Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hamchi

0 pregleda · 6 odgovora · otvorena 16.09.2007. u 17:19

Neznam jeli ovo prije bila neka tema (nisam gledao da se ne mucim)
Moze li se hamchi koristiti u CS i sta trebam raditi...

Imam HamachiSetup-1.0.2.2-en je sve uradim Create a new network jarani udje na mrezu al nemozemo da nadjemo server u cs. Prepisem IP Na vrhu hamachija stavim u favorits u nekad nadje server al pise nesto Class C users sta je tooo...

Nemam poena tek sam krenuo sa gemersom, al vas molim da mi pomognete...
dobijes svoj ip na hamachiju , i onda lepo das drugarima i oni kucaj connect i taj ip
Ja sam tako fifu igrao
dobijes svoj ip na hamachiju , i onda lepo das drugarima i oni kucaj connect i taj ip
Ja sam tako fifu igrao
LioneLMessi je napisao/la:
Ja sam tako fifu igrao

U konzolu jel
kreiraj u hamachiju network , das svome drugu , ili drugovima ime networka i pass da oni dodaju u hamachi network , onda udjes u CS ili bilo koju igru koju oces preko lana da igras.

Kada udjes u CS ides na New game i kreiras server i udjes i onda kazes drugu da ide na find servers , pa na LAN i ako si sve pravilno uredio mora ti tvoj server biti u LAN'u.

GL & HF
skalznular je napisao/la:
kreiraj u hamachiju network , das svome drugu , ili drugovima ime networka i pass da oni dodaju u hamachi network , onda udjes u CS ili bilo koju igru koju oces preko lana da igras.

Kada udjes u CS ides na New game i kreiras server i udjes i onda kazes drugu da ide na find servers , pa na LAN i ako si sve pravilno uredio mora ti tvoj server biti u LAN'u.

GL & HF

ako neradi, das im onu ip 1.5.1.2 tako nesto ima na hamaci i samo kucaju connect i taj ip
e drug znam sve oko tog hamacih pa me dodaj da si sve objasnim [email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.