Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN Conversation

0 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.09.2007. u 10:30

Ovako, skinuo sam shyt od w.livea jer sam morao .. ovako jednostavno kad otvorim conversation moram minimizirati msn kako bi vidiio chat a to me uzasno nervira..

sad ko zna da pomogne kako to da rijesim nek posta k'o nezna molio bi da se nejavlja

Hvala.
jarane to ti je sve do ovog novog msn 8.1 svi pricaju o tome kako ih izbacije i jos mnogi probleme ne mozes to napraviti odma da ti kazem nema sanse
sow*:(:( je napisao/la:
jarane to ti je sve do ovog novog msn 8.1 svi pricaju o tome kako ih izbacije i jos mnogi probleme ne mozes to napraviti odma da ti kazem nema sanse

Nebi ga ja nikad instalirao, da mi nije kad ulazim na 7.5 ise da u must install the newver version in order to continue ..
Nebi ga ja nikad instalirao, da mi nije kad ulazim na 7.5 ise da u must install the newver version in order to continue ..
entell je napisao/la:

znam i ja sam imao 7.5 najaci je al ne mozes drugacije jbg svi su ga morali inst
Rješenje
ja imam live 8.1 i to mi se nikad nije dogadjalo . Probaj u messenger opcija naci opciju "always on top" tako da ti svaki prozor (razgovor) bude iznad svih prozora kako nista ne bi morao minimizirati .
bushydo100 je napisao/la:
ja imam live 8.1 i to mi se nikad nije dogadjalo . Probaj u messenger opcija naci opciju "always on top" tako da ti svaki prozor (razgovor) bude iznad svih prozora kako nista ne bi morao minimizirati .

Hvala puno, temu lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.