Dakle opcija TRAZI.....nije pomogla 
Evo ovako,imam 1024 adsl, i hocu da podignem server...vec 3 meseca trazim po ovom forumu,a i po google,mislim na tutorial....ali ga nema ?!
Tj,ima,ali nije potpuno,zato sto ga pisu ljudi koji se ne razumeju.....
Evo ovako,ja sam uradio sledece :
1.skinuo CS 1.6 v7
2.skinuo CS 1.6 v21 NON STEAM(patch)
3.skinuo AMXMOD
4.skinuo hlds 4.1.1.1
5.skinuo pingfixer
Instalirao CS v7,zatim i v21(patch)...zatim hlds....amxmod i pingfixer....stavio da je port 27015
,name server sTb[fm-serbia] myqla ,INTERNET...zatim OK...posle toga sam u console ukucao log ON,posle toga sv_region 0
i onda usao na server....ali problem je u tome sto je drug jednom uspeo da udje,a drugi i teci put nije
.Kad on ulazi pise mu ono connect(1),(2)...dok meni pise da je u spec....
Samo da kazem da ono www.whatismyip.com , nije bas od koristi....prema svakom tutorialu sa ovog foruma pise da bi ono trebalo da radi po mom radi,ali ipak NE !!!?
Dakle,molim onog ko zna da mi pomogne neka mi pomogne.....PLS !

Evo ovako,imam 1024 adsl, i hocu da podignem server...vec 3 meseca trazim po ovom forumu,a i po google,mislim na tutorial....ali ga nema ?!
Tj,ima,ali nije potpuno,zato sto ga pisu ljudi koji se ne razumeju.....
Evo ovako,ja sam uradio sledece :
1.skinuo CS 1.6 v7
2.skinuo CS 1.6 v21 NON STEAM(patch)
3.skinuo AMXMOD
4.skinuo hlds 4.1.1.1
5.skinuo pingfixer
Instalirao CS v7,zatim i v21(patch)...zatim hlds....amxmod i pingfixer....stavio da je port 27015
,name server sTb[fm-serbia] myqla ,INTERNET...zatim OK...posle toga sam u console ukucao log ON,posle toga sv_region 0
i onda usao na server....ali problem je u tome sto je drug jednom uspeo da udje,a drugi i teci put nije
.Kad on ulazi pise mu ono connect(1),(2)...dok meni pise da je u spec....Samo da kazem da ono www.whatismyip.com , nije bas od koristi....prema svakom tutorialu sa ovog foruma pise da bi ono trebalo da radi po mom radi,ali ipak NE !!!?
Dakle,molim onog ko zna da mi pomogne neka mi pomogne.....PLS !