Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Najbolja konzola

3.302 pregleda · 86 odgovora · otvorena 07.10.2007. u 11:07

Najbolja konzola

PlayStation 3 0 · 0%
Nintendo Wii 0 · 0%
X Box 360 0 · 0%
Nijedna od ovih 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Moje misljenje Nintendo
PS3 po meni ..
Nekada u ratu zaigro sam Super Mario na Termintatoru (kopija tadašnjeg Nintenda). Zatim je Deni (storm_raider) dobio Super Nintendo (koji je u to vrijeme za nas ratnu djecu bio svjetsko čudo) pa smo kod njega provodili dane i dane igrajući... Nakon toga N64 sa najljepšom grafikom i najzabavnijim igrama ikada. GB, GBC, GBA sa Pokemonima i ostalim dječijim mini-RPG igrama da ne spominjem...

PlayStation jeste bio pojava u ono doba, PS2 u svoje vrijeme također, PS3 danas, ali ipak Nintendo zna "kako zabaviti ljude", i uvijek će sa te strane biti daleko bolji od PS-a. Pričajte šta hoćete.

Old school rulez
PS3 nisam jos nikako igro na njemu al ga uskoro mislim kupit, Final Fantasy i MGS razvaljuje sve igre kolko god se cinilo isplatnije uzet xbox360,ja cu kupit ps3 jbga MGS4 i ff 13 ;) bit ce i za xbox al nece mgs.
Tako da moj glas ide PS3 ,jer ima mogucnost igranja PS1 i 2 i kad bi za njih glaso

Post dobio aplauz od storm_raider

ma pc je odj njih najbolji.....

Post dobio šamar od Philosopher

deklok je napisao/la:
ma pc je odj njih najbolji.....
Ma kakav PC cuj pc jest zato sto ga ti imas,pc zivo smece za igre kupis pc od 3000KM za 6 mjeseci sranje zivo,ja sam licno jedan od tih koji sam uzo bio pc za igre i ovo je zadnji put da sam ga uzo ,oslabi nesto za 3 mj. mjenjaj graficku mjenjaj procesor stavi jos rama eh sad izasla nova grafa nepodrazava ti maticna kupuj i maticnu novu ako ti smatras da je to bolje za igre onda ok, onda sto nemogu igrat na pc-u MGS 4 , Final Fantasy XIII ,Resident Evil 5 , i jos hiljade igara ,ja na pcu u zivotu nisam igro dobre igre da je exkluziva samo za pc,za konzolu igra izade na pcu ta ista za 7 mjeseci.
Konzola za igre zakon bila jest i bice.
PC uzmes i igras samo online igre 4 godine jednu te istu igru .
Pa zamisli oni sto su uzeli ps2 kad je ikad izaso prije 8 godina i jos danas dan za njega igre izlaze.Cuj PC dobar pihhh
ps3 ludilo samo jes da su igrice skupe al et ps3 rulEs
Meni je xbox,ali ps3 je isto dobar samo sto nema igara em se ne moze chipovat...
Melaghi je napisao/la:
xbox 360

Imao, prodao, zaje*o se

@ Kad poredite xbox i Ps3 (xbox mozete naci za 400 KM, a Ps3 ne mozete ispod 700-800, a nije tolika razlika)
hoces da ti ja prodam svoj x-box...ali bar za 20% vise od tvoje navedene cijene :D:P
mah ovdje svi bili opsjednuti sa ps2(mada sam i ja medju njima xD) pa misle i ps3 odlican
ja tek uzeo PS3, pa vidjet cemo... za sad sam impresioniran. mada tek sam ga uzeo prije 2 dana, tako da je rano da se ocjenjuje. igram trenutno i xbox360, pa cu imati s'cim usporediti koja je bolja. mada cisto sumnjam da ce i jedna ps3, igrica (mislim od pucacina) se moci porediti sa Gears of War 1-2, jer Gears, je fenomenalna! mada ja volim i trke, a tu mi je GT neprikosnovena, i nijedna xbox360, po meni joj nemoze ni prismrditi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.