Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Onlline-Wars Clanwar CS 1.6 server

243 pregleda · 18 odgovora · otvorena 28.11.2007. u 10:22

Onlline-Wars Clanwar CS 1.6 server podigo se je jos jedan server od 13slota server se moze iznajmiti za meceve 5km i jedan dan imate server 24sata kontakt flexa@[email uklonjen] i jos u sto kako zelite po dogovoru dobijete taj dogovoreni dan admina
ip:78.46.38.180:27022
snipeerfolf je napisao/la:
na publicu samo da reknem nema admina bivsih debila nega diilinger i ja

Ubijem admina , dobijem ban na 4000 minuta.. Nije problem ban , nego retardirani admini !
pa ja ti kazem jer ja imam head admin svima je oduzet ako hoces mozes dobit admin
pa ja ti kazem jer ja imam head admin svima je oduzet ako hoces mozes dobit admin

Muhhah, ako dobijem admina , nikada nece biti slobodan cw server
Aleksey.sk je napisao/la:
Muhhah, ako dobijem admina , nikada nece biti slobodan cw server

moze...
dadni mu admina ili meni? pa da cw mozemo fino odigrat bez sranja...
omg svaki dan po 1 ovakva tema

Sto se tice servera nije los!
kao 1. bile su vec 2 teme o ovome serveru i publicu kao 2. server se raspada jer su djeca od 10 godina admini i na publicu svaka budala ima admina 20 slotova 16 admina na serveru a 4 obicna igraca omg kao 3. IDOL NAPISO DA SE SERVER MOZE IZNAJMITI ZA 5 KM HAHAHAHH upucaj se majke ti mile haha ovu provalu prvi put cujem pa dblu jedna ako hoces populaciju na serveru server cw se free iznajmuljuje omg... rofl
malo je reci da su vam losi admini boolje nemoj nikome davati nego nekoj napacenoj djeci koji veze nemaju.krajnja neozbiljnost na serveru
threat. je napisao/la:
malo je reci da su vam losi admini boolje nemoj nikome davati nego nekoj napacenoj djeci koji veze nemaju.krajnja neozbiljnost na serveru

covjek je rekao da su oduzeti svima admini, ako nemas sta korisno reci nemoj ni spamati
na publicu samo da reknem nema admina bivsih debila nega diilinger i ja

samo ti rekni

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.