Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Mjenjam ACC

492 pregleda · 19 odgovora · otvorena 05.09.2007. u 01:17

Prvo pozdrav svim wowerima , ovo mi je prvi post ovdje i da pocnem.

Imam paladina na lightnings blade, epic heling oprema, epic retribution oprema, BS i miming maxed. Fishing i cooking 225. U jednom sam od boljih guildova na serveru raidovi svaki dan i 2v2 team imam.
Imam shamana sa JWC i mining na istom serveru lvl 30.
Acc hocu da zamjenim za bilo kojeg lika koji je lvl 70 na lightnings blade (allianca9 ili taren mill (horda) , lik ne mora biti epic i nikakva specijalna oprema ni nista.
Blizz je posro pala klasu a meni je dosadilo healat , na liku imam 3k golda, FM oko 1k golda itema u banci gemova, barova i slicno. reputation sa svima dobar i imam dobar rep sa ljudima na serveru.
Jarane paladini nisu sjebani to je blizzova najdraža klasa, imam 70 rogua i dođe mi nekad da ga obrišem kolko su sjebani. Ja da sam na tvom mjestu nebi mjenjao jer si hadžija s tom opremom, nego zarolaj drugu klasu nabićeš 70 za čas s tim parama.
               pajdo je napisao/la:
Jarane paladini nisu sjebani to je blizzova najdraža klasa, imam 70 rogua i dođe mi nekad da ga obrišem kolko su sjebani. Ja da sam na tvom mjestu nebi mjenjao jer si hadžija s tom opremom, nego zarolaj drugu klasu nabićeš 70 za čas s tim parama.

Samo jedno pitanje. Kada je Blizz zajebao rouga? Kako znam skoro svaki patch dobijete buff.
               pajdo je napisao/la:

Rouge owna
Pally i lock daleko najjace klase.. onda moze doc druid pa shammy
Kako bolan blizz nije zajebao rogua? Kakav bolan buff svaki patch, pa to je jedina klasa od koje party nema nikakve koristi niti buffa, samo smo mana leecheri za healere. Prije tbc raja je imala 3-5k hp a sada imaju 8-14k, naši backstabi su prije tbc critali 1400 a sad critaju 1700 i to ti nije sjebano. Zato sada raja masovno respecuje na combat sword/mace/fist jer daggeri su ispušili. A da na pričam kolko nas je i ovaj resilience sjebao. Raja se pita što će mi rogue u raids i heroics? Jedino što outdmg magove za 2-3% ako si combat spec i to je to, a da ne pričam kako u heroics budeš 2 hitan od bossova.

kthxbye
               pajdo je napisao/la:
Kako bolan blizz nije zajebao rogua? Kakav bolan buff svaki patch, pa to je jedina klasa od koje party nema nikakve koristi niti buffa, samo smo mana leecheri za healere. Prije tbc raja je imala 3-5k hp a sada imaju 8-14k, naši backstabi su prije tbc critali 1400 a sad critaju 1700 i to ti nije sjebano. Zato sada raja masovno respecuje na combat sword/mace/fist jer daggeri su ispušili. A da na pričam kolko nas je i ovaj resilience sjebao. Raja se pita što će mi rogue u raids i heroics? Jedino što outdmg magove za 2-3% ako si combat spec i to je to, a da ne pričam kako u heroics budeš 2 hitan od bossova.

kthxbye

slazem se sa tombom u vezi sa dmgom koji rogue pravi , vishe radi druid u catu nego rogue a cat je na neki nacin imitacija roguea
a COOLG ako hos imam ja lvl 61 (nemam TBC) ako hoces da se mjenjamo (to sto kazem neam tbc a imam 61 lvl kazem jer sam preko 10days triala nabio "1xp to 61" )
               pajdo je napisao/la:

kthxbye

Rogue uvijek prvo po dpsu , ne lupaj vise molim , rogue i dalje svakom se mame na**** 1vs1 , samo warriora ga raz**** ali i on se moze pobjediti ako znas , moj rogue ima 465 ressilianca i 11k hp
duela nisam izgubio nepamtim a ti tu nesto pametujes
imam ja full epic druida na PVE serveru pa vidi =)
               BloodSeeker. je napisao/la:
Rogue uvijek prvo po dpsu , ne lupaj vise molim , rogue i dalje svakom se mame na**** 1vs1 , samo warriora ga raz**** ali i on se moze pobjediti ako znas , moj rogue ima 465 ressilianca i 11k hp

probaj 400 resi rogue vs 400 res warlocka pa ces vidjet kako warlock tabaci rogue,a recu ti nesto wow te pravo pokrvario ko covjeka ti stranacki izrazi i na ufuravanja da si profesor na g.ba prosipaj i kani se wow idi ozeni se!
               pajdo je napisao/la:

kthxbye

Smijesno ...cuj po 1.7k sa backstab rouge crita ....
Crita preko 5k na lvl70 ....i
BloodSeeker. je napisao/la:

skroz se slazem sa tobom. rogue-a niko nemoze uzeti. dzaba locku njegova sranja kad njemu rogue odbi sav hp. dosada sam izlevelovao 8 likova od kojih su 3 roguea. 2 ally i 1 horde. Duele sam samo pusio od warriora i palle kad sam bio dagger spec. sada sa sword spec i mace stun (ftw) niko mi nista nemoze... tako da vas molim da cutite. A ti BloodSeeker izgleda da si jedini koji se ovdje razumje u rogue-a. /salute
Zuma je napisao/la:
probaj 400 resi rogue vs 400 res warlocka pa ces vidjet kako warlock tabaci rogue,a recu ti nesto wow te pravo pokrvario ko covjeka ti stranacki izrazi i na ufuravanja da si profesor na g.ba prosipaj i kani se wow idi ozeni se!

dobro zuma i tebe vise. svi znamo da je lock overpowered classa ali ipak dobrom rogue-u je dovoljan skill a ne itemi i to je to. Recu ti jednu stvar:Moj kolega koji igra sa hordom na dunemaul-u on je UD rogue sada 70 lvl a na 68 je ubijao na duelu lokove kao: Nemke,Multivitamin, i neke od najjacih lockova na serveru. Tako da daj molim te smiri dozivljaj
Obatrojica (zuma, bloodseeker, montrey) previse filozofirate a blage nemate. Lik hoce da MJENJA ACC ne da vi spammate i serete.

@ Makz

Pa? Neki imaju RL ovdje. ; )
               eXtibO4mi0 je napisao/la:
Obatrojica (zuma, bloodseeker, montrey) previse filozofirate a blage nemate. Lik hoce da MJENJA ACC ne da vi spammate i serete.

Ako je vec tako onda i ti filozofiras ?

Blage nemaju, zuma 3 lvl 70 xD, ovaj elf il sta je vec, ako mu je tako imba rogue, onda bi se moglo reci da imaju blage...

Al eto i ja filozofiram X:

Eh ljudi hvala vam na pomoci ja sam se skontao i imam vase rasprave su mi i donekle pomogle. Ja mislim a bi admin trebao ovo lock tako a se ne ljudi vise ne bi ovako svadjali i spamali.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.