Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

N-Gage Movie

630 pregleda · 20 odgovora · otvorena 06.10.2007. u 13:53

moj prvi cs movie....ima svega i svacega pogledajte i kritizirajte!
http://youtube.com/watch?v=WQkNr8Bqy-w
               Dzibril je napisao/la:
Bolji je ovaj "Keco Master"-----Koja Provala

Frag movie sam ugasio na pola jer je bio previse dosadan,sorry

a neko gleda i moje linkove

e paya hvala za upload

znas i sam.. uvijek mozhe bolje

Dobar

Al Posto mi je komp totalno sje*ban, ne cujem imal muzike u muviu... Tako da je vako bzze... Al kad formatiram pogledacu...

Al ima najs poteza

btw. Lijepo je pravo uradjeno...
               skalznular je napisao/la:
potti ?

N-Gage = Potti
               sirkO-. je napisao/la:
Da te pitam
-Vako ja znam ubacit pjesmu,sliku,text, al kad ocu da ubacim neki demo nemoze.. Pa da te pitam jel mi treba neki program ili nesto za movimaker. Nadam se da si skonto sta mislim ....Ako oces da mi pomognes dodaj me na msn [email uklonjen]

moras koristiti fraps malo programcic koja snima sve sto rasis na desktopu u neki video format koji ti odaberes i onda nakon toga lagano u nekom video editoru to sve editiras.
Sad necu nesto da se pravim pamtan i slicno ali..

Prvo da te pitam jeli pravis svo movie ili krades scene iz drugih filmova ?

Pod ovim mislim na onu scenu u kuci na de_inferno kad ono blica onaj crni efekat , tj. wallhack efekat to si kopirao sa nekog filma koji sam nedavno gledao i zaboravio sam kako se zove ?

Kao prvo ako radis sa Sony Vegasom imas boje za popravljanje izgleda klipa i to na VideoFX.

- Brightness and Contrast
-Colour Correction
-Colur Balance
-HSL adjust

To sve dodas i onda malo se igras sa tim i napravis svoja neka podesavanja i na taj nacin popravis izgleda klipa da on ljepse igleda.

Kao prvo moras skloniti te HLTV bordere , radar, hp dole u cosku , metke isto dole , i slicno to da se ne vidim , odnosno da dobijs citsu sliku samo sa puskom i gore da prikazuje koga si ubio.

Sinhronizacija je mnogo bitna u CS filmovima odonso mora se slagati muzika sa killovima i slicno ...

Moja ocena : 0/10

Mislim nemam nista protiv tebe samo ti pokusavam da pomognem !
               sirkO-. je napisao/la:
Da te pitam
-Vako ja znam ubacit pjesmu,sliku,text, al kad ocu da ubacim neki demo nemoze.. Pa da te pitam jel mi treba neki program ili nesto za movimaker. Nadam se da si skonto sta mislim ....Ako oces da mi pomognes dodaj me na msn [email uklonjen]

HAHAH

Dobro i jest

Ne mozers demo cijeli ubaciti u neki movimaking program i i onda praviti movie ! hahah

Nego snimis neki dio iz demo pomocu Frapsa ili startmovie komande.

Odnosno , pokrenes demo koji si hteo i snimis demo koji oces sa frapsom.
               F16HT3R1337 je napisao/la:
Sad necu nesto da se pravim pamtan i slicno ali..

Prvo da te pitam jeli pravis svo movie ili krades scene iz drugih filmova ?

Pod ovim mislim na onu scenu u kuci na de_inferno kad ono blica onaj crni efekat , tj. wallhack efekat to si kopirao sa nekog filma koji sam nedavno gledao i zaboravio sam kako se zove ?

Kao prvo ako radis sa Sony Vegasom imas boje za popravljanje izgleda klipa i to na VideoFX.

- Brightness and Contrast
-Colour Correction
-Colur Balance
-HSL adjust

To sve dodas i onda malo se igras sa tim i napravis svoja neka podesavanja i na taj nacin popravis izgleda klipa da on ljepse igleda.

Kao prvo moras skloniti te HLTV bordere , radar, hp dole u cosku , metke isto dole , i slicno to da se ne vidim , odnosno da dobijs citsu sliku samo sa puskom i gore da prikazuje koga si ubio.

Sinhronizacija je mnogo bitna u CS filmovima odonso mora se slagati muzika sa killovima i slicno ...

Moja ocena : 0/10

Mislim nemam nista protiv tebe samo ti pokusavam da pomognem !

kao sto rekoh moj prvi cs movie....
Youtube sucks.....Bolje uploadovat movie koliki god bio a ne ovako, kvalitet qrcu ne valja. Bar je ljepše gledat kad nije na youtubeu pa valjo' movie ne valjo.

N-Gage > Hesesses
@ F16HT3R

Daj mu nekoliko tutova pa neka chachka.

@ Movie

Ima finih fragova, je li ovo samo pub ?
hehe **** me net pa se sporo ucitava film al po ovome sto sam dosad vidio reklo bi se da zna da igra cs

ono intro sa wh znaimi iz kog je filma al to nije bitno

fragovi 10

evo ti 5 a sledeci put da bude bolje film sto se tice efekata nema ih koliko sam vidio dosad
www.ninteh.com

www.style-productions.com

Extibo vidio sam te na style productions.com ?
jeli mi se cini ili su ovo botovi ? ja kad igram sa botovima imaju ista imena harold ulmen itd itd... ako su botovi onda ti ni jedan kill nije za pohvalu.... A meni se cini da jesu ...
               F16HT3R1337 je napisao/la:
www.ninteh.com

www.style-productions.com

Extibo vidio sam te na style productions.com ?

Hocu i ja da budem muvi mejker.
Ono terori kad idu u kuci si ukrao iz drugog movie...
Drugo igras protiv botova kako te nije stid?
I to na easy AHAHHAHHHAHAHAHAHHAA
Pa vidite imena molim vas koje je ubijao
Drama
EDIT
Na jednom dijelu vidite ct-a kako drzi stit,a onaj dio kad ga puca dva sata i on se okrene nozem no comment
               ArtX je napisao/la:
Ono terori kad idu u kuci si ukrao iz drugog movie...
Drugo igras protiv botova kako te nije stid?
I to na easy AHAHHAHHHAHAHAHAHHAA
Pa vidite imena molim vas koje je ubijao
Drama

pa to i ja kazem... vidi se kako na infernu samo trce bez glave a on ih reda onaj cak sa stitom trckara... Al eto bar si se potrudio da ubijes te tolike botove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.