Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gdje dalje?

495 pregleda · 27 odgovora · otvorena 09.10.2007. u 20:48

Dobro vecer svima. Mene vec neko vrijeme muci pitanje gdje dalje nakon srednje skole ? Evo ako Bog da jos 5 mjeseci i zavrsavaju svi maturanti. Posto je ovo coffe shop reko ajde da otvorim temu da vidim sta ste vi planirali ?
Kuda dalje ? Zasto bas taj fakultet ?

Ja se dumam izmedu cisco akademije ili paralelno psihologija i engleski.. Pa sad vidjet cemo sta bude..

Jarane to sve zavisi od tvojih interesa. Ne mogu ti ja reci da studiras ekonomiju, ako ne volis brojeve i matematiku. Ja sam prva godina ekonomije, fax beton ako ga volis.
Ma eng ti je najbolje... ja cu pravo jer mi je stari pravnik ima 20 god pa cu tu najbolje proch tatin sam sin
ja cu DIF 1000% al imam josh do toga 3 godine

sport samo sport
jos nisam poceo o tome da razmisljam, gledam kako cu 1 razred da zavrsim ^^
ali mislim kada cisco zavrsis kralj si
Koju cu ja srednju.. jadan ti Bog.. :S
upisi ono sto volis i sto te zanima...ne dozvoli da neko drugi misli umjesto tebe ..znas sat ocu da kazem....u pisi ono sto ces ucit i zavrsit.... a ne ono "ej ja sam upiso FIZIKU,MATEMATIkU ..i krene fax okines na prvoj godini....i samo dzaab starce smaras.." mislim ovo navodim ...ono kao FURKA drugarima...jao UPISO SAM Nesto jako a nemas VEZE o tome

zato fino razmisli
               pSychOs~ je napisao/la:

ti josh osnovna
pSychOs~ je napisao/la:

5. gim hehe
nerazmisjam jos otom, gledam samo da zavrsim ovu srednju al sad ce i ona brzo sve ide
hhe,blago tebi...ja ne idem mjesec dana u srednju skolu,vec se podjedo ziv...nemos ucit,a moras j*m ti skolu
Meni je dosta i ova trogodisnja ...

Zavrsna sam maturant...

Ma mislio sam da vi samo kazete sta ste vi mislili, ja samo navodim svoja razmisljanja. A mayer slazem se u potpunosti sa tobom, treba upisati sto volis i sto ces zavrsiti da ne gubis zivce na nesto sto ne volis
Shta ti dobro ide u srednjoj , najbolje da to i upises . . .
Al' ne mozes bas gledati samo ono sto ti se svidja , treba neshto gdje se mozhe fino zaradit (kad zavrshis naravno) . . .
Pozz prijatelju.Sto ce tice CISCO akadmije mnogi se zeznu,to nije VSS...dakle pazi na to!

A inace ako volis informatiku imas mnogo izbora,sada i priznatih i provjerenih privatnih fakulteta.Ekonomiju i pravo ko upise promasio je zivot,jer je toga vise od 70% nase drzave,posao pretesko naci,jer je previse s takvom diplomom.IZBOR JE IPAK TVOJ,sta volis,i u cemu vidis buducnost to i upisi.
Pozz.
               Breakingah je napisao/la:
Pa okju diplomu dobijes, ako ne VSS ?

Nisam siguran provjeri ti,ali to dodje kao neshto VISA skola ili kao malo ELITNIJI KURS,nista vise,i ne traje tako dugo.Dacu ti site pa pogledaj.

http://cisco.fit.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=1

To je jaka stvar i priznato je svugdje u svijetu,ali zapamti da te uvijek covjek s zavrsenim ETF moze izbacit sa stolice i zauzet tvoje radno mjesto jer ima jacu diplomu,ili neko ko zavrsi cak na privatnom fakultetu....Pozz brate.
Ma jarane ja cim zavrsim upisujem Geologiju i CISCO jest da nije neki tandem al to cu zasigurno.
nemoj engleski. razlog....hm... danas ti se podrazumijeva da znas engleski jezik..tako da ako si npr pravnik i znas engleski onda si na konju.

btw. ja cu pravo vjerovatno, ako do tad ne odem iz BiH a nadam se da cu otici odavde i skolovati se u INOSTRANSTVU
.sm0k! je napisao/la:
nerazmisjam jos otom, gledam samo da zavrsim ovu srednju al sad ce i ona brzo sve ide

jesi nepismen ti bi trebao ponovo u osnovnu ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.