Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

Svi koji znaju raditi sa korelom itd mozete li mi pomoci?

424 pregleda · 21 odgovor · otvorena 17.09.2007. u 16:46

Izvinjavam se zbog otvaranja ovakve vrste teme al imi treba pomoc.
Jedan moj frend mi je napravio logo za CS sa mojom slikom ali ja bi volio imati jos jedan evo objasnjenja kako bi ja volio da mi bude logo(nesto slicno trasparentu):
1. Da na slici bude nesto u vezi sa cs 1.6

2.Da pise moj nick mocnim slovima *_.::COOP::._*

3.Da slika bude velika kao npr. ova
ne mora biti corel...photoshop je za to vrh...znachi izrezes svoju sliku i stawis u mocni pozadinu..pretopis render(sebe i stawis nekih puskica i napises svoje ime ili sta vec...napisao si u naslovu onaj ko zna raditi...ja znam raditi....otidji na www.turtle-designs.net i tamo imas tutorijala za photoshop koji ti mogu pokazati kako da postanes dobar designer i dici te na put da se bavis profesionalno tim...samo ti treba volja...a eto meni nije problem uradiditi ti to...samo moram naci vremena...
Evo razumih te da hoce logo ili ti ga spray jel to ili bacground ako je spray uradio sam ti ga

evo ti ... samo ga ubaci u valve/cstrike

http://www.savefile.com/files/1062666
Evo ako je background i ja sam ti uradio samo te tesko svatiti decko..

http://www.savefile.com/files/1062689
Izvini sto nisam svatio...ti hoces obicnu sliku a ne spray koji sam ti uradio niti background u csu koji sam ti isto uradio ...

Eto to je od mene
pa pise kako ne kontate
frajer hoce sliku vezanu za cs sa mocnim slovima ( nick ) xD
THX SVIMA!!! NA POMOCI!
kRoA je napisao/la:
ne mora biti corel...photoshop je za to vrh...znachi izrezes svoju sliku i stawis u mocni pozadinu..pretopis render(sebe i stawis nekih puskica i napises svoje ime ili sta vec...napisao si u naslovu onaj ko zna raditi...ja znam raditi....otidji na www.turtle-designs.net i tamo imas tutorijala za photoshop koji ti mogu pokazati kako da postanes dobar designer i dici te na put da se bavis profesionalno tim...samo ti treba volja...a eto meni nije problem uradiditi ti to...samo moram naci vremena...

HVALA NA POMOCI JOS SAMO DA NABAVIM PROGRAM
Izvini sto nisam svatio...ti hoces obicnu sliku a ne spray koji sam ti uradio niti background u csu koji sam ti isto uradio ...

Eto to je od mene
ch1p je napisao/la:

Eto to je od mene

Mocna ideja okle inspiracija?
ZHX i tebi za sliku i logo
@ ch1p

ne moras 17 postova pisati,jesi cuo za edit

coop taj chipov logo moras preimenovat u tempdecal.wad i zalijepiti u cstrike folder,podrazumjevam da je on to prebacio u potrebni format

Zadnji edit: 17.09.07 u 12:20:02

~ek0~ je napisao/la:
@ ch1p

ne moras 17 postova pisati,jesi cuo za edit

Da cuo sam i vidio ali nemam dovoljno bodova.
Evo kako sam ja napravio u bitampu(bmp)
Ch1p onaj logo koji si mi dao nece nes pogledaj mi sliku ako ispradne
Sollozzo je napisao/la:
evo jedan pocetnicki xD
samo sam ti nick napisao

Najjaci nema sta

Zadnji edit: 17.09.07 u 12:41:39

Kakvih ovdje dizajnera ima ... nedo *** nikom!
Chemical je napisao/la:
Kakvih ovdje dizajnera ima ... nedo *** nikom! :\'(

jad i cemer brate... jad i cemer... ti si bio vrh, steta sto ne vidjam tvojih novijih radova
aa1 je napisao/la:

HAHAH DOBRA FORA
XD XD XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.