Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

dedicated server

357 pregleda · 15 odgovora · otvorena 10.09.2007. u 01:16

pozz svima...
ovako,zelim pokrenut server doma...sve napravim.....iskljucim anti virusni,kucam u konzolu sv_lan 1,provjerim ip na googlu,stavim port 27016 kad startam sve kak treba bit...al nemogu uc na server...sta da radim?
uspio sam jednom uc i nakon par sec pisalo je warning connection problem.....imam adsl 2 mbps i solidan komp...do sad sam imo cs reloaded..dal je to mozda problem?
hvala unaprjed..pozz
Hmm Krenimo redom.....

Dizes server pomocu dedicated servera jel tako..
nades ip na netu npr. www.showmyip.com
Uzmes ip i dodas port koji si napisao obicno je 27015 27016
Ides na cs 1.6 ulazis pa find server pa favorite server zatim add server i ukucajes tvoju ip i : port koji stavis

I treba ti se pojaviti...Server

to bar ja radim i uvjek uspije...

A za to connect problem to ti je do konekcije....
Nije do tebe..

Procitah ovdje u tvom profilu da si iz bjelovara i da nije adsl ko kod nas pa odmah pomisli..

Moze biti da svi imate iste ip u mrezi i nemoze dizati servere niti skidati sa rapida...

Taj sam ja imao problem dok je GlobalNET nije imao vpn...
hmmmm...zato i je meni ip stalno isti pa makar i restartam komp...jebote..dal je moguce da metronet ima isti ip?? pa da je zato to...jaoooooo luuud sam sve probo.... :S
drpain je napisao/la:
hmmmm...zato i je meni ip stalno isti pa makar i restartam komp...jebote..dal je moguce da metronet ima isti ip?? pa da je zato to...jaoooooo luuud sam sve probo.... :S

Eto vidis da sam...rijesio tvoju zagonetku...
A u ostalom ne treba ti dedicated server ak npr imas 246 upload udu ti tri igrača i laga...

Moras imati jak komp npr procesor 3.0 i 1gb rama da bih mogao nesto vise dici.,.

Svaki server od kuce je PUL SHET

ch1p je napisao/la:
Eto vidis da sam...rijesio tvoju zagonetku...
A u ostalom ne treba ti dedicated server ak npr imas 246 upload udu ti tri igrača i laga...

Moras imati jak komp npr procesor 3.0 i 1gb rama da bih mogao nesto vise dici.,.

Svaki server od kuce je PUL SHET

nema veze upload ako je malo igraca
samo je bitno kada dignes dedicated da ti ne igras na serveru, jer cim ti udes svima laga
ja imam 2048/1536 konekciju, ude 10 igraca pa laga
cim ja izadem njima ping oko 60
OPCIJA TRAZI
OPCIJA TRAZI
OPCIJA TRAZI
OPCIJA TRAZI
OPCIJA TRAZI
OPCIJA TRAZI
Pravis u dedicated server :

Name server : ime koje hoces
Network : Internet
Maps : koju zelish
Port : 27016
Anti security : neka ne bude strihirano

Onda kada dignes server u konzolu kucas sv_lan 0 i gasi sve programe kao npr . msn,nod 32 itd...
Ali ja kada sam dizo server sa svog kompjutera i sa tog kompjutera udjem na server pada ubrzo server ...
Dedicated server ces naci : my computer/local disc :C/program files/valve/hlds ..

I josh :

Ip adresu ces uzeti najlakse preko stranice : www.whatismyip.com,a ako npr. stavis port : 27015

Onda npr. ip je : 85.158.13.24 eh onda uzmes taj ip i samo dajes prijateljima ip kao : 85.158.13.24:27015..Sretno
Sollozzo je napisao/la:
nema veze upload ako je malo igraca
samo je bitno kada dignes dedicated da ti ne igras na serveru, jer cim ti udes svima laga
ja imam 2048/1536 konekciju, ude 10 igraca pa laga
cim ja izadem njima ping oko 60

Pa Emine ti si meni rekao da je tebi 1024/512 kolko se ja sjecam.Da nisi ovih dana mjenjao

Onda kada dignes server u konzolu kucas sv_lan 0 i gasi sve programe kao npr . msn,nod 32 itd...
Ali ja kada sam dizo server sa svog kompjutera i sa tog kompjutera udjem na server pada ubrzo server ...
Dedicated server ces naci : my computer/local disc :C/program files/valve/hlds ..

I josh :

Ip adresu ces uzeti najlakse preko stranice : www.whatismyip.com,a ako npr. stavis port : 27015

Onda npr. ip je : 85.158.13.24 eh onda uzmes taj ip i samo dajes prijateljima ip kao : 85.158.13.24:27015..Sretno
belmado je napisao/la:

I josh :

GLEDAJ MOJE KOPIRO
sLLayer`sped je napisao/la:
GLEDAJ MOJE KOPIRO

hahah ja sam prije staviooooooooooo
belmado je napisao/la:
hahah ja sam prije staviooooooooooo

NISI BA POGLEDAJ GDJE JE MOJE KORE U VRHU

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.