Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 10 bodova

Napojna

263 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.10.2007. u 16:36

Nadogradio sam RAM sa 512 na 2gb. Zanima me dali ovo moze izdrzati napojna od 400W posto sam cuo price da nece moci. Btw. ubacio sam i grafu od 256mgb.
Pa valjda primjetis kako ti radi racunar?
Pa valjda ako radi racunar kad stavis ram i grafu?
jel grafa ima napajanje kao "ata disk? ako nerazumijes evo slika

bV sta je pisac xE0N tjeo reci kolko prikljucaka koristis koji vuku striju iz napojne jedan za hdd...jedan za cd-rom...imal jos sta? jedan grafa ? ? pricaj malo ? sve zavisi
Ja imam istu konfiguraciju i istu napojnu pa mi radi normalno!!!
Pa s vremenom ce saznat...
ja sam na proslom PC-u imo 3 przilice mislim puno toga izmjesanog, i radio je poslije toliko preuredenja prije 3 mjeseca sam odlucio malo vise i stari pomogo i kupili novi ...
Radi. Sve normalno. Ja imam tri pločice RAM-a trenutno, pržač, dvd, dva hdd-a, još + 2 dodatna ventilatora. Sve radi na 400 W. Savršeno.

Don't sikirly, be hairly
dodatni ram ti trosi tako malo struje da je to gotovo zanemarivo,tako da nemas straha,e sad,graficka bi mogla trosit malo vise,zavisi tocno koja je,ako je nekakva nabrijana pa jos k tome ima i zasebno napajanje,bilo bi dobro da ga spojis jer ce brze radit,ali u principu sve dok nemas vise od jedne przilice na kompu,da stavis neznam kakvu graficku,nebi ti trebalo smetat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.