Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa Zaključana

Povrsina podloge misa

858 pregleda · 25 odgovora · otvorena 06.10.2007. u 23:12

Koja povrsina podloge za mis vam odgovara !?

Mekana platnena. 0 · 0%
Tvrda hrapava plasticna. 0 · 0%
Glatka metalna. 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Eto imate anketu pa da vidimo ... jednostavno me interesovalo.

Usput mozete napisati koja je po vama najbolja podloga!? Imali je ili ne ... naravno bez spama.

Zz.
ne znam igrao sam na raznim podlogama al steelpad qck i heavy najace metalna ne dolaze u obzir prvise mi mis leta na njima hrapava ne znam isto mi nisu nesto
Iskreno chemical da ti kazem , meni odgovara platnena ! a sto se tice koju podlogu imam Razer Mantis Control veoma sam zadovoljan sa njom
Imam Speed prejaka podloga... "hem " velika ... ai drama LIJEPA .... a PREJAKA ZA CS ... !! n1
Trenutno imam fUnc 1030 Archetype, odlicna podloga, ne znam koji je tacno *****ijal, naginje na plastiku, uglavnom izuzetna. Uskoro cu QcK Heavy uzeti.
Zavisno moja je najcha

vidi platio pola marke
platnena je na povrsini a ispodplatna je guma koja drzi stabilnosti
moja ko xeonova,samo malo deblja...imao sam i simons plasticnu,ne osjetim razliku
ma ja imam stelpad, znaci volim glatke pogdloge laganini za misa
func archetype, func f series 30.R

od "krpa" jedino neki hibrid ... tipa qpad
Meni glatka metalna steelpad
igro sam i na tvrdim i na platnenim i preferiram platnene...qck heavy po mogucnosti
po meni su najbolje obicne podloge 1,5 KM u 2-3 mjeseca mi nije zao odvojit za podlogu
Platnene podloge odgovaraju vecini miseva, nebitno kakve su im nozice.

Plasticne podloge su pogodne za miseve sa politetra-fluor etilenskim nozicama. npr. Logitech G5 ili MX518. Razerove miseve koji imaju *ebene teflonske nozice nemoguce je koristiti po plasticnim podlogama.

Tako da preferiram platnenu podlogu.
trenutno imam svesku a4 formata tvrdih korica kao poldogu i dobro me stvarno sluzhi , otvorena , igra na 1. strani i super je za ovaj neki mish sto imam (ne lazhem)
Ja vas mogu i sa podlogom i bez podloge oderat u CS!

Zadnji edit: 06.10.07 u 17:41:22

Post dobio šamar od Chemical

ZeN4mi0 je napisao/la:
po meni su najbolje obicne podloge 1,5 KM u 2-3 mjeseca mi nije zao odvojit za podlogu

Kinejzer

Mehka, velika i dobra

Razer Mantis Speed
sve ti zavisi koji ti je mis .tako sebi i biras podlogu npr mx serija najbolje ide na plasticnoj steel pad podlozi.a ide dobro i na paltnu jer su tako napravljene one podloske dole.dok oni malo losiji misevi idu najbolje na platnu.intell mouse ide najbolje na celicnoj podlozi .eto malo da objasnim ukratko

usput u mene je mx 518 i ide odlicno na steel pad 4D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.