Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HELP - MSN Problem [200 bodova]

0 pregleda · 11 odgovora · otvorena 09.09.2007. u 22:01

Desava mi se ovo vec tri dana.

Jel se ja sign-in na msn , nije proslo ni 30sec , signoutuje se sam. :/ i tako u nedogled.

POMOZITE MI MOLIM VAS !

Briso 8.5 pa instalirao starije verzije do 7.0 , pa od 7.0 do 8.5 , nista.

ne pise nista samo se sign-out , te se reconnectuje. )
I ja imam isti problem:S

Zadnji edit: 09.09.07 u 16:19:33

unleashed je napisao/la:
Sta pishe kada te izbaci?

ma fino covijek ti kaze samo ga sign out nakon 20sec.
jarane to ti je virus 100000000000000000% pokusaj da ga izbrises sa anti-virusom nod32 ili kaspersky 7 ak to ne uspije rstartuj sistem to se i meni desilo ja sam uspio da ga izbrisem sa nod32 a ako ti treba link za nod32 ili kaspersky 7 samo reci dat cu ti
ej skalznuari ja sam imao isti problem,samo se meni gasio mozda svakih 3 sata,i vishe.
i kada mi je iggy_pop dao ovaj program , nesto sam cackao po podesavanjima i od tada mi radi normalno,probaj,mozda nesto i ti ischachkas

GL
Rješenje
Skeniraj PC sa ovim sto sam ti na PM poslao.

Btw, kako se to meni ne desava? MSN 8.5 ver

Zadnji edit: 09.09.07 u 16:35:35

To je do njih neshto,dosta raje ima isti problem...Pricekaj par dana i sve ce biti uredu...
Prije 15 minuta sam reinstallirao msn i odtad me nijednom nije izbacilo,a imao sam isti problem
hvala extibu , sceniro komp sa ad-aware pro , naso 2 spyware-a (data miner'a) , uklonio ih , ide ko po maslu.

(K)
Pa jel ti poslao najnoviji(trenutno adaware 2007)??ako nije dat cu ti ja link.Mnogo bolji od ovig starijih verzija (znam jer sam koristio obje)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.