sada sam pokusao da udjem na 80.65.162.110:27016 ali mi izbacuje INValid PASSword(tako nekako)u cemu je stvar ?!
ajde,neka nam ADMIN kaze password...mi u 23 igramo pa zato...ako je potrebno evo ga moj msn pa posaljite [email uklonjen]
mC*b0q4mi0 je napisao/la:

Ajde da pikamo ....ovaj decko ipak ne moze....ajde dodji na msn da se dog..inace napisao sam ga vec gore
Ae neka nam admin omoguci da igramo...mi smo svi tu,samo treba da pustite u rad server,....
alo njemacka...ajde da igramo gde ste sad otisli....vrni se da pocnemo....
Djeca puše travu... standardni dokaz kretenizacije u BiH... Još se hvale na sve strane kako puše travu... još na G.ba

Vi ste tako cool, pa kako da vam opišem koliko ste ustvari cool?

Upitajte roditelje ( odnosi se na sve religije ) šta kaže vjera o uživanju opojnih sredstava ? Naročito se odnosi na ove " bajramluk travare"
FaTaL je napisao/la:
Djeca puše travu... standardni dokaz kretenizacije u BiH... Još se hvale na sve strane kako puše travu... još na G.ba

Upitajte roditelje ( odnosi se na sve religije ) šta kaže vjera o uživanju opojnih sredstava ? Naročito se odnosi na ove " :\'( bajramluk :\'( travare"

mc boq nije bas dijete qme .. 17 god !
zato nas je "navareni chika" i ispalio za mech

Juce je bio dogovor,da se igra u 23...on meni javlja u 5 do 23 da nema nista !?

Ae da se skupimo sad za vikend,pa da opikamo...mislim na online tour.....bilo bi lepo da bude bar 5 ekipa
FaTaL je napisao/la:

Upitajte roditelje ( odnosi se na sve religije ) šta kaže vjera o uživanju opojnih sredstava ? Naročito se odnosi na ove " :\'( bajramluk :\'( travare"

sta djeca jel dblu stfu
svaki put ovako neko "lafo"zakaze mec i niko se ne pojavi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.