E vako imam jedan problem...
Problem se zove podloga u igri...
Igra se zove Call of Duty United Offensive
Usao sam na jedan server i server mu je download-ovao svoj mod.
A u tom mod-u ima druga pozadina,zvukovi,muzika,jednostavno skoro sve promjenuto.
E nadjem taj mod koji fajl...pod imenom " Z_Agency_client.pk3 " .
Ti fajlovi "pk3" samo se preimenuju u rar ili zip onda ga ekstraktujes i ima sve fajlove mod-a.
Ja sam to uradio i opet nisam nasao podlogu....
E vako izgleda taj mod:
rar fajl - http://rapidshare.com/files/58272543/Z_Agency_client.rar.html
Podloga vako izgleda
Kad ubacim "Z_Agency_client.rar" fajl u "Call of Duty\uo" i promjenim ime u "Z_Agency_client.pk3" stavi mi se automatski ta podloga gore..."ta slika gore..."
A kad izbrisem taj fajl "Z_Agency_client.pk3" vrati mi se standardna podloga u igri...
Sve sto zelim da mi neko kaze u tom "Z_Agency_client.rar" fajlu u kojem folderu bude podloga...da je ja mogu promjenit..
Čitav Cod UO sam prepakovao i nisam nasao podloge koja je standardna...pregledao sam vise puta i zato mi nije jasno...
Eto ako ko sta ima da kaze nek izovli!
Spameri umrite
Problem se zove podloga u igri...
Igra se zove Call of Duty United Offensive
Usao sam na jedan server i server mu je download-ovao svoj mod.
A u tom mod-u ima druga pozadina,zvukovi,muzika,jednostavno skoro sve promjenuto.
E nadjem taj mod koji fajl...pod imenom " Z_Agency_client.pk3 " .
Ti fajlovi "pk3" samo se preimenuju u rar ili zip onda ga ekstraktujes i ima sve fajlove mod-a.
Ja sam to uradio i opet nisam nasao podlogu....
E vako izgleda taj mod:
rar fajl - http://rapidshare.com/files/58272543/Z_Agency_client.rar.html
Podloga vako izgleda
Kad ubacim "Z_Agency_client.rar" fajl u "Call of Duty\uo" i promjenim ime u "Z_Agency_client.pk3" stavi mi se automatski ta podloga gore..."ta slika gore..."
A kad izbrisem taj fajl "Z_Agency_client.pk3" vrati mi se standardna podloga u igri...
Sve sto zelim da mi neko kaze u tom "Z_Agency_client.rar" fajlu u kojem folderu bude podloga...da je ja mogu promjenit..
Čitav Cod UO sam prepakovao i nisam nasao podloge koja je standardna...pregledao sam vise puta i zato mi nije jasno...
Eto ako ko sta ima da kaze nek izovli!
Spameri umrite